Şimdi Ara

Yulgang 2 yi beğendiniz mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaslar soru basliktaki gibidir ben begenmedim cunku skil efektleri hep ayni ozellikle buyucude ve gorevleri çok saçma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• RiigorM R kullanıcısına yanıt
    bende dün başladım oynamaya 23 level oldum. oyun piyasadaki birçok oyundan iyi. henüz pvp ve pk oynamadım ama ben bi süre daha şans vermeyi düşünüyorum bu oyuna. şuan piyasada doğru düzgün mmo oyun yok zaten. (wow tarzı eski oyunlardan bahsetmiyorum onlara sıfırdan başlamak, geriden gelmek benim tarzım değil)
    titan savaşları da oynadım oyunlar birbirine denk gibi. titanda sevmediğim kısım mouse ile sağ sola ekranı çevirememek. belki ayarı vardır ama ben bulamadım. sağ tuşa basılı tutup ekranı çevirmek hiç işlevsel değil. yulgang 2 nin sevmediğim yönü ise mobların saçma sapan saldırmalarıç bir yerden bir yere giderken mobların arasından görünmeden geçmek neredeyse imkansız. peşinize takılan mob sizin haritanın uzaak kısımlarına kadar kovalıyor. buda çok sinir bozucu. bu açıdan yulgang 2 de sanki biraz daha uzaktan saldıran charlar pve de ön planda olacak gibi duruyor. savaşçı ve ninja kasmak her oyunda olduğu gibi biraz zahmetli olacak sanırım...

• quote:

Orijinalden alıntı: ersind3

bende dün başladım oynamaya 23 level oldum. oyun piyasadaki birçok oyundan iyi. henüz pvp ve pk oynamadım ama ben bi süre daha şans vermeyi düşünüyorum bu oyuna. şuan piyasada doğru düzgün mmo oyun yok zaten. (wow tarzı eski oyunlardan bahsetmiyorum onlara sıfırdan başlamak, geriden gelmek benim tarzım değil)
    titan savaşları da oynadım oyunlar birbirine denk gibi. titanda sevmediğim kısım mouse ile sağ sola ekranı çevirememek. belki ayarı vardır ama ben bulamadım. sağ tuşa basılı tutup ekranı çevirmek hiç işlevsel değil. yulgang 2 nin sevmediğim yönü ise mobların saçma sapan saldırmalarıç bir yerden bir yere giderken mobların arasından görünmeden geçmek neredeyse imkansız. peşinize takılan mob sizin haritanın uzaak kısımlarına kadar kovalıyor. buda çok sinir bozucu. bu açıdan yulgang 2 de sanki biraz daha uzaktan saldıran charlar pve de ön planda olacak gibi duruyor. savaşçı ve ninja kasmak her oyunda olduğu gibi biraz zahmetli olacak sanırım...

Beim yapamadıpım bir görev var yardımcı olurmusun yulgang 2 de aşçılık öğrenmek yemek yaptım ancak aşçılık öğrenemiyorum işin olmadığı zaman ulaşırsan çok iyi olur nick:RiigorMortis

Peki oyunun grafikleri skil efektleri hakkında ne düşünüyorsun ?

• Merhaba. Ben 32 lvl oldum kanun tarafında büyücüyüm. Fakat an itibariyle bıraktım çünkü görev sistemi grupsuz olmuyor buda oyunun geleceği açısından kesin bi kötü karar vermemize sebep. Avrupa serverları da kapandı zaten bu yüzden. Bir diğer bırakma sebebimde Cengizhan 2 nin yeni serveri açılacak o yüzden :) Bana göre cengizhan 2 çok daha iyi bi mmorpg başlayabilirsin. Tek sıkıntısı var biraz para yatırman gerek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aox

Merhaba. Ben 32 lvl oldum kanun tarafında büyücüyüm. Fakat an itibariyle bıraktım çünkü görev sistemi grupsuz olmuyor buda oyunun geleceği açısından kesin bi kötü karar vermemize sebep. Avrupa serverları da kapandı zaten bu yüzden. Bir diğer bırakma sebebimde Cengizhan 2 nin yeni serveri açılacak o yüzden :) Bana göre cengizhan 2 çok daha iyi bi mmorpg başlayabilirsin. Tek sıkıntısı var biraz para yatırman gerek..

cengizhan 2 duymuştum tavsiye edermisin şuan shaiya yüklüyorum.
  • Cengizhan 2 çok güzel bi oyun kesinlikle tavsiye ederim. Aşırı olmasa da para isteyen bi oyndur. emeğinde bi yere kadar geldiği yerler var fakat rakamsal olarak 1 ayda yatıracagın 50 tl felan rahat işini görüyor eğer meslek kasarsan. geri hiçbi negatif yanı yok pvp düşkünüysen pvp sistemine , craft düşkünüysen craft sistemine ve birçok etkinliğine hayran kalacagından eminim. detaylı bilgi istersen konuşabiliriz. normalde oyun 2.5 senedir acık ben ilk acıldıgından beri oynuyorm. bi ara bırakmıstım yeni server acılacakmıs orada tekrar baslayacagım Lonca felan kuracagız bekleriz.
  • Shaiya ahat veriyor newerwinter yüklüyorum ancak beğenceğimi zannetmiyorum artık birde son kez cengizhan 2 denicem onuda beğenmessem sadece lol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: RiigorM

Shaiya ahat veriyor newerwinter yüklüyorum ancak beğenceğimi zannetmiyorum artık birde son kez cengizhan 2 denicem onuda beğenmessem sadece lol

Kesinlikle shaiya oynama.Tam bir para tuzagı o oyun ve para vermeden adam olamazsın.Ayrıca cok eski
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaguel X

quote:

