Şimdi Ara

YURTDIŞI TUR TATİL FIRSATLARI (GÜNCEL) - (150. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.025
Cevap
662
Favori
437.324
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiesta Travel Zubizu ile yaptığı işbirliği çerçevesinde önemli kampanyaya imza attı. Tüm portal üzerinde geçerli olan ZUBIZU10 jenerik kodu ile tüm rezervasyonlarda %10 oranında indiriminizi kullanmayı unutmayın.

Fiesta Travel, seyahat tutkunlarına unutulmaz deneyimler sunan yenilikçi bir tatil platformudur. fiestatravel.tr adresinde sizi bekleyen bu eşsiz dünya, vizesiz destinasyonlardan lüks tatil köylerine kadar geniş bir yelpazede tatil fırsatları sunuyor.

• Gordon Milne kullanıcısına yanıt

Gitmişken Disney Land'a 1 gün ayırsanız güzel olur müthiş bir yer, bizim çocuk 5-6 yaşlarındaydı şu an 12 oldu parise gitsem 2 günü disneylanda ayırırım.

• merhaba daha önce singapura giden var mıdır? valizde taşınan hayvansal konserve ürünleri hakkında bilgi almak istiyorum, suda ton balığı, suda hindi gibi yiyecekleri yanımda götüremeyeceğim söyleniyor doğru mudur, neticede bu ürünlerin ticaretini yapmak için değil, karnımı doyurmak için yanımda götürüyorum, ibs ve bağırsak rahatsızlığım olduğu için akşamları bu ürünleri tüketiyorum seyahatlerimde. desteklerinizi ve bilgi sahibi olan arkadaşların açıklamalarını rica ederim.

• sefaMseven kullanıcısına yanıt

Hurgada ya iş sebebi ile çok gittim. Şöyle bir dez avantajı var merkeze yakın bölgelerde (liman ve çevresi) gel git nedeniyle denizde yüzmek imkansız. Denizde yüzmek isterseniz biraz merkezden uzaklaşmanız gerekli. Bu anlamda Xanadu aşçıların ve işletmenin türk olması sebebi ile önereceğim ilk yer, sonra Rixos geliyor bunun dışındakiler yemek kalitesi olarak biraz vasatlar.

Reef Oassis > SunRise > Titanic > Albatros grup otellerde kalite bu şekilde diye bilirim.

Deniz çok önemli değilse Titanic Palace önerebilirim restaurantlarını geçen sene yeniledik animasyon olarak biraz vasat olsa da genel olarak imkanlar aquapark vs. iyi. Titanic palace yanında Titanic Beach spa uygunsa onu alın çünkü tüm yan otelin imkanlarını da kullanabiliyorsunuz. Fakat baştan söyleyeyim Türkiye deki otellere kıyasla 4 yıldız gibi kalabiliyorlar.

Hurghada ya giderseniz ve bir gün merkezde gezelim diye çıkarsanız bir balık restaurantı önereceğim lezzet çok iyiydi fiyatlar makuldu Fish Market (Balık hali) karşısında Al Halaka

Hadi birde amme hizmeti ben gittiğimde taksi çok pahalı olduğu için getir götür taksicilik yapan bir zat var ona yazıyorum beni bekleyip alıyor, güvenli adam bulmak zor hemde çıkışta sorun yaşarsınız vs yanınızda bulunsun, ingilizce biliyor. +201119357891 havalanı - titanic 400 mısır parası anlaşmıştım taksiler 1.300 EGP istemişti.

• galileoscr G kullanıcısına yanıt

Cok teşekkürler hocam xanadu biraz maliyetli geldi maalesef

Sunrise Mamlouk Palace Resort'ta yer ayırttık

taksici için ayrıca teşekkürler bir fiyat alırım

• Daha önce Kolombiya'ya giden var mı?

Uçak + Kahvaltılı, masajlı süitte 1 hafta konaklama 60.000 TL tutuyor...

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Hocam nerede bu fiyat var? Ben de Kolombiya'ya gitmeyi düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Azor Ahai kullanıcısına yanıt

Teşekkürler

• arkadaşlar merhaba,

Ağustos ayı için bildiğiniz son dakika İspanya turu (Barcelona, Madrid vs farketmez) uygun fiyatlı bulabilir miyiz?

İzin işi son dakika belli oldu, en azından İspanya turu bulabilirsem gitmek istiyorum. Bu arada özellikle İspanya olsun istiyorum, belki başka tur öneren arkadaşlar olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih_z -- 7 Ağustos 2025; 14:57:30 >

Aslında gitmişken Cartega'yı da görmek lazım amaa Bogota'ya uzak olduğu için Panama'dan aktarma yapılıyor ve tek yön 32.000 TL

Ama turistik bölge olmasına rağmen orada da oteller çok ucuz üstelik geneli havuzlu kahvaltılı...

