Aylardır, özellikle geceleri olmak üzere mideme bir ağrı giriyor ve şiddetli bir şekilde sırta yayılıyordu. İlk olduğunda 40-50 dk. kadar sürdü ama giderek arttı. En son hastaneye gittiğimde 18 saat sürmüştü. Kıpırdayamıyorum, yatsam canım acıyor. Kalksam çok fena bir şekilde sırtımdan bastırıyor ve beni yere düşürüyor. Başta gastrit vs. olduğunu düşünüp doktora gitmeyi düşünmedim ama en son doktora gittiğimde ultrasonda safra taşı olduğunu gördü. Geçen hafta hastaneye gidince doktor aynı gün acilen müdahale etmemiz lazım safra kanalı tıkanmış ve pankreas ağır iltihap olmuş dedi. Değerlerim aşırı yükselmişti. Normalde en yüksek değeri 40 olan değer 700'leri görmüştü. EPRC yani endoskopik ameliyatla safra kesesi yolunu kesip orayı boşalttılar. Ben uyuyordum o sırada. Pankreas iltihabı ve bu işlem beni mahvetti ve 3 gün hastanede yattım. Daha tam olarak kendime gelebilmiş değilim ama şükür iyiyim. Aşırı ağrım oluyordu, şu an o yok. Bugün kontrole gittim ve ameliyat için gün verdi. Cuma günü ameliyat olacağım. Corona testi de yapıldı ve az önce negatif olduğunu öğrendim. Bu ameliyat hakkında çok şey okudum ve zor olmadığını, hayata kolay dönüldüğünü yazmışlar. Zaten genel anestezi altında yapıldığı için de ameliyat sırasında ağrı-sızı hissetmiyormuşsunuz. Ancak ameliyat sonrası bir süre ağrı oluyormuş. Bir aksilik çıkmazsa da bir gün sonra taburcu ediyorlarmış. Bazı sınavlara giremedim. Bazı hocalar anlayış gösterdi Allah'tan da sıkıntı çıkmadı. Giremediğim dersler de var ve vizeler de yaklaşıyor. Sizinle paylaşmak istedim. Benim için dua ederseniz çok mutlu olurum. Herkese sevgiler, saygılar. |