Şimdi Ara

YUNANİSTANA 2 YANGIN UÇAĞIMIZ GİTMİŞ:) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu yangının ilk başladığını duyduğumda aha dedim yunanlılara fırsat doğdu suçu bize atacaklar Türkler yaptı diyecekler sanmıştım. (yanılmadığımı bugün gazeteden gördüm)

Gazetedeki açıklamayı yazıyorum :
    Türkiye ormanları cayır cayır yanan yunanistana dostluk elini uzatıp yangın söndürme uçağı gönderdi.yunan hükümeti buna rağmen "yangını Türk ajanlar başlattı" iddiasını ortaya attı...
    posta gazatesi
    İnanamıyorum şu yunanlara

yellerdi ateşi harlanırdı biraz ...

Donanımı Güvenle Kaldırabilirsiniz :)
    .
  • Böle demeyin arkadaşlar orasıda dünya zenginliği. Zaten bu yakılan ormanlar onlara büyük zarar verdi ve ileride vermeye devam edicek. Allah cezalarını verir onların. Biz insanlık vazifemizi yapalım. Türk ajanlar yaktı diyorlarsa bile yardım edelim.

quote:

Orjinalden alıntı: UlTrArDa

aslında o uçakların içine bomba koyup yunanistanı darmadağın edebilirdik
    Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
    Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk)
  • zenginlik senin memleketinde
    quote:

Orjinalden alıntı: berkayonen

Böle demeyin arkadaşlar orasıda dünya zenginliği. Zaten bu yakılan ormanlar onlara büyük zarar verdi ve ileride vermeye devam edicek. Allah cezalarını verir onların. Biz insanlık vazifemizi yapalım. Türk ajanlar yaktı diyorlarsa bile yardım edelim.
  • benim verdiğim vergilerle düşmanıma yardım edilmesini istemiyorum ağaçlara yazık ama yanan yunanlılar için gayet mutlu oldum onlar bize kalleşliğin(Türk basınında:dostluğun)alasını yapsınlar biz gidelim yardım edelim işe bak

Orjinalden alıntı: ZuCcaCiYeCi

bak yunanlılar ole bilir gebersinler umruumda degil sen hic orman yangını gordunmu gozunun onunde yanarken insanin ici gidiyor bu yunanistan degil dunyanın neresi olursa olsun yanmasın ormanlar

benim gozumde o ormandaki bocekler hayvanlar yunanlılardan daha degerli....
    quote:

Orjinalden alıntı: Fosters

helikopter gönderseydik

yellerdi ateşi harlanırdı biraz ...

4 gun once gökova- marmaris civarındaydım hangi turistle görüşsem Yunanistana gidecektik ama vizeler yetişmedi o yuzden Turkiyeye geldik diyor
    neden Yunanistan ilk tercih deyince de Turkiyede Orman yangınları ! ve terör var o yuzden yunanistanı seçmiştik ama burasıda güzelmiş diyorlar...

yani turizm sezonunda cayır cayır yanan sadece ormanlarımız degil aynı zamanda turizm gelirimizde

bu işler böyle

ağaca böceğe yazık tabii

Donanımı Güvenle Kaldırabilirsiniz :)
    .

• quote:

Orjinalden alıntı: PETERSBURG

kendinize gelin allahınızı severseniz

quote:

Orjinalden alıntı: UlTrArDa

aslında o uçakların içine bomba koyup yunanistanı darmadağın edebilirdik

tamam onlar yurdumuzda köyleri kentleri yakarken iyi kendilerinde biz onlara bomba yollayalım deyince kendimizde değiliz geçmişini hatırla arkadaşım saçmalayan ben miyim sen misin görürsün kaçınız yunanistana uçak gönderme olayına sevindiniz

• quote:

Orjinalden alıntı: DeSeNaTöR

''Düşenin dostu olmaz ''
    bende bu görevi yunanlılara karşı yerıne getirmek istiyorum

+1

zuahahahaha

ayrıca yangını bizim çıkardığımızı söylüyorlar
    bu durumda düşene bir tekmede benden taktiğini tek geçerim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.