Maliyeti fazlaymış hocam. Benim Bogota'ya gitmem gerekiyor, o yüzden bilet fiyatlarını takip ediyorum. Sanırım 40 küsür bin liranın altı zor gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azor Ahai -- 7 Ağustos 2025; 15:30:46 >

2 senedir Kolombiya bilet fiyatlarını takip ederim THY'den.

Önceleri direkt uçuşlarla gidiş/dönüş yapılabilyorken şimdi dönüş uçağını Panama aktarmalı yapıyorlar.

Aynnı durum Meksika için de geçerli: 2 sene evvel başkente direkt uçakla gidip gelmiştim şimdi onun da dönüş uçağı aktarmalı...

Hazır golombiyaya getmişken, urdan birezilyanın balta girmemiş urmanlarına dalıp bi papağan avlayıp bana getirebilir misin? Her türlü nakliye ve bakım mesarifleri şahsıma aittir...

YURTDIŞI TUR TATİL FIRSATLARI (GÜNCEL) -
  • Bir Haftalık Bali Seyahatinden Yeni döndük.

Tavsiyem asla Tur ile gitmeyin.Biz İlk asya deneyimimiz olduğu ve balayı için gittiğimizden Pronto Tur'u tercih etme hatasında bulunduk.

Kalınan Otel 4 Yıldızlı Nusa Dua'da Mercure Otel (Oranın Alanyası gibi düşünün sadece lüks oteller varbaşka hiçbirşey yok)1 yıldızı bile haketmez.Odanın camları açılmıyor düşünün klimadan gelen pis havayı soluyorsunuz.İlk gün jetlag'ı aşmak için mecburen yattık.Ondan sonra 6 günde 3 gün Ubud'da özel havuzlu ultra lüks 120 Metrekare villada günlüğü 10 bin, sonraki 3 gün W Marriot Hotel Seminyak'ta kaldık.(Bizdeki en lüks oteli düşünün Marriot grubunun)o da ulaşılamayacak bir fiyat değildi.Rüya gibi otel anlatılmaz yaşanır.Tur Rehber! i 3 adet ekstra tura 600 Euro isterken biz 5 gün 250 Dolara özel şöför tuttuk heryeri gezdik.

Bir hafta işyerimden izin alabildiğim için zaman az geldi.Oraya en az iki hafta lazım.bir yerden bir yere gitmek yorucu ,çünkü acaip trafik var.Havası da miş gibiydi.Aşırı sıcak değil.Taksi,Yeme içme zaten çok uygun.Kazıklamıyorlar dürüstler.Hizmet sektörü harika.

Lobster karides istakoz,yengeç patlayana kadar en iyi yerde yesen bile İstanbul'da kebapçı fiyatı.

Bİr de dönüşte grup Eko bilet olduğu için eşimle yanyana Check'in yapamadım.Rehber ve turdan yardım istedim.Hiçbirşey yapamayız dediler.TR'deki arkadaşlarım halletti sonra sağolsunlar.

Sözün özü hiç çekinmeyin asla tur ile gitmeyin.

Singapur aktarmalı bilet alın.Hatta bir gün Singapur'da bir gün kalın. kendiniz oradan önceden otel ayarlayıp gidin.

Hala aklım orada kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gercekkurtulus75 -- 13 Ağustos 2025; 13:13:42 >

• pdem kullanıcısına yanıt

Singapur o konuda çok katı.Aktarmalı uçtuğumuz halde suları uçağa almadılar.Free Shop'tan alınan ürünlerimiz vardı. Torbayı didik didik ettiler.En ufak bir delik olsa atacaklardı.

Almayabilirler diye düşünüyorum.Bali''de herkes kibar ve anlayışılı iken Singapur'da azarlayıcı tavırda idi çalışanlar.Hiç tavizleri yok bilginiz olsun.

• 299 Euro'ya 3 gece 4 gün olarak güncel bir tur girilmiştir. promosyon fiyat

• ycakir kullanıcısına yanıt

detay var mı?

• YURTDIŞI TUR TATİL FIRSATLARI (GÜNCEL) -
    YURTDIŞI TUR TATİL FIRSATLARI (GÜNCEL) -www.otur.com
    BİR DUBAİ MASALI TURU DUBAİ ŞEHİR TURU VE ABRA GEÇİŞİ DAHİL A Jet Havayolları ile - otur.com
    https://www.otur.com/tur-18--bir-dubai-masali-turu-dubai-sehir-turu-ve-abra-gecisi-dahil-a-jet-havayollari-ile.html

4 Mart tarihi 299 euro görüntülemekteyim.

• 
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.