Şimdi Ara

YURTDIŞI TUR TATİL FIRSATLARI (GÜNCEL) - (148. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.025
Cevap
664
Favori
437.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kasım ayında 4 günlük dubai ye iki aile olarak gidicez istanbuldan abudabiye inicez oradan araba kiralayıp mı dubaiye geçmek mantıklı yoksa taksi ile mi arkadaşlar ? Birde airbnb den ev mi kiralasak yada tavsiye edebileceğiniz otel var mıdır ? Deneyimleyen arkadaşlarkn tavsiyelerini rica ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Coral Tatil & ZUBIZU İş Birliğine Özel %5 Ek İndirim Fırsatı!

Coral Tatil ve ZUBIZU iş birliğiyle tatil planlarınızı daha avantajlı hale getiriyoruz! ZUBIZU kullanıcılarına özel hazırlanan kampanyamız kapsamında, tüm Coral Tatil ürünlerinde ekstra %5 indirim fırsatı sizleri bekliyor.

Kampanya kapsamında indirim ;

• Tüm yurt içi oteller

• Kıbrıs otelleri

• Tüm yurtdışı turlaryurtdışı oteller ve yurt içi kültür turları

• Tüm gemi turları 'nda geçerlidir. 

• Kampanyadan yalnızca ZUBIZU kullanıcıları faydalanabilir.

• Başka kampanyalarla birleştirilemez.

• Geçerlilik dönemi: 19 Haziran – 16 Aralık 2025

https://www.coraltatil.com/zubizu-kampanyasi/

• Uzakdoğu balayı için yer bakıyoruz.tur şirketleri Tayland bu mevsim yağmurlu hiç düşünmeyin dedi.

maldivler nispeten iyi ama hem fiyatlar yüksek hem %40 yağmur ihtimali var deniyor.

Başka vizesiz yer tavsiyesi olan var mı ?

Teşekkürler şimdiden..

• mavera71 M kullanıcısına yanıt

Hocam phukette orjinal en uygun fiyatlı inci nerden alabiliriz. Tesekkurler

• Ocak ayında tokyo nasıldır? 1 haftalık bir seyahat planlıyorum ocak ayı içerisinde. Daha önce gitmediğim bir yer.

• By_C@BB@R kullanıcısına yanıt

Hocam hiç bilmediğim araştırmadığım bir konu, ne desem yalan olur.

• Yaz tatili içerisinde uygun fiyatlı tur önerisi var mı?
    2 yetişkin 2 çocuk var. Çoğu tur 2. Çocuk kabul etmiyor. Başlangıç için balkanlar olabilir ama 4 kişi 130.000 gibi uçuk rakamlar çıkıyor.
    Ne yapmalı? Yunan adasını saymazsak ilk defa yurt dışına çıkacağız

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hrn001 H kullanıcısına yanıt

Eğer yeşil pasaportunuz ve aracınız varsa yaklaşık 2000 euro civarına 1 hafta 10 günlük balkan turunu kendiniz çok rahatlıkla yapabilirsiniz.

• Üsküp için konaklama ve gezi için bilgi verebilecek var mı ? Uçakla bireysel gidecez

• Pardayyan kullanıcısına yanıt
    Dil problem olmaz mı?

şurda bazı turları göz atılabilir.. ZubizuDa %5 indirim kodu alınabilir. ek olarak banka kampanyaları ile birleşir. Parafta 500 TL parafpuan vardı . 9 taksit vade farksız

www.coraltatil.com
    Yurt İçi Kültür Turları
    https://www.coraltatil.com/yurt-ici-kultur-turlari/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freezone00 -- 1 Temmuz 2025; 22:53:57 >
  • brkbr06 B kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Üsküp'te kalacağınız oteli Yeni Üsküp bölgesinde seçin, yeni binalar olduğu için daha iyidir.

Ayrıca çevre bölgeler Matka kanyonu, ohrid, kalkandelen hatta Kosova'ya geziler yapabilirsiniz.

Kaç gün kalacağınızı bilmemekle birlikte Üsküp zaten küçük bir yer, dolu dolu 1 - 1,5 günde gezersiniz.

Onun için çevre bölgeleri de gezinize ekleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih_z -- 2 Temmuz 2025; 11:9:14 >

Büyük oranda sıkıntı olmaz. Yanınıza E-sim kullanan bir telefon alıp o bölgede geçerli internet alırsanız telefon üzerinden çeviri yapabilirsiniz.

• merhaba arkadaşlar, eşimle İtalya turu planlıyoruz, önerebileceğiniz bir tur ve tur sitesi var mıdır acaba?

• adn53 kullanıcısına yanıt
    Ağustos ayı için MNG Turizm Elit İtalya turu düşünüyoruz. Siz araştırdınız mı hiç? Her şey dahil ve başka turlarla birleştirmiyorlar. Şehre yakın konumda oteller. Ayrıca £ ödemeye %15, TL %10 indirim gibi seçenekler var.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yurtiçi fiyatları uçmuş.Vizesiz yurtdışı daha mantıklı gibi.

Balayı için Bali Turu 2 kişi Singapur aktarmalı 150 Bine buldum.

Uçak fiyatları zaten o kadar.En azından başka bir deneyim.

Tayland istiyordum ama Ağustos ayı başı yüksek yağmur sezonuymuş sanırım.Bali'ye Giden arkadaşların tavsiyelerine açığım.

• gercekkurtulus75 G kullanıcısına yanıt

Geçen yaz Malezya+Thailand yaptık Temmuz ayında.

Hava gayet iyiydi. Sıcaktı ama yağış yoktu. Şiddetle Thailand tavsiye ederim.

Eğer Kuala Lumpur + Bangkok yaparsanız hem 2 ülke görmüş olursunuz hemde uçak bıletı daha uyguna gelebılır çünkü Istanbul-Kuala Lumpur bıletlerı Istanbul-Bangkok bıletlerınden daha ucuz. Sonrasında Kuala Lumpur-Bangkok arası zaten çok çok ucuz uçak biletleri.

Ben olsam Bali yerinbe Bangkok yapardım. Pişman olmazsınız..

• volkan_aysen kullanıcısına yanıt
    Hangi ay gitmistiniz?

• volkan_aysen kullanıcısına yanıt

Hocam bu sene benim anlamlandıramadığım bir şekilde felaket bir bali hype ı oluştu, tahminim saçma sapan insanların aptal instagram reellerinden sonra insanlarda böyle bir istek oluştu. Şurada 100 Tayland mesajı varsa 95i yok yağmur var yok bilmem ne mesajları. İnsanlar bilmeden kabul ediyor her şeyi ben çok anlatmaya çalıştım bu yağmur işleri düşündüğünüz gibi değil diye ama işte insanlar instagram reellerine inanıyor. Taylanddaki alternatif çeşitliliği baliyle karşılaştırılmaz bile ama boşa uğraşıyorsunuz, maalesef 🙂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavera71 -- 11 Temmuz 2025; 14:18:36 >
  • mavera71 M kullanıcısına yanıt

Az çok dünyayı gezen insanım.Tabiki benim de Tayland ilk tercihim..Balayı için yağmur yağarsa(ki orada yağdı mı sağlam yağar çıkamazsınız dışarı) risk almayalım diye tercih ettim.İnstagram'da aptal tiplerden değilim .Her giden de öyle değil emin olun.Ayda 1 Milyon turist geliyor Bali'ye.Hepsi aptal olamaz.Buradan tavsiye istedim.Aptal olduk teşekkürler:)

• 
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.