Şimdi Ara

yurtiçi kargo alınmayan urunu ne yapar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
18.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar pıkatel modemımı elkotek e yolladım ama gerı donusunde ben evde olmuycam tatıle gıdıyorum cunku yurtcı kargo 3 gunden sonra alınmayan kargoyu ne yapar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1.1.1.1 -- 17 Temmuz 2009; 12:05:17 >

Teslim Alınmayan Kargo Ne Olur?

Yurtiçi kargolar, belirli bir süre içinde teslim alınmadığında nakliye şirketi tarafından geri gönderilir. Teslim alma süresi, kargo şirketine ve gönderi türüne göre değişebilir.

Nakliye şirketi, teslim alınmayan kargoyu deposunda belirli bir süre saklar. Bu süre genellikle 7 ila 14 gündür. Bu süre içinde kargo teslim alınmazsa, göndericiye geri gönderilir.

Geri gönderilen kargolar için nakliye şirketi genellikle ek bir ücret talep edebilir. Bu ücret, kargoyu tekrar gönderme ve depolama maliyetlerini karşılamak içindir.

Teslim alınmayan kargonun geri gönderilmesini önlemek için şunları yapabilirsin:

• Kargoyu takip et ve tahmini teslimat tarihine dikkat et.
    • Evde veya iş yerinde teslim almaya hazır ol.
    • Teslim almayı geciktirmek zorundaysan, nakliye şirketiyle iletişime geç ve yeni bir teslimat tarihi belirle.

Teslim alınmayan kargo, nakliye şirketi tarafından geri gönderilmeden önce genellikle birkaç bildirim gönderilir. Bu bildirimleri takip etmek ve gerekli adımları atmak, kargonun geri dönmesini önlemene yardımcı olur.

Eğer kargon teslim alınmadıysa ve geri gönderildiysen, nakliye şirketine başvurarak yeniden teslimat ayarlayabilirsin. Ancak bu durumda ek bir ücret ödemen gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • gondelırelen adrese not brakır. 3 gun ıcınde donus olmazsa.

gonderene gerı yollar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Ceza -- 17 Temmuz 2009; 11:01:20 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 17 Temmuz 2009; 13:02:37 >
  • kargonun geldigi gün yurtiçi kargoyu ara deki tatildeyim ancak ..... su gün dönücem kargomu ozaman teslim alıcam diye belirt yada firmayı ara tatilde hangi bölgeye gidiyorsa kargoyu oradaki şubeye göndert bölece ordan tatildeyken kargoyu almış olursun
  • sen o kargoyu almassan ordaki çalışandan biri alır...Zamanında alınmayan kagolar şubede bekletilir geri yollama yapmaz nedeni ise o kadar arba parası harcanıyor sen kargonun verdiği süre içinde almassan o kargoyu atarlar depoya tabi çalışanlardan uyanık olanı bakar kimse almıyo alır gider sonra sen hakmak beyan edemssin çünkü sana söylene zamanda almamşısın yada haberdar etmemişsin...Haber edeceğin zaman konuştuğun personelin adını soyadını öğrenmeyi unuttma yoksa sana derler kimlen konuştun sen bitane bayanla dersin o da der bissürü bayan var hangisi...Kargoda çalışan arkadaşlarımdan biliyorumm...

Amaen iyisi yukarıda arkadaş demiş komşun alsın sen ar de kargoyu ya bitanıdığının yada komşunun adresine götürsünler yok o kargoyu almak için orada can atanlar var emin ol....çünkü bazı insanlar kargoyla para yolluyor bende bunlardan biriyim ve kargo her gittiğinde o para kargoda olmamışoluor buda demekki kargoların içi açılıp bakılıyor ne var ne yok diye para ise açan eğer tek ise direk cebe...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrTrmn -- 17 Temmuz 2009; 11:49:14 >

• Komşun alsın Söyle komşuna
    KARGO ÜCRETİ NE KADAR?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şimdi hocam dırek kargoyla muhatap olmuyorum bu gerı gonderılme asamasında elkotek muhendıslık arıza kaydı actırdıgım adrese yolluyor modemı
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.