Şimdi Ara

Yurtdisina tasiniyorum - Vodafone faturalidan hangi operator ve tarifeye gecmeliyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Ingiltereye tasiniyorum. Ilk 6 7 ay arada turkiyeye gidip gelmem gerekecek dolayisiyla hatti internetsiz veya paketsiz birakmak istemiyorum.

Mevcut sozlesmem vodafone ile bitti. Evde de internet olmadigi icin eoey yuksek ucret oduyordum.

Simdi faturasiz veya faturali 40 veya daha fazla gb saglayacak taahhutsuz bir arayis icindeyim. Butce dostu nasil bir cozum onerisinde bulunurdunuz ?

Galatasaray SK - Since 1905
  • Hattı turkcell rahat tarifeye taşıyın. İstediğinizde paket alıp istediğinizde iptal edersiniz. Paket almadığınız süre zarfında sadece telsiz kullanım ücretini ödersiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Orijinalden alıntı: chrizs07

Arkadaslar merhaba,

Ingiltereye tasiniyorum. Ilk 6 7 ay arada turkiyeye gidip gelmem gerekecek dolayisiyla hatti internetsiz veya paketsiz birakmak istemiyorum.

Mevcut sozlesmem vodafone ile bitti. Evde de internet olmadigi icin eoey yuksek ucret oduyordum.

Simdi faturasiz veya faturali 40 veya daha fazla gb saglayacak taahhutsuz bir arayis icindeyim. Butce dostu nasil bir cozum onerisinde bulunurdunuz ?

Hocam ingiltere batiyor diyorlardi en son :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

ilk defa duydum hizlica bir arastirdim ama memnuniyet ve yorumlar pek iyi degil eksisozlukte.

• KoşanBalık kullanıcısına yanıt

ihtiyacimiz oldugunda iyi hizmet veremiyor olurlarsa ki pek cok kez karsilasilmis. O yuzden veirmli olmayabilir.

• Şuyo Derler Adıma kullanıcısına yanıt
    "Rahat hat tarife koşullarında 01.01.2026 tarihinde yapılacak değişiklik ile Rahat ana paket kullanmadığınız aylarda tüm vergiler dahil aylık en fazla 20 TL sabit ücret faturanıza yansıtılacaktır. Hesaplama gün bazlı yapılacaktır. ​"

Artık değişmiş, paket alınmadığı zaman 20 tl kesiyor:https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/turkcell-rahat-paketler?paymentType=turkcell-rahat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hat boşta dursun kapanmasın diyenler için iyi birşey yine de. Daha önce böyle bir uygulama yoktu.

Yurtdışında faturalı hat tavsiye etmem olurda yanlışlıkla dolaşım açılırsa yüklü olur faturasız da kafanız rahat eder.

Ayrıca sadece 6 ay için lazımsa şuan Türk telekom 6 aylık selfy var .

https://forum.donanimhaber.com/selfy-ucretsiz-6-aylik-100gb-paketi-faturasiz-na-ve-yeni-aktivasyona--161597009

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 11 Ocak 2026; 12:20:4 >

cok tesekkurler fikir icin fakat Selfy ogrenciler icin sanirim degil mi ?

• chrizs07 C kullanıcısına yanıt

Kullanıcı tanımlama oluyor aynı Freezone gibi ama 6 aylık ücretsiz kampanyası dün bitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.