Şimdi Ara

Zafer Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bartu Soral

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İş yaşamına özel sektörde başlayan Soral, Polat Holding ve Koç Holding bünyesinde görev aldı.

2003 yılında Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ye katılan Soral, 2005 yılında Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı Türkiye Program Müdürlüğü görevine yükseldi. Birleşmiş Milletlerdeki görevi süresince, gelişmekte olan ülkelerin yaşadığı sorunların çözümü için uygulanması gereken politikalar, küresel finansal sistem, bankacılık ve Türkiye'nin kalkınma stratejileri üstüne çalışmalar yaptı. UNDP'yi temsilen Avrupa Birliği, Dünya Bankası, IFAD, OECD gibi uluslararası kuruluşlarla görev aldı. 2009 yılında Birleşmiş Milletlerdeki görevinden ayrılan Soral, özel sektör ve uluslararası kuruluşlara danışmanlık yapmaktaydı.

Zafer Partisi'nin 2024 yerel seçimlerinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmuştur.

Ümit Özdağ (@umitozdag) on Xtwitter
    Zafer Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Bartu Soral başka partilerden gelen teklifleri reddederek neden Zafer Partisi’nin adayı oldu. Bu sorunun cevabını aşağıdaki videoyu izleyince göreceksiniz. Lütfen sonuna kadar izleyin. @zaferpartisi @BartuSoral @ZaferPartisi06
    https://twitter.com/umitozdag/status/1755276338720538697

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 8 Şubat 2024; 6:32:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Biraz proje bazlı giderse, özellikle chp ve iyi parti seçmeninden iyi oy alabilir.

• Yüzde 3 falan alır. Altınok kazanır bu seçimi.

• çankaya’da zafer, abb’de mansur. En azından hırsız değil adam.

• Açıkçası adını ilk defa duydum.

Ama CV sağlam gibi. Üstüne bir karizmada var adamda yalan yok.

Soral ile ilgili geriye doğru haberlere baktığımda 2018 yılında Cumhuriyet Gazetesinde ki yazısında Osman Kavalayı Eleştirdiği için sansürlenmek istiyor buna karşı koyunca kovulduğu yazıyor. Ve bu bile adama karşı ısındırdı beni.

Cumhuriyet gibi bir gazetede Selahattin Demirtaş Osman Kavala gibi isimleri eleştirebiliyorsa ve sansüre sessiz kalmıyorsa kumaşı sağlamdır. Tabii şansı yok ama ileriye dönük iyi bir siyasetçi olabilir ZP den ayrılırsa...

• Güncel

• İnsanların çoğunluğu adaya değil partiye bakıyor maalesef, taş çatlasın alacağı 5-6 oda her şey yolunda giderse. Yerel seçim ve genel seçim ayrımı iyi yapılabilse çok daha fazlasını alabilecek bir aday.

Tahminimce Ankara'yı yine mansur yavaş kazanır, belediye meclisi cumhur ittifakında olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BeQuiet! kullanıcısına yanıt

Sırf iktidar devrilecek diye inanmadığım, güvenmediğim insanlara mecbur bırakılmak ve onlarında bizim durumumuzu suistimal edip (Kilicdar'in halk istememesine rağmen kendini dayatması,) sonuçta büyük hayalkirikligi yasanaktan o kadar bıktım ki sonunda kendim gibi düşünen bir adayı desteklemek inanılmaz bir kafa rahatlığı yapıyor.

Umrumda değil hocam kim kazanır kim kaybeder hepsi birbirinin laciverti ben ülkenin yuvarlandı bu çukurdan çıkışın artık sadece iktidar ve muhalefetin Danışıklı dövüş yaptığı çarkın kırılmadı ile mümkün olduğuna inanıyorum.

Dün aşırı sağ diye asagiladiklari , yok saydıkları partiler bugün Avrupada, Abd'de dünyanın her yerinde iktidara oynuyorlar , 13 milyon mülteci ile adım adım felakete yürüyen ülkemizde de bugün olmasa bile yarın bu parti eninde sonunda ülkenin gidişinin gidiş olmadığını gören seçmenlere ayağa kaldırılacaktır.

Çünkü başka bir yol yok benim düşüncem.

• Bu partinin milyonları yok, hazine yardımı yol, ihale alacağım diye üye olmuş çıkarcı mensupları yok. Tamamen gönüllülük derdi vatan olan insanlarla samimi bir mücadelesi var sadece .

Bende artık bu tarz gerçekten derdi olan bir harekete omuz veriyorum.

• Periah kullanıcısına yanıt

Size katılıyorum, son seçimde istemeyerekte olsa yinede üzerime düşen görevi yaptım. Ama artık oy verirken kime yarar, kime yaramaz bakmadan oy kullanacağım. Bu mülteciler çok büyük bir sorun Zafer partisi haricinde kimsenin umrunda değil ve bir şey söyleyince ırkçı muamelesi yapılıyor. İnşallah parti taşlarını doğru oynar ve olabildiğince erken yükselişe geçer.

