Şimdi Ara

Yumurtanın en makbul hali ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri
  • Son Yorum 12 ay
  • Cevaplayan Üyeler 7
  • Konu Sahibinin Yazdıkları 1
  • Ortalama Mesaj Aralığı 5 gün 20 saat 20 dakika
  • Konuya En Çok Yazanlar
  • Beyacun Çekmezoğlu (3 mesaj) El Prezidente (2 mesaj) seramit (1 mesaj) yıgıdo5858 (1 mesaj) HDR (1 mesaj)
  • Konuya Yazanların Platform Dağılımı
  • Masaüstü (9 mesaj) (1 mesaj)
  • @
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • Herkesin vardır sevdiği bir şekil

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



    |
    |
  • haşlanmış

  • Soğanlı yumurtadır elbette, 2 baş soğan ince ince kıyılır, tereyağında yaklaşık 30 dakika boyunca kısık ateşte kavurulur. Soğanlar yavaş yavaş karamelize olmaya başladıktan sonra 3-4 adet yumurta kırılıp çok fazla karıştırılmadan yine kısık ateşte pişirilir. Fırından aldığınız sıcak ekmeğin sert kısmıyla kürek gibi alıp mideye büyük bi lokma indirilir. Yumurtanın en sevdiğim hallerinden biridir.

  • Adını bilmiyorum ama haşlanmış yumurta, taze yeşil soğanları küçük küçük doğrayıp 4e bölünmüş yumurtayla karıştırıp yenilen şey.

  • Beyacun Çekmezoğlu B kullanıcısına yanıt

    gobit mi?

  • benim için olay patatesli yumurtadır.. ayıptır söylemesi dehşet-ül vahşet yaparım.  

  • El Prezidente kullanıcısına yanıt

    Olabilir ekşide yazılanlara baktımda anlattığım gibi bir şey

  • El Prezidente kullanıcısına yanıt

    Doğru diyon reis o da vazgeçilmez.

  • Su kaynamaya başladığı andan itibaren 4 dakika 30 saniye

  • GalacticHope kullanıcısına yanıt

    Suyun deniz seviyesindeki kaynama sıcaklığı diyelim 1500 rakımlı bir yerdeki kaynama sıcaklığından farklı olduğu için, şehir ismi de vermeniz gerekir. :)

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.