Vedat Çalık’ın görevden alınmasının ardından atanan Zafer Partisi Kocaeli İl Başkanı Mümin Kozan’ın yönetim tarzından rahatsız olan 16 yönetici görevlerinden istifa etti. İstifa açıklamasında şu ifadelere yer verildi: “Bizler, Mustafa Kemal ATATÜRK izinde giden, gerçek Türk milliyetçisi olan, Zafer Partisi Kocaeli İl Yöneticileri olarak; Zafer Partisi Kocaeli İl Başkanlığında gördüğümüz liyakatsiz, adaletsiz ve pasif yönetim anlayışı sebebiyle Zafer Partisi Kocaeli İl Başkanlığı Yönetim Kurulunda ki görevlerimizden istifa etme kararı aldık. Bu karar maalesef ki bir günde oluşan sorunlar sebebiyle değil, aksine domino etkisiyle çığ gibi büyüyen ve en sonunda kör düğüm olan problemlerin çözüme kavuşmaması nedeniyle alınmış bir karardır. ADALETİ SAĞLAYAMADI Zafer Partisi Kocaeli İl Başkanlığına Sayın Mümin Kozan getirildiği günden itibaren parti tüzüğüne aykırı olarak, " ben yaptım oldu" mantığıyla alınan kararlar, liyakatsiz şekilde yapılan görevlendirmeler, tüzük gereği cezai yaptırım uygulanması gereken konulara "benim sorunum değil aranızda halledin", "benim konulara müdahale etme yetkim yok" vb. gibi gerekçelerle konuların üstünü kapatıp adam kayırarak teşkilat içerisinde bulunan yöneticilerine sahip çıkmadığı gibi adaleti de sağlayamamıştır.” İstifa eden yöneticiler şu şekilde: Taner KAHRAMAN - Mahalli İdarelerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Zeynep SANER ALKAN – Ekonomiden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Murat ERCAN - Kocaeli İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi Serkan ŞANLI - Gençlik Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı İsmail Mert DAĞDELEN – Bilişim ve Enformasyondan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Begüm YILDIZ – İl Disiplin Kurulu Üyesi Hüseyin Emre SAZAK – Türk Dünyasından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Alperen ERDOĞAN – Gençlik Kolları Kocaeli İl Başkanı Mikail ŞAHİN – Gençlik Kolları Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Anıl ÜNLÜ – Gençlik Kolları Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Zülfikar UMURBEK - Gençlik Kolları Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Emre ŞENGÜL - Gençlik Kolları Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Caner KAMBER- Kocaeli İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Seval ÜNLÜ - Kocaeli İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Burak ÜNLÜ - Kocaeli İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Begüm KÖSEOĞLU - Kocaeli İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Zafer Partisi’nde 16 istifa! https://www.kocaelibarisgazetesi.com/haber/12058938/zafer-partisinde-16-istifa |
Zafer Partisi’nde 16 istifa!

-
-
Hala bitmeyen bizler Atatürk diyerek Atatürk ismini önüne alıp şov yapmalar
Yeni soluk gelmedikçe ne ata ismini ne dini kullananlar
Bu ülkeyi bir adım öteye atamaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zafer troller (eskisinin ak trolleri) sessiz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
herhalde biz akp 'e hizmet ediyoruz diye düşünüp istifa ediyolardır.
-
Beka için millet.
İl başkanı görevden alınmış. Yanındakiler de istifa etmiş. Merak etmeyin yeri boş kalmaz. Ha bu arada zafer partisine chp ve iyipten akın akın geliyorlar.
Ümit Özdağtwitter
“Ankara Polatlı İYİ Parti Belediye Meclisi üyesi Ayla KANDEMİR bugün düzenlediğimiz törenle Zafer Partisi’ne katıldı. Aramıza hoş geldiniz Ayla hanım.”https://twitter.com/umitozdag/status/1571496081015406593?s=20&t=rerRILRy0rl-rdyBz3YusA -
Küçük partiler için kaçınılmaz son. Anketlerde %1 civarı takıldıklarını gören istifa etmeye devam edecek. Geçen sene de Memleket şeysini böyle parlatıyordu sosyal medyadaki troller. Halktaki karşılığının LDP kadar bile olmadığı ortaya çıkınca partide kim var kim yok istifa etti. Zp de anketlerde sürünmeye devam ettikçe en sona bir Ümit bir de Lütfü kalacak.
-
%1 oyu olsa sizin gibiler bu kadar tutuşmazdı.
-
Sıkıntı yok gidenin yeri dolar.
% 1 oy az mı? Teoride ülkeyi tek başına yönetecek cumhurbaşkanı 1 oyla, sadece bir oy fazla ile seçilebilir.
-
Haber içeriğini okumadan parti başkanı istifa etmiş gibi yorumlar yapmışsınız.
ben diyorum ki böyle kötümser yorum yapanlar türkçe öğrenmeye başlamış suriyeli , pakistanlı ve kürtlerden oluşmakta.
bu kısımlar o partiyi sevmez.
-
Hala herhangi bir partinin bu ülkeyi düzeltebileceğini sanan insanlar var.
-
Konu sahibini zafer partisinden sorumlu trol olarak not alıyorum.
-
Ahahah uyduruktan eften püften makam. Baknışlardır bu makam onlara para kazandırmoyor istifa.
Y.chp gibi kürdistan said nursi anlatan vekilleri olsa hoşunuza giderdi ama biliyorum
İl başkanı değişikliğinde standart istifalar, bir anlamı yok.
Zafer özelinde önemli istifalar İsmail Koncuk ile Sevda Tunçer'di
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 19 Eylül 2022; 12:34:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Küçük partiler için kaçınılmaz son. Anketlerde %1 civarı takıldıklarını gören istifa etmeye devam edecek. Geçen sene de Memleket şeysini böyle parlatıyordu sosyal medyadaki troller. Halktaki karşılığının LDP kadar bile olmadığı ortaya çıkınca partide kim var kim yok istifa etti. Zp de anketlerde sürünmeye devam ettikçe en sona bir Ümit bir de Lütfü kalacak. |
Haber içeriğini okumadan parti başkanı istifa etmiş gibi yorumlar yapmışsınız. ben diyorum ki böyle kötümser yorum yapanlar türkçe öğrenmeye başlamış suriyeli , pakistanlı ve kürtlerden oluşmakta. bu kısımlar o partiyi sevmez. |
Zafer troller (eskisinin ak trolleri) sessiz.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X