• Akp'ye yeni bir adam pardon Ankara'ya yeni bir aday daha...  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 12 Şubat 2024; 22:11:52 >
  • H. Bartu Soral (@BartuSoral) on Xtwitter
    48 saniyede bizim istediğimiz cumhuriyet 🇹🇷
    https://twitter.com/BartuSoral/status/1756324570208874825
  • Bu adamı hatırlıyorum. Bir ara Zafer Partisi'ne katılıp ardından istifa etmişti.

https://medyascope.tv/2022/05/03/bartu-soral-zafer-partisinden-istifasini-anlatti-ortada-oyle-bir-menfaat-grubu-var-ki-bunlarla-ne-siyaset-yapmasi-ne-vatan-kurtarmasi/#:~:text=Bartu%20Soral%2C%2022%20%C5%9Eubat'ta,Sayg%C4%B1lar%C4%B1mla.&text=Bartu%20Soral'%C4%B1n%20iki%20y%C4%B1l,hafta%20sosyal%20medyada%20g%C3%BCndeme%20gelmi%C5%9Fti.

Hatta ağır açıklamalarda bulunmuştu. Nedeni ise Süleyman Soylu'yu öven twetleriydi. Şimdi yeniden nasıl aday olmuş anlamadım. Harbiden bu siyasette dün dündür bugün ise bugün.

• Ümit abisinden öğrenmiştir girdi çıktıyı  

zira abisi mhp zamanları sürekli istifa edip tekrar gelirdi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 12 Şubat 2024; 22:9:44 >
  • Hopdediks-Dediğimdediks kullanıcısına yanıt

Hocam adamın kendi fikirleri var. Yani muhalifim diye herşeye muhalif olan tiplerden değil.

İktidar içinde de muhalefet içinde de kendine uyanı uymayanı söyleyen bir kişilik.

Şu an muhalefette de , iktidarda da baştaki adamlara tapan kişilerden başka hiç kimse yok . Bence siyasete böyle doğru bulduğunu söyleyebilen sivri tipler girmeli girmek zorunda. Yoksa Kılıçdar gibi yenileceği dünden belli olan birinin adaylığıda durdurulamaz, Erdoğan gibi Faiz neden Enflasyon sonuç diye ülkeyi göz göre felakete sürükleyen kişilerede müritler dur diyemez.

Bir partiye girdin diye herşeye evet veya hayır demek zorunda değilsin. Linç kampanyalarına destek verip her farklı görüşü ezmek zorunda değiliz.

• Nihat Genç'in Veryansıntv'sinde yazmaya başladığında biraz takip ediyordum. İyidir kötüdür demiyorum. Yalnızca Süleyman Soylu gibi dürüstlük abidesi bir devlet büyüğümüzü övdüğünü hatırlatmak istedim. Bu onun tam bir muhalif olduğunu gösteriyor. Veryansıntvden de ayrılmış. Çünkü onlar da Zafer Partisi'ne savaş açtı. Minyon muhalefetler saç saça baş başa girmiş.

Hocam bugün bir açılım cephesi var biliyorsunuz. Bunlar Akp içinde de Chp içinde de yuvalanmış durumda. Bu adam diyor ki ben Pkkya karşı olan mücadelenin kesintiye uğramaması için Soylu'ya destek verdim.

Evet Türkiye'de Pkkya karşı olan mücadele kesintiye uğramamalıdır. Çözüm süreci zırvası tekrar gelmemelidir. Muhalif olacağım diye ülkenin çıkarına aykırı şeylere göz< yummamamk gerekir.

Bu arada Süleyman Soylu'yu bende desteklemiyorum. Pkkya karşı verdiği mücadele başarılıydı fakat içişileri bakanı olarak geri kalan konularda sınıfta kaldı. Şu anki içişleri bakanı çok daha iyi Soylu'dan ancak Türkiye'ye asla açılımcı zihniyete sahip bir İçişleri bakanı daha gelmemelidir.

Ayrıca dediğim gibi bu adam sivri bir kişilik. Doğru düşündüğünü söyleyen bir tip. Daha önce Cumhuriyet gazetesinde yazarkende Selahattin Demirtaş ve Kavala konusunda aleyhte konuştuğu için gazeteden ilişiği kesilmiş.

Bence bu değerli birşey. Koltuk için , makam için el pençe divan duran adamlardan bir hayır geleceğini düşünmüyorum. Sivri kişiliklerde siyasette bulunmalı , doğru bildiğini söyleyen adamlar vb vb...

• Periah kullanıcısına yanıt

Dediğim gibi adama karşı aşırı olumsuz bakmıyorum. Yalnızca Süleyman Soylu destekçisi olması ve küfrederek ayrıldığı partiye geri dönmesi aslında tam bir siyasetçi olduğunu da gösteriyor. Ben artık siyasetçilere güvenmiyorum.

Son seçimlerden öğrendiğim birşey varsa oda birini sosyal medya propagandası üzerinden değerlendirmemek gerektiğidir.

Açıp bir bakmak gerek nesnel gözle bu adamın fikri nedir diye. Tabiki düşüncelerinize saygı duyuyorum.

İyi forumlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.