Şimdi Ara

Ne yapmalıyım,kafam karışık..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar birisiyle tanıştım,daha dogrusu o benimle tanıştı sonra olaylar hızlı bir şekilde gelişti ve onunla baya yakın olmaya başladık..çok iyi anlaşıyoruz,bana ilgi gösteriyor bunu görebiliyorum..en son bu hafta sinemaya davet etti,dünde buluştuk ve çok güzel bir gün geçirdik..dün bir ara eski sevgili konularına girdik,o da bende bahsettik biraz,niye ayrıldık falan gibi işte...sonra benim için erken dedi,senin için de öyledir dedi..bir şey demedim bende pek...güvenilmiyor insanlara falan dedim kolay kolay,hak verdi...neyse bir yere davet ettim bende önümüzdeki hafta,o da kabul etti gelecekmiş..ben sanırım hoşlanmaya başladım ondan, biraz konuşmayı düşünüyorum...çünkü hayatımda belirsizlik olsun istemiyorum,bu şekilde belirsiz bir halde kafamı karıştırıyor ister istemez...yaklaşık olarak 2 aydır falan tanıyoruz birbirimizi..şimdi konuşsam erken mi davranmış olurum diyorum,hani konuşmaktan kasıt niyetimi belli etmek yoksa gidip seviyorum ediyorum demeyecem ki öyle bir durum yok...en azından hoşlandıgımı bilse,belki ona göre davranır bana..bende ona karşı öyle..2 sorum var,1.cisi erken mi davranmış oluyurum ? 2.cisi senden hoşlanıyorum mu diyeyim,ne diyeyim bilemedim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yorgun şair -- 1 Mayıs 2015; 14:06:06 >

• 2ay yeterli bi sure. Ama kardesim duygulariniz karsilikli degilse yani o senden hoslanmiyorsa arkadasliginizin da bozulma ihtimali var. Sana tavsiyem,

1-ortak arkadasiniz varsa o bi konussun agzini arasin. Ortak arkadas hic yoksa sakayla karisik tepkisini gorme amacli 1-2 mesaj falan atabilirsin yuzyuze gorusmeden once

2- daha fazla beklersen bi sey olacaksa da olmaz kiz umudu keser arkadas kalirsiniz

3- korkanin cocugu olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorum için tşkler,ya kafamı karıştıran nokta kızların yaptıkalrına pek güvenemiyorum...mesela sana ilgi gösterir,hatta sevgilinmiş gibi davranır, sonra sen niyetini biraz belli edersin o da yok ben o şekilde düşünmüyorum falan der yani bu kız da çok iyi biri,ilgi gösteriyor beni önemsiyor,en azından ben öyle düşünüyorum...öyle her davranıştan bir anlam da çıkarmayı sevmem,ayagım yere basıyor bu konuda...dediğiniz gibi sanırım,konuşsam iyi olacak...peki senden hoşlanıyorum dersem,ergence mi davranmış olurum ya da seviyorum olaylarına girmeden,nasıl belli etmeliyim niyetimi...dogal davranarak da bunu söylerim de,en azından fikir almak istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: yorgun şair

Yorum için tşkler,ya kafamı karıştıran nokta kızların yaptıkalrına pek güvenemiyorum...mesela sana ilgi gösterir,hatta sevgilinmiş gibi davranır, sonra sen niyetini biraz belli edersin o da yok ben o şekilde düşünmüyorum falan der yani bu kız da çok iyi biri,ilgi gösteriyor beni önemsiyor,en azından ben öyle düşünüyorum...öyle her davranıştan bir anlam da çıkarmayı sevmem,ayagım yere basıyor bu konuda...dediğiniz gibi sanırım,konuşsam iyi olacak...peki senden hoşlanıyorum dersem,ergence mi davranmış olurum ya da seviyorum olaylarına girmeden,nasıl belli etmeliyim niyetimi...dogal davranarak da bunu söylerim de,en azından fikir almak istiyorum.

şair adam da bunu soruyorsa biz bitmişiz, üstümüze zift katran döksünler ;) gözlerine bakarak usulca kalbine bırakıver birkaç mısra.. niyeti öyle değilse bile birşeyler hisseder..

• Abi birlikte zaman gecirmekten keyif aliyosa ama hani sevmiyosa sevgilinmis gibi davranir belki ama sevgilin olmaz :D

bu isler genelde riskli isler bazen ne yaparsan yap karsi tarafin ne dusundugunden emin olamiyorsun. O yuzden dedigim gibi ortak bi arkadas olsa guzel olur. Ortak yoksa bile kizin yakin arkadaslarindan birini bul durumu anlat bence yardimci olacaktir

• valla hocam karşındaki insan özel olunca,biraz tedirgin oluyorsun @trustem.111

ortak arkadaşım var da bu konuyu açamam onlara ama neyse duruma göre hareket edecem ya artık @keefor
  • Bilgilendir bizi de :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne yapmalıyım
    4 yıl önce açıldı
    KAFAM ÇOK KARIŞIK
    2 yıl önce açıldı
    ne yapmalıyım?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.