Şimdi Ara

geçersiz numara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
9.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    5 gün önce turkcellden vodafone a geçiş yaptım. 5 gündürde vodafone sim kartımla hattımı kullanmaktayım. geçme sebebim cihaz almaktı ve puanım fazlasıyla yetiyordu.

geçtiğim gün gittiğimde cihazıtanımlayamadılar sistemde böyle bir abone bulunmamaktadır hatası aldılar.
    542 yi aradığımda geçersiz numara diyor
    7000 e S yazıp gönderdiğimde şifre vermiyor. kurumsal abone görüyor. farklı kanaldan 542 ye ulaşınca bireysel gözüküyorum.
    bunu yaşayıp çözen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetalWave -- 24 Ocak 2017; 11:33:32 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Geçersiz Numara: Anlamı ve Nedenleri

İletişim kurmaya çalıştığınız bir numarayı aradığınızda "geçersiz numara" hatasıyla karşılaşabilirsiniz. Bu hata, numaranın geçerli olmadığı anlamına gelir.

Geçersiz Numara Ne Demektir?

Geçersiz numara, bir telefon numarasının aşağıdaki nedenlerden dolayı geçerli olmadığı anlamına gelir:

• Numara yanlış girilmiştir.
    • Numara artık kullanımda değildir.
    • Numara geçici olarak devre dışı bırakılmıştır.
    • Numara başka bir operatöre taşınmıştır.

Neden Geçersiz Numara Diyor?

"Geçersiz numara" hatası, numaranın aşağıdaki durumlarda geçerli olmadığını gösterebilir:

• Yanlış Numara Girişi: Numarayı girerken hata yapmış olabilirsiniz.
    • Kapatılan Numara: Numara, bağlı bulunduğu operatör tarafından kapatılmış olabilir.
    • Devre Dışı Bırakılan Numara: Numara, geçici olarak devre dışı bırakılmış olabilir. Örneğin, fatura ödenmediğinde bazı operatörler numarayı devre dışı bırakabilir.
    • Taşınan Numara: Numara, başka bir operatöre taşınmış olabilir. Bu durumda, yeni operatörünüzden numaranın geçerliliğini kontrol etmelisiniz.

"Numara Geçerli Değil" Ne Demektir?

"Numara geçerli değil" ifadesi, "geçersiz numara" ifadesiyle eş anlamlıdır. Her ikisi de numaranın kullanımda olmadığı veya artık geçerli olmadığı anlamına gelir.

Geçersiz Numara Hatası Sıklığı

"Geçersiz numara" hatası, özellikle numaralar yanlış girildiğinde veya kapatıldığında yaygın olarak karşılaşılan bir sorundur. Ayrıca, operatörlerin sistemlerindeki geçici kesintiler de geçersiz numara hatasına neden olabilir.

Geçersiz Numara Hatasıyla Karşılaşıldığında Yapılması Gerekenler

Geçersiz numara hatasıyla karşılaşırsanız, aşağıdaki adımları uygulayabilirsiniz:

• Numaranın doğru girildiğinden emin olun.
    • Numaranın hala kullanımda olduğunu kontrol edin.
    • Numaranın başka bir operatöre taşınıp taşınmadığını öğrenin.
    • Operatörünüzle iletişime geçerek numaranın durumunu kontrol edin.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 5 Gündür hiç kullanamadınızmı?

Geçiş yaptığınız şubeye gidin ekranlardan birebir baksınlar...
  • Soickan S kullanıcısına yanıt
    sürekli kullanıyorum, bayide bir şey yapamıyor.
  • BTK ya şikayet edin, çözüm bularak geri dönüş yapsınlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NumaraNız Vodo'ya geçmiş biLe olsa muhtemeLen vodo sisteminde tanıMLaNMAmış.

Bu sebepten dolayı arayamayabilirsiniz.

Bu durumda yetkisi olMAdığı için bayinin yapabileceği bir şey yOk..

iŞi biLen bayi personeLine denk gelirseniz beLki çözüm üretebilir.

Vodo'nun altyapısı TelSim zamanından geliyor ve sıkıntılı.. Vodo TelSim'i aldıktan sonra doğru-dürüst adam akıllı yatırım yapMAdı.

Bu arada ben Turkcell-Vodo-Türk Telekom'da yaNi 3 operatörün deVamLı gittiğim bayiler var, devamLı gittiğim için bayi personeli ile samimiyet kurdum, bir sıkıntım olduğunda onLara gidiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarski -- 1 Şubat 2017; 15:46:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.