Şimdi Ara

Zayıflayamıyorum Ne Yapmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kilo verme konusunda takıntısı olanlar çeşitli diyet uygulamaları denemelerine rağmen kilo verme konusunda başarılı olamayanlardansanız? Belkide proğramı sonunu kadar uygulayamadınız eğer bu tür sorunlar yaşayarak beklenen faydayı göremediyseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haciabi -- 1 Şubat 2013; 23:06:49 >

• öncelikle kendinle barışık olmalısın. sırf başka insanların seni beğenmesini istediğin için kilo vermeye şartlama kendini.
    bol bol su iç.
  • hareket etmeni ve bol bol tempolu yürümeni tavsiye ediyorum.
    Tartıya çıkmayı bırak. Aynaya bak. Benim evimde tartı yok aynaya baktığımda aradaki farkı rahatlıkla görüyorum
  • az az sık sık
  • '' koş forest koş ! ''
  • yemene içmene dikkaet et spor yap arkadaşım ben son 4-5 aydır yağlı karbonhidrat ağırlıklı yemeklerden uzak durdum ekmeğin içini asla yemedim kola felan belkide 4-5 ayda bir iki bardak içmişimdir ayrıca zeytinyağı yada ayçiçek tüketmeye bak örneğinbenim sabah kahvaltım içi alınmış ekmeğin arasına pırasa yada yeşil soğanı koyup üstünede çeçil peyniri eklerim ve bunların üstüne bolca ayçiçek yağını döker afiyetle mideye indiririm. tuz biber felan zaten doğuşdan bunları tükettiğim yok akşamda bakarım otlanabileceğim yemekler (pırasa ıspanak pazı )varsa sofraya kurulurum yoksada az bişe yer sofradan yarı aç yarı tok kalkarım genelliklede elmalan karnımı doyururum ayrıca gündede en az yarım saat spor yaparım daha doğrusu yapdığımı zannedirm (vucud hareket etsinde ne olursa olsun) ayağım kırıldığında 2 ay yatakda yattım bu süre zarfında öküz gibi beslendim ve dolayısıylada şişme şişdim psikolojim acayip bozuldu beni görenler acayip kilo aldın dediğinde çok sinir oluyodum şimdi durumum çok şükür iyi

• Yooo gayet güzel zayıflanıyor. Ben 1 senede 12 kilo verdim. Önümüzdeki ağustos sonuna kadar 6 kilo hedefim var.

Zor değil yeterki doğru işler yapılsun.

Hiç aç kalmadım boyna yedim

Tavuk balık meyve yoğurt süt vs.

Ama ne zaman ne kadar yediğime dikkat ettim kuralını öğrendim haftada 3 kez kardiyo ve az ağırlık kol için yaptım.

Kaslarım erimedi daha da belirginleşti.

Halsizlik huysuzluk yok gayet iyi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne yapmalıyım
    4 yıl önce açıldı
    Ne yapmalıyım,kafam karışık..
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.