Şimdi Ara

Yurtdışındaki Adam Neden Oy Kullanıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sorunun cevabini merak ediyorum. Adam yillar yillar once cekip gitmis bilmem nereye. Secim zamani gelince oy kullaniyor. Nasil mantiktir hic anlayamadim. Senede belki 1 hafta geliyor buraya, hadi olsun 1 ay. Benim gelecegimle oynayabiliyor. Bu ulkede yasayip kahrini ben cekeyim adam oy kullansin. Oh ne guzel. Disaridaki vatandas oy kullanmamali. Madem ulkesini o kadar dusunuyor gelsin burda yasasin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Işim gereği almanyadayım. Işsizliği kaldıracak isen geliyim panpa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • craigdizzeer kullanıcısına yanıt
    Basbakan bi ara aciklama yapmisti. Calismak isteyen varsa gelsin diye. Bekleriz

Saka bi yana. Yurtdisinda dursam ben de gelmem. Ama genelde orada durup da burada oy kullanma olayini anlayamiyorum ben

• quote:

Orijinalden alıntı: craigdizzeer

Işim gereği almanyadayım. Işsizliği kaldıracak isen geliyim panpa

Ya su cocugun eski konularina bakin ygs lys kasiyor

Yoruma bak isim geregiymis

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Yapma yav. Keklendik desene. Bir de bu mevzu var. Yahu olmadigin birini neden oynuyorsun? Ne oluyor yalan soyleyince

• quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Basbakan bi ara aciklama yapmisti. Calismak isteyen varsa gelsin diye. Bekleriz

Saka bi yana. Yurtdisinda dursam ben de gelmem. Ama genelde orada durup da burada oy kullanma olayini anlayamiyorum ben

Herşey gizli anahtar kelimede gizli ; Demokrasi

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

Her insan o sınava giriyor. 60 Yaşına gelip girenlerde var. Küçükler girecek diye bişey yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çünkü yurt dışından çocukluk AKP'ye oy vereceği için. Misal neden cumhurbaşkanını halk seçti sence? Çünkü RTE kazanacağı için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxkowboyxx -- 18 Ekim 2015; 19:01:31 >
  • Ulkede her alanda masallah demokrasi var. Bi secimler kaldi. Islerine geldigi gibi davraniyorlar. Demokrasi yersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 18 Ekim 2015; 19:14:59 >
  • Merhaba:

-Doğudaki adam neden dağa çıkıyor?
    -Kıbrıs' taki adama neden su veriyoruz?
    -Suriyedeki adam neden benim ülkemde?

Bu soruların cevaplarıyla aynı:
    Bencil milletiz ve cezasını çekiyoruz!

• quote:

Orijinalden alıntı: Mytohology

Merhaba:

-Doğudaki adam neden dağa çıkıyor?
    -Kıbrıs' taki adama neden su veriyoruz?
    -Suriyedeki adam neden benim ülkemde?

Bu soruların cevaplarıyla aynı:
    Bencil milletiz ve cezasını çekiyoruz!

Neden alakaya maydonoz diyoruz ?

Bunun cevabi da ayni midir ?

• Türkiyede gelip 2-3 ay tatil yapan tüm yabancılara da oy kullanma hakkı verilmeli, çünkü Türk denilen ama senede 2 hafta gelip AKP'ye oy veren vatandaştan daha fazla faydası var memlekete.
  • Bende Bulgaristan vatandaşıyım, Bulgaristan seçimlerinde bende oy kullanıyorum. Türk partisine atıyorum, gerisini hiç takip etmiyorum, zaten bulgarca da bilmiyorum.Ama orada aşırı bir ırkçılık var hala Türklere karşı, o yüzden Türk partisi meclise girsin diye uğraşıyoruz. Durum bu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

Her insan o sınava giriyor. 60 Yaşına gelip girenlerde var. Küçükler girecek diye bişey yok

16 yaşındasın, seni çoktan fişledik..

