Şimdi Ara

yurtdışına kaçak gidenler / iltica

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • edenlerde iyi g*t var. bazıları ufacık şişme botla koca denizi geçiyo valla fena cesaret ben vizeli normal gitmeye bile çekinirim dilini bilmiyosun tanıdığın kimsen yok en ufak bi olumsuzlukta ortada kalman an meselesi. adamlar canını riske atıp bilinmeze gidiyor resmen. sorun bende mi onlarda mı çözemedim. kaybedecek hiç bişeyleri yok o yüzden böyle rahatlar desen benim de yok neden bu kadar korkağım

• Youtubeda videoları var anlatıyorlar zaten benzer şeyleri.
    Sakın bu işlere bulaşmayın aşırı zor bir durumda değilseniz.Sırf alım gücü iyi diye o şekilde iltica işlerine girmeyin.

Dil öğrenin bir mesleğiniz olsun.İş bulun ya da evlenip vs...legal yoldan gitmeye bakın.

Bizim mahalleden bir arkadaş Meksika sınırından Amerika'ya gitti kaçak yollardan karteller falan.Teksasta bir otelde çalışıyor şimdi.O hikayenin her detayına vakıf olmadığım için yazmayacağım.Benim yakın arkadaşımın tanıdığıydı benimde merhaba falan vardı bununla...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam geçen Facebook grubunda gördüm elemanın birisi kaçak olarak abd gitmiş kendisi çoban iş arıyorum falan diyor çoban bile elini kolunu sallaya sallaya gidebiliyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Konfor alanından çıkmayı riskli bulur zihnimiz. Gidenlerin ya konfor alanları yeterli değil ya da aşmayı göze alabilecek durumdalar.

• Valla kardeş dediğim gibi legal yolla gitmeye bak.
    İllegal zorlu süreç her insan kaldıramaz,şutlanma şansında yüksek.
    Gerçekten geçerli sebebin varsa git.Legal ya da illegal.
    Ama yok abi PS 5 Almanya'da 300 euroymuş.Kafasında gidecekse hiç bulaşma bu illegal yollara.Yaz YouTube a Almanya Kaçak Gitme vs... adamlar anlatıyor başından geçenleri...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.