Bildirim
YUNANİSTANA 2 YANGIN UÇAĞIMIZ GİTMİŞ:)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yunanistan bir gün boyunca bizim uçak gönderme teklifimizi değerlendirdi. trajikomik... _____________________________ -
cidden ya sanki savaş uçağı gönderilcek
_____________________________ -
yazık oldu ama ya _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: QamiQaze
yunanistan bir gün boyunca bizim uçak gönderme teklifimizi değerlendirdi. trajikomik...
Vala ben olsam bu 2 uçakla beraber 10tane f18 gönderirdim Habersiz ,onlarada tatbikat olurdu
quote:
Orjinalden alıntı: serious_captain
yangın durduruldumu?
bu arada yalakalıkta üzerimize yok bizim başımıza gelse onlar yardım edecekmi bırakın kendi hallerine hakaret videolarını unutmadım
yok durmadı:(
ya hocam genelleme yapmamak lazım,o hakaret eden şerefsizler için tüm yunanlar öyle diyemeyiz
itiraz edenler de o gavur dediklerinden daha gavurdur. ilahi adalet işte edirneye kadar geldi yangın._____________________________ modun biri imzamla oynamış yakaladım çoluk çocuk işte.
/| / \ -
yangın edirneye sıçramış galiba _____________________________ 
-
quote:
Orjinalden alıntı: yakari_
yangın edirneye sıçramış galiba
bulgaristan çıkan yangın o_____________________________ -
quote:
yangın durduruldumu?
bu arada yalakalıkta üzerimize yok bizim başımıza gelse onlar yardım edecekmi bırakın kendi hallerine hakaret videolarını unutmadım
Onların ne yapacakları önemli değil,biz komşuluk vazifemizi yaptık...Asıl büyüklük budur bence._____________________________ Ryzen 7 1800X| MSI B350 PC-Mate |8x2GB Cruial Ballistix 3000| Sapphire Pulse RX580 8GB| Silverstone 750W Modüler PSU| Dark N10 Kasa| Custom CPU CPU Sıvı Soğutma| Samsung T260 26 -
Yangının söndürülmesi için ben daha fazlasını yapardım.İster düşman olsun ister kardeş ülke doğal zengilliklerimiz gidiyor sonuçta bu dünya ne senin ne benim hepimizin kimbilir o yangınların yağışlara ne kadar büyük boyutta zararı olacak.
_____________________________ Sonyericsson P990i
Cep Telefonundan Daha Fazlası -
quote:
yangın durduruldumu?
Ormanlar dünyanın ormanları.Ordaki ormanların bizede faydası var.Yani aslında kendimiz içinde göndermiş oluyoruz._____________________________ SHOGUN
-
Sonuçta Dünya, hepimizin Dünya'sı...
Gitti güzelim yeşillikler
_____________________________ Λcta est fabula -
bir yandan uçakları neden yolladılar diyorum ama diğer yandanda keşke daha fazla uçak yollayabilsek diyorum. _____________________________ NE ÜLKE AMA ;Cumhuriyetle yönetilen ama Cumhuriyet bayramı kutlanmayan...Hergün Şehit...Hergün trafik kazası…. Her 10 yılda bir büyük ölçekli deprem yaşayan ama hala tedbir üretemeyen…Eğitime en fazla parayı ayıran 9’ncu ülke ama eğitimde dünyada 70’inci sırada…Dünyada en çok tv izleyen ikinci ülke..Futbolu Şikeli...Sınavı Şaibeli...İnterneti Yasaklı...Gazetecisi Tutuklu...Mizahı Sansürlü...Benzini Kazık...Vergisi Tavan...Maaşları taban..Paşa'ları İçerde...Teröristi Dışarda...Politikacısı zengin, seçmeni fakir...Tarım ülkesi ama eti, şekeri dışarıdan alan… Sloganı Durmak Yok Yola Devam..!!! -
quote:
yangın durduruldumu?
17 ağustos 1999 depreminde yurtdışından ilk gelen yardım yunanistan tarafından yollanandı..._____________________________ “I’m tired of this back-slapping ‘Isn’t humanity neat?’ bullshit. We’re a virus with shoes, okay? That’s all we are."
Bill"Another Dead Hero" Hicks -
aslında o uçakların içine bomba koyup yunanistanı darmadağın edebilirdik
Arkadaşlar işi politik veya tarihi açıdan düşünmeyin.
Bana kalırsa böyle bir facia* bu şekilde değerlendirilmemeli...
*Dünya'daki yeşil alan sayısı gün geçtikçe düşüyor. Bu nedenle yangınlar artık bir facia olarak kabul ediliyor._____________________________ Λcta est fabula -
http://rapidfire.sci.gsfc.nasa.gov/subsets/AERONET_FORTH_CRETE/2007237/AERONET_FORTH_CRETE.2007237.aqua.1km.jpg
http://bp0.blogger.com/_oZRuj62fehk/RtDllSkVlrI/AAAAAAAAASw/AOpbG_5Cp1I/s1600-h/greecesat_large_fire_25082007.jpg
bakin bari de sunlara aciyin, hala siyaset yapanlar var, insanlık gorevidir bu konuda yardım_____________________________
-
quote:
Orjinalden alıntı: UlTrArDa
aslında o uçakların içine bomba koyup yunanistanı darmadağın edebilirdik
_____________________________ geri dön zaman
Benzer içerikler
- jack daniels orjinal sorgulama
- likör neyle içilir
- atm de sıkışan para ne zaman hesaba geçer
- adile naşit mezarı
- türkiye'de isim sayısı sorgulama
- prompt mühendisliği
- yeşil nasim
- bim para sayma makinesi
- en ilginç rekorlar
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler