Şimdi Ara

Client Acılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün bir oyun attım,daha sonra bilgisayar açıp kapadım tekrar oynayayım dedim ancak cliente basınca herhangi bir şekilde ID pw girme ekranı gelmiyor , ne yaparsam yapayım yok, görev yöneticisinde riot client fdalan gözüküyor ama client ekranı kesinlikle yok, sildim yeniden yükleyeyim dedim yine yükleyemedim client gelmiyor cünkü. (bu arada öncesinde hextech repair tool denedim) bir işe yaramadı.

bilgisi olan var mı?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Riot Client Açılmıyor: Sorun Giderme Kılavuzu

Riot Client açılmıyorsa, sorun giderme seçeneklerine başvurman gerekir. Bu yaygın bir sorundur ve çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir.

İşte Riot Client açılmıyorsa uygulayabileceğin bazı adımlar:

• Bilgisayarını yeniden başlat: Bu, geçici yazılım sorunlarını gidermede genellikle etkili olur.
    • Riot Client'ı yeniden yükle: Hasarlı veya eksik dosyalar soruna neden olabilir. Riot Client'ı kaldırıp yeniden yüklemeyi dene.
    • Uyumluluk sorunlarını kontrol et: Riot Client'ın işletim sistemin ve bilgisayarınla uyumlu olduğundan emin ol.
    • Güvenlik duvarı veya antivirüs yazılımlarını devre dışı bırak: Bu yazılımlar Riot Client'ın internete erişmesini engelleyebilir.
    • VPN bağlantısını devre dışı bırak: VPN kullanıyorsan, devre dışı bırakmayı dene. VPN'ler bazen Riot Client'ın açılmasını engelleyebilir.
    • Yönetici olarak çalıştır: Riot Client'ı yönetici olarak çalıştırmayı dene. Bu, Riot Client'ın bilgisayarında gerekli değişiklikleri yapmasına izin vermeyi sağlayacaktır.
    • Sistem dosyalarını onar: Bozuk sistem dosyaları Riot Client'ın açılmasını engelleyebilir. Sistem Dosyası Denetleyicisi'ni (SFC) çalıştırmayı dene.

Yukarıdaki adımları uyguladıktan sonra Riot Client hala açılmıyorsa, Riot Games destek ekibiyle iletişime geçmeyi dene. Sorunun çözümünde sana yardımcı olabilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7563747EA

Bu mesaj silindi.
    Hocam benim internet hızı iyi ama işte tekrar yüklediğimde de açmadı, çok saçma bir çözüm oldu klasik Bazı sitelere de giremeyince
    Esat KÖKSALyoutube
    Uzak aygıt veya kaynak bağlantıyı kabul etmeyecek hatası!!
    https://www.youtube.com/watch?v=OiQZIknmVy4
    bu videodaki gibi proxy ile ilgili bir şey yaptım düzeldi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.