Şimdi Ara

Yüzüklerin Efendisi ' ni okumuş olanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hobbiti bitirdim aylar önce. Hobbit çok akıcı güzel bir kitaptı. Bu kitabı da okumak istiyorum ama bu da hobbit gibi akıcı mı ? biraz günlük hayattan uzaklaşmak için ideal midir ? kitap bölümü aktif olmadığı için buraya açtım konuyu.

• Akıcı degil ağır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hobbit çocuk kitabı gibi.

Çok ağır da değil, ben orijinal dilde okuyup anlamıştım. Silmarillion baya ağır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-40C5DD97E -- 17 Mayıs 2019; 19:50:31 >
  • İzelemek daha çok keyif verir.

• Yeni tek ciltlik kitabını aldım 1024 sayfa. Gayet akıcı ancak bazı yerlerdeki betimlemeler çok ağırlaştırıyor işi. Ancak kesinlikle alınıp okunmalı. Bir sürü ayrıntı var. Bilbonun ayrılmadan önceki yaptıkları, frodonun yolculuğa çıkarken aslında kaç yaşında olduğu, yolculuk esnasında filmde anlatılmayan olaylar, karakterler vs.. Ben daha ancak 100. sayfaya geldim bu kadar fark gördüm. Ayrıca tek cilt özel basım inanılmaz güzel bir kitap görünüş olarak. Al oku direk kütüphanene ya da figür rafına koy o derece hoş gözüküyor. Hem de evladiyelik fantastik türünün en iyi kitabı. Kesinlikle alınmalı...
  • Psikotrex kullanıcısına yanıt
    ben de tek ciltlik olanını aldım metis yayınları. filmleri izlemedim . hobbit yüzüklerin efendisinden önce geçiyordu değil mi ?
  • Hobbite göre ağır ama aşırı bir ağırlığı yok. Anlaşılır bir kitap, olaylar ekstra karakterler hala aklımda.
    Hobbitte ise besordu savaşında çok heyecanlanmıştım. Silmiralionu da okudum ama cidden ağır. Yaradılışı anlatıyordu ama anlamak icin ciddi vakit ayırmak gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redwhiteee -- 17 Mayıs 2019; 19:54:45 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ağır hemde bayağı ilk ve son kitabı okudum ben ilk kitap daha akıcı bence ama şöyle bi şey var olay sabit Shire den başlayıp Gondor da bitmiyor farklı hikayeler mevcut mesela Aragorn'un ordu toplaması gri bölüğün geçişi diye bi kısım vardı çok sıkıcıydı Hobbitler in Ayrıkvadiye giderken Bombadil le karşılaşmasından sonra ki kısma kadar sıkıcıydı hatırladığım kadarıyla bunlar vardı.
    Ama savaş sahnelerinde abartılı ve betimlemeli anlatım süperdi Tolkien muhteşem bi eser yazmış Peter Jackson amcada süper film çekmiş Pelennor Çayır Savaşı sahnesi sinema tarihinin en iyi savaş sahnelerinden biri bence

• Akıcı falan değil ama çok kaliteli olduğu bir gerçek.
    Önce filmleri izleseydim okumam zor olurdu ama okuyun yine de.

• quote:

Orijinalden alıntı: iyi birisiydim

ben de tek ciltlik olanını aldım metis yayınları. filmleri izlemedim . hobbit yüzüklerin efendisinden önce geçiyordu değil mi ?
    Evet dostum önce geçiyor.

• cok betinleme var ve yavas. Diger kitaplari okumadim bu yuzden sabirli degilsen kitap sikiyor.

Ama agir degil

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.