Şimdi Ara

Yumurtanın en makbul hali ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
37
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri
  • Son Yorum 4 gün
  • Cevaplayan Üyeler 3
  • Konu Sahibinin Yazdıkları 1
  • Ortalama Mesaj Aralığı 2 gün 9 saat 44 dakika
  • Son 1 Saatteki Mesajlar 1
  • Konuya En Çok Yazanlar
  • seramit (1 mesaj) yıgıdo5858 (1 mesaj) HDR (1 mesaj)
  • Konuya Yazanların Platform Dağılımı
  • Masaüstü (2 mesaj) (1 mesaj)
  • @
0 oy
Öne Çıkar
Tüm Forumlar >> Hobi Forumları >> Yemek/Mutfak Bölümü >> Yemek Tarifleri >> Yumurtanın en makbul hali ?
Sayfaya Git:
Sayfa:
1
Giriş
Mesaj
  • Er
    3 Mesaj
    Konu Sahibine Özel
    Herkesin vardır sevdiği bir şekil

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



    |
    |
  • Yüzbaşı
    896 Mesaj

    haşlanmış

    |
    |
  • Çavuş
    65 Mesaj

    Soğanlı yumurtadır elbette, 2 baş soğan ince ince kıyılır, tereyağında yaklaşık 30 dakika boyunca kısık ateşte kavurulur. Soğanlar yavaş yavaş karamelize olmaya başladıktan sonra 3-4 adet yumurta kırılıp çok fazla karıştırılmadan yine kısık ateşte pişirilir. Fırından aldığınız sıcak ekmeğin sert kısmıyla kürek gibi alıp mideye büyük bi lokma indirilir. Yumurtanın en sevdiğim hallerinden biridir.

    |
    |
Sayfaya Git:
Sayfa:
1
Reklamlar
vp satın al
pubg mobile uc
En ucuz kedi maması fiyatları
LOL RP Satın Al - LOL RP Yetkili Satış Sitesi
Bu sayfanın
Mobil sürümü
Mini Sürümü

BR1
0,281
1.2.165

Reklamlar
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.