Şimdi Ara

Zagg nasıl iade edebilirim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün babam Capacity elecktroworlde gitti.Zagg bakmasını söyledim 49 tlymiş bende full body üründür diye al dedim telefonda.Sonra kasaya gitmiş ödemiş fakat 30 tl almışlar.Sonra buluştuğumuzda baktımki sadece yanları kapsıyor.Ekran ve arka taraf yok bunu içi açınca anladım ama sprey falan hiç birinin paketini açmadım sadece kutuyu açtım.Bunu iade etme şansım varmıdır?

• biraz cıngar cıkararak ıade edebılırsın 7 gun ıcınde kosulsuz ıade hakkın var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZIKKIM

biraz cıngar cıkararak ıade edebılırsın 7 gun ıcınde kosulsuz ıade hakkın var..

Teşekkürler keşke bende gitseydim ama uzaktım o tarafa yarın gidip konuşup hallederim umarım.
  • Ürün alındığı gibi duruyorsa sorun olmaz. İade almıyoruz diyemezler zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackeagle

Ürün alındığı gibi duruyorsa sorun olmaz. İade almıyoruz diyemezler zaten.

Beyaz koruma bandı vardı kutunun üzerinde onu söktüm sonra kutunun bandajını çıkarak açtım.Solisyon uygulama kartı mikrofiberbez bir ambalajın içindeydi açmak için yırtmak gerekiyordu.Kutunun diğer bölümüne elimi attım kenarlar için olan şey geldi oda ambalada ve açılması için yırtmak gerekiyordu.Onları açmadım tabiki sadece kutu açıldı.Yarın koşulsuz iade hakkını kullanıp iade etmeye çalışıcam.
  • zaten senden alıpta rafa koymayacaklar gerı hasarlı urun dıye 15-20 lıradan ındırımlıler rafına koyacaklar yada fırmaya ıade edecekler o yuzden dedım kosulsuz ıade alacaklar dıye:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZIKKIM

zaten senden alıpta rafa koymayacaklar gerı hasarlı urun dıye 15-20 lıradan ındırımlıler rafına koyacaklar yada fırmaya ıade edecekler o yuzden dedım kosulsuz ıade alacaklar dıye:)

Umarım geri alırlar çünkü sonra kutusuna bakınca sadece sıde yazıyor faturada sinyal koruyucu yazıyor.Yani ürünün içeriği sadece o.Koşulsuz iade olayını kullanarak iade edip full body araştırıcam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yarın gidip değiştirmeyi deniycem bugün bir terslik oldu.İnternetten bakıncada gördüm koşulsuz iadeyi.Bana eğer ürünün üzerinde sadece side yanlar için yazıyor ayrıca kutu açılmış derlersede koşulsuz iade hakkında sonuna kadar direticem.Artık olmadımı aile mensuplarından 2-3 kişi gelip daha hararetli bir konuşma olucak gibi.
  • elecktroworld bu konuda rahat bir firmadır

2-3 iadem olmuştur oraya,hiç gerginlik yaşadığımı hatırlamam

direk pürüz çıkarcam diye gitme bence

tatlı dille başla,gidişata göre hareket et
  • quote:

Orijinalden alıntı: V.K.
    elecktroworld bu konuda rahat bir firmadır

2-3 iadem olmuştur oraya,hiç gerginlik yaşadığımı hatırlamam

direk pürüz çıkarcam diye gitme bence

tatlı dille başla,gidişata göre hareket et

Tesekkurler tabi sakin konusucam umarım bir problem olmadan parayı iade alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Reventon*

Bugün babam Capacity elecktroworlde gitti.Zagg bakmasını söyledim 49 tlymiş bende full body üründür diye al dedim telefonda.Sonra kasaya gitmiş ödemiş fakat 30 tl almışlar.Sonra buluştuğumuzda baktımki sadece yanları kapsıyor.Ekran ve arka taraf yok bunu içi açınca anladım ama sprey falan hiç birinin paketini açmadım sadece kutuyu açtım.Bunu iade etme şansım varmıdır?

arkadaşım keşke hiç bulaşmasaydın o zagg denen şeye. bende dün aldım. yapıncaya kadar kan-ter içinde kaldım. hele o sıvı solüsyonlar yokmu onu cihazın portlarına temas etmemesini önlemek için biran kendimi açık kalp ameliyatındaki doktorlar gib hissettim valla. şaka bir yana uygulamasına uyguladım ama kaygansı bir zemini olmadığı için diğer korumalara göre biraz daha zor parmakların ekranda kayıyor. ben aldım ama pişmanım hemde çoook. ama yinede kara senin.

• inşallah alırlar ama adamların geri alma yükümlülüğü yok. alırsa da müşteri memnuniyeti kapsamında alır. kanunen 7 gün içinde iade mesafeli satışta var. Mağazadan satışta sorun çıkartabiliyorlar hele kutu yırtık açılmış vs.. ise daha da sorun yaşatırlar.
  • Kutu zaten deformeliydi ama açılmamıştı.Neyse yarın gidip şansımı deniycem umarım geri alırlar.
    tka1907,Ben şansımı deniycem.Umarım iade işi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atatürk_1881 -- 24 Ekim 2010; 22:58:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.