Şimdi Ara

Zam saçmalığı ne zaman bitecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Maaşlara ve fiyatlara her şeye zam gelmesin fiyatlar ve döviz bir seviyede sabitlensin artık bu nedir?

• dovizi kimse tutamaz hocam

uretim olmayan yerde yukselmeye mecburdur

• Dövizi ne ile sabit tutacaksın acaba? Ekonominin başına "Dolandırıcı" dediğin Mehmet Şimşek'i getirmişşin :))

• erkahn kullanıcısına yanıt

TOGG üretiyoruz ya ne oldu o iş :)) Daha senesi dolmadan 950 binden 1.450 milyon TL'ye çıktı fiyatı. Yerli ve milliydi ya

• 7-Quaresma 7 kullanıcısına yanıt

yerli ve milli şekilde düdükleyecekler işte..

• Bunun için ekonominin düzelmesi gerekir. Düzelmesi için de hükümetin bütün kanatlarının ekonomiyi düzeltecek adımları atıp uygulaması lazım.

Üretim artacak, ihracat artacak, bir süre tüketim azalacak, israf azalacak, "faiz sebeptir" gibi bir düşünce uygulanmayacaktı. vs.vs.vs.

Gerçekler vatandaştan saklanmayacak, enflasyon vs. gerçek veriler açıklanacak. Kendimizi kandırmayacağız.

Bu ve benzer bir sürü şey yapılacak, ekonominin taşları yerine oturacak. Ondan sonra ekonomimiz sağlam ve oturaklı olduğunda, enflasyon düşer, zamlar azalır, tl'nin tüm paralar karşısında değer kaybı yavaşlar ve durur. Zamanla vatandaşın alım gücü de artar.

Bunu kısa sürede yapmak isterseniz de reçetesi ağır olur, vatandaş fakirleştikçe fakirleşir. Ve seçimi kaybedersiniz.

Ekonomiyi seçim kaybetmemek için yönlendirirseniz, seçim ekonomisi bütün dengeleri bozar. İşler daha da kötüye gider.

Dolar için seçim sonrasında yıl sonu tahminleri 40 tl ve üzeri deniliyor.

• Gözlerdeki ışıltı lakaplı şahıs + eski MB başkanı enflasyon ve zam furyasının fitilini Reis ile beraber ateşlemeden önce düşüneceklerdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2023'de Ne olacak ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bitmeyecek insanlar halinden memnun olacak ki son seçimlerde tekrar 5 sene yetki verdi yanan muhalif vatandaş AKP ve seçmeni zaten şikayet edemez yapan kendileri.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.