Şimdi Ara

YUNANİSTANA 2 YANGIN UÇAĞIMIZ GİTMİŞ:) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar evsiz kalan insanlardan, ormanlardan ve o ormanlarda yaşayan Türkten Yunandan bi haber canlılardan bahsediyoruz. Günahtır. Dünyayı harita üzerindeki sınır çizgileri olarak algılamayalım. Onlar yardım ederdi etmezdi önemli değil. Mühim olan bize yakışanın ne olduğu. Marifet zorda kalanlara sırt çevirmek veya yere düştü diye "bir tekemede ben atayım" demekte değil.
  • Gondermemiz lazim. Doganin selameti icin.

Orjinalden alıntı: EuphoriA

Arkadaşlar evsiz kalan insanlardan, ormanlardan ve o ormanlarda yaşayan Türkten Yunandan bi haber canlılardan bahsediyoruz. Günahtır. Dünyayı harita üzerindeki sınır çizgileri olarak algılamayalım. Onlar yardım ederdi etmezdi önemli değil. Mühim olan bize yakışanın ne olduğu. Marifet zorda kalanlara sırt çevirmek veya yere düştü diye "bir tekemede ben atayım" demekte değil.

+1
  • Doğa için üzüldüm EuphoriA sende haklısın gibi ama bu biraz yalakalığa kaçıyor gibi yani ben yardım edilmesini bilmiyorum pek istemiyor gibiyim çünkü onların bize yaptıkları çok kötü şeyler var bence edilmeseydi daha iyi olurdu çünkü onlar bize etmicek eminim

Orjinalden alıntı: necrovirus

göndermememiz lazimdi yunandan dost most olmaz(istisnalar kaideyi bozmaz 1999 marmara depremi)
    göndermemiz lazim agaclara yazzık insanlara degil

1999 marmara depreminde sen yunanlılar bize yardım etmedimi sanıyorsun ? ya siz bu kafayla nereye kadar gidiceksiniz allah aşkına ?

ben bu kafayla AY'A gidecem oda bana yeter

"Ülkemizi Türk ajanları yakıyor" gibi "komplo teorileri" ortaya attı

Hemen bir muhtıra yayınlansın

quote:

etmedi demiyorum ki, istisnalar kaideyi bozmaz demekle orda yardim ettiler ama genede yunanlardan dost olmaz demek istedim

Orjinalden alıntı: _kılıç_

Tühh gördün mü uçak göndermişler

quote:

etmedi demiyorum ki, istisnalar kaideyi bozmaz demekle orda yardim ettiler ama genede yunanlardan dost olmaz demek istedim

Orduya niye laf atıyorsun ki o ordu sayesinde sen böyle yaşayabiliyorsun....
    Diğer bir arkadaş yazmış iktidar partisi teoriler çıkarıyor diye o teori çıkarıldığı an bence bizim uçakların geri çağırılması gerekliydi Türk ajanları yakıyormuş dicek adam bizde yangını söndürmeye çalışıcaz(ama bilmiyorum belli olmaz belkide doğrudur biz yakmış olabiliriz)

• quote:

sen daha hangi cümleyi nerede kullanacağınuı bilmiyorsun ki.. istisnalar kaideyi bozmaz 1999 marmara depremi örnek olarak 1999 deprenmini göstermişsin ve yardım edilmemeli yunanlılara demişsin bu cümle böyşe mi olur sence ? biraz türkçeyi araştır istersen ve sen bu kafayla değil ay'a istanbul dışına çıkamazsın.. ne kadar gaddar bir milletimiz varmışda bizim haber,miz yokmuş daha dün tartışıldı bu konu.. ama buna inanıyorum ki buraya yazanların % 80 yaşı ufak ve bilgisi az değilse ben ne olaym adım gibi eminim buna.

• hee ben 10 yaşındayım MH...

Moranın yarısı kül olmuş hala saçmalıyorlar (Türk ajanı yaktı diye)

Asıl önemli olan bu dünya hepimizin böyle vurdumduymazlık yapmak saçmalık olur. Herkes elinden geleni yapmalı yangını söndürmek için

yani

Ben şimdi ordu göreve diyenlere laf atmıyorum

Erkan mumcu olsaydı ''vay eblehler vay, vay eblehler vay'' derdi kulağı çınlasın

bu arada 4 f16 hızlı bir şekilde geçti
    quote:

Orjinalden alıntı: WOGEL24

quote:

Orjinalden alıntı: _kılıç_

Tühh gördün mü uçak göndermişler

quote:

Orduya niye laf atıyorsun ki o ordu sayesinde sen böyle yaşayabiliyorsun....
    Diğer bir arkadaş yazmış iktidar partisi teoriler çıkarıyor diye o teori çıkarıldığı an bence bizim uçakların geri çağırılması gerekliydi Türk ajanları yakıyormuş dicek adam bizde yangını söndürmeye çalışıcaz(ama bilmiyorum belli olmaz belkide doğrudur biz yakmış olabiliriz)

• quote:

Orjinalden alıntı: WOGEL24

hee ben 10 yaşındayım MH...

neden üstüne alındın ki
  • ayıp be. hiç utanma yok mu sizde. aynı durum sizin başınıza gelsin onlar da böyle sevinsin. bizim tarihimizde düşene tekme atmak yoktur. kurtuluş savaşında dşmanımızın aralarını saran tüm dünaya örnek bir milletiz. ilim edeceğinize, barış edeceğinize aklınız bunlara çalışır anca. boş insanlar boş düşünürler. sizin gibiler yüzünden Türklüğümden utanır hale geldim.

çatacak birilerini arıyorsanız fransızlara çatın. onlar buralara gelmeden önce ermenisiyle yunanıyla aynı kaptan yemek yiyip 12 bin ortak kelime konuşurduk bir zamanlar. ekmek yediğiniz kaba tükürmeyin. provakatörlere kanmayın.

/| / \
    modun biri imzamla oynamış yakaladım çoluk çocuk işte.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeSeNaTöR

''Düşenin dostu olmaz ''
    bende bu görevi yunanlılara karşı yerıne getirmek istiyorum

aynen katılıyorum

yasim kucuk degil
    istanbul da oturmuyorum
    ben bu kafayla aya gidecem
    yunanlarlar zerre kadar umrumda degil sadece yunanistandaki agaclara yazzık olmus birde bizim gönderdigimiz ucaktaki adamların zamanı bosa gitmiş ve bosuna benzin ucak yakıtı adı her ne haltsa ona yazzık olmus

eminimki türkiyenin basına bir sey gelse bize ilk kalleşligi(pardon dostlugu ) yakın komşu ülkerimizin göstereceginden hiç kuşkum yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryner -- 28 Ağustos 2007; 12:18:58 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.