• İlk önce ilk okul mezunu ve oturduğu yerde 2 bin maaş alan ile totosunu yırta yırta bin lira maaş ile geçinmeye çalışan alın teri işçisinin ekonomik sorunu çözülsün bence. Oy umurumda değil.
  • burda yaşamıyor etmiyorlar atv avrupadan rte nin konuşmasını beğenip oyu atıyorlar akp ye. hoş, zaten çoğunluk akp ye çıkmasa böyle bir uygulama olmazdı

• asosyal mühendis kullanıcısına yanıt
    böyle bir şeyi çözmeye niyetleri yok.

niteliksiz yığınların miktarının bolca
    artması bugünkü iktidar için cansuyu gibi
    birşey, ucuz emekçi / işçi sınıfı adaylarının miktarı ne kadar katlanırsa o kadar sermayedarları cezbeder anlayışı hakim, eğer çalışıp geçinemiyorsanız rte'nin sadaka kuyruğunda ki yerinizi alıp şükretmeyi unutmayın.

ya rte olmasaydı size kim sadaka verecekti ?;)

• Yıllardır bu durum var yeni değil ki...şimdi mi gözünüze battı ?

O insanlar türk TC vatandaşı kimi kimin hakkından hesap soruyorsun ???

tabiki kullanacak ..!!

• Ben bir reklamcıyım aylık gelirim iyi fakat bin lira ile geçinen ve faturasını bile zar zor ödeyen işçilere üzülüyorum. Ben olsaydım memleketime gider ve iyi bir yerim varsa yemeğimi ekmeğimi kendim yapar yaşar giderdim. Burada milletin kölesi olmaktansa hayatımı kendim yaşardım.
    Horoz tavuk al günlük yumurtan olsun.
    İneğin olsun (yavru alırsa büyütür artık) Sütün de olur yoğurt da peynirin de
    Koyun olsa her yıl keseceğin en azından bir kurbanın olur.
    Bahçen olsa sebzeni meyveni kendin büyütürsün.

Şahsen ben emeklilik için bunları düşünüyorum. Biliyorsunuz ki şu kapitalist sistemde hazır gıdalar üretilip insan sağlığıyla oynanarak ve hiçe sayarak sırf para kazanmak uğrana sırf ürünümüz uzun ömürlü olsun da parayı vuralım diyen firmalar var. Ben kendi üretimimi kendim yaparım. Zaten akşama kadar ne yapacağım, iş lazım. Keşke varını yoğunu satıp köyünden gelip büyük şehirlerde kölecilik yapmaya gelenlere dur diyebilsem. Kimsenin iti (Değimi yerindeyse) olmak zorunda kalmasak keşke. Sonuçta artık modern kölelik sistemi yaygınlaştı. Hiçbir partiyi bu yüzden tutmuyorum. Onlar sadece koltuk sevdasında ve zaten öyle olmasa yollar, şehirler yapıp durmazdı. Köyünde mis gibi hava, taze hormonsuz yiyecek ve içecekler olduktan sonra neyleyim ben siyaseti. Kendi hayatıma bakarım. Diğer tarafta şehirde beton yığınlarının arasında, pislik bir hava ve çöp kirliliği içinde durmak çok zor. Bak en yakın örnek babam inşaat işçisiydi 52 yaşında daha genç yaş diyebileceğimiz yaşta ayağını zor kaldırıyor. Köyde 98 yaşında dağ bayır tırmanan ve banamısın demeyen Gazi amcam var. (Biz Gazi diyoruz ona) Bende kilo yok bişe yok 1 km dağı tırmanamadım. Gazi amcamız terlemedi bile ve 98 yaşında ben ise 25. Nedeni ise İstanbulun insanı tüketmesi. İzmir, ankara, bursa, kocaeli vs. fark etmez. Şehir insanı mahfeder...

İşim siyaset değil, insanlarla. İnsan önemli siyaset değil. Kardeşlik önemli koltuk değil. Ama gel de anlat işte...

• Hdp baskani demirtas almanya alevi federasyon baskanina diyaneti kapatma sozunu neden veriyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.