Orijinalden alıntı: RiigorM

Shaiya ahat veriyor newerwinter yüklüyorum ancak beğenceğimi zannetmiyorum artık birde son kez cengizhan 2 denicem onuda beğenmessem sadece lol

Kesinlikle shaiya oynama.Tam bir para tuzagı o oyun ve para vermeden adam olamazsın.Ayrıca cok eski

Açılmıyor zaten.
  • Yulgang 2 fail oldu.Battal Online gelirse eğer çok daha iyi bir oyun olacak.Neverwinter'ın yayımcısı yayımlıyor Battal'ın Avrupa versiyonunu adıda Swordsman Online şuan en serverda oynuyorum Yulgang'tan kat kat iyi oynanış ve grafik olarak TSO'dan üstün.
  • 22 level oldum bıraktım oyunu.Berbat ötesi abi ya.TSO bekliyoruz bakalım,Dandiklikte üstlerine tanımamışlar görev sisteminde bomba atmaktan ciğer kalmadı beyler
     Yulgang 2 yi beğendiniz mi ?
  • Benimde hix hosuma gitmedi laldiricam yarin pc den.Cengiz han 2 ye basladim sardi biraz.Tuyolariniz varsa iyi olur cozmeye calisiyorumnoyunu .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görevlerde bazı saçmalıklar var. Monsterlar çok agresif yollar dar.. Yani oyunu çözeceğime nerden yürüsem diye düşünüyorum. Gereksiz şeyler yaptırıyolar. Bildiğin görev bulamamışlar saçma saçma bomba at vss koymuşlar. Mağara görevi aldım level 23 de party olmadan imkanı yok. Healer gerekiyo çok güzel olmuş ama o kadar adam her zaman bulamazsın,

Ama gene de varsa sürekli oynayacak 18+ arkadaş, iletişime geçelim maksat beraber oynayalım. Ortamı kurabilsek her derdi çekilir oyunun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IgorStravinsky -- 6 Temmuz 2014; 4:01:28 >
  • Bir de magelerde teleport skilli yok mu ya?
  • ŞU Cengizhan 2 yi övenler oyunu kötüleyenler cengizhan 2 knightın yan sanayisi grafııklerı falan fark yok ve oyun cok yavaş araştırabilirsiniz yulgang 2 deki sistem daha farklı begenip begenmemeniz size kalmıs oyunu kötülemek için bahane aramayın
  • bence gayet güzel bir oyun, piyasadaki diğer oyunlar gibi para tuzağı değil en azından.. el becerisi, playerlığı zayıf olanlar kendini burada da belli etmiş :) diğer oyunlarla karıştırmayalım, oyun non-target bir oyun oynanışı diğer oyunlara göre zor, beceri istiyor.. bu durum da oyuna elit oyuncu kitlesini oluşturacak bir etken.. metin2 cengizhan vb. oyunlardaki ergenleri burada göremeyeceğim için nasıl üzgünüm anlatamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: pwrdms

bence gayet güzel bir oyun, piyasadaki diğer oyunlar gibi para tuzağı değil en azından.. el becerisi, playerlığı zayıf olanlar kendini burada da belli etmiş :) diğer oyunlarla karıştırmayalım, oyun non-target bir oyun oynanışı diğer oyunlara göre zor, beceri istiyor.. bu durum da oyuna elit oyuncu kitlesini oluşturacak bir etken.. metin2 cengizhan vb. oyunlardaki ergenleri burada göremeyeceğim için nasıl üzgünüm anlatamam

Metin2 ergenlerin yeri olabilir ama her oyun için bu genellemeyi yapamssınız özellikle cengizhan için ve biraz araştırırsanız yulgang 2 nin metin 2 yeni versiyonu olduğu kanaatinde herkez.Yada benim forumda okuduğum kişiler.

• metin2 ergenlerin, ch2 paralı ergenlerin oyunu sanırım :) yulgang2, metin2 nin yeni versiyonu mu :D Allahtan korkun, oyun Mgame yapımı bi kere .. craft sistemi, savaş modları (soy savaşı, moba modu, ortak haritalarda pk, karşı ırkın haritalarını basma), zindan sistemi gibi ergen oyunlarında bulunmayan özellikler mevcut. herkes bu görüşte ise oyundaki o kadar insan neden hala oyunda anlamış değilim, ayrıca nerede saklanıyor bu görüşteki herkes yahu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: pwrdms

metin2 ergenlerin, ch2 paralı ergenlerin oyunu sanırım :) yulgang2, metin2 nin yeni versiyonu mu :D Allahtan korkun, oyun Mgame yapımı bi kere .. craft sistemi, savaş modları (soy savaşı, moba modu, ortak haritalarda pk, karşı ırkın haritalarını basma), zindan sistemi gibi ergen oyunlarında bulunmayan özellikler mevcut. herkes bu görüşte ise oyundaki o kadar insan neden hala oyunda anlamış değilim, ayrıca nerede saklanıyor bu görüşteki herkes yahu :D

Bu görüşleri ufak çaplı bir google araştırmasıyla bulabilirsin mesela technopat.Ayriyetten yulgang 2 kadar saçma bir oyun yok adamlar görev bulamamış bomba atma görevi diye saçma sapan şeyler eklemişler skil efektlerine konuşmak istemiyorum bile bir büyücünün tüm efektleri aynı hep mor ve kırmızı renkler sağ ve sol tuş la kombo yapması sanarsın savaşçı oynuyorum.Oyunda biraz yaş araştırması yaparsan dediklerimin doğru olduğunu anlayacaksın. Ve konu dağılmassa sevinirim yulgang2 yi savunanlar koymadım başlığı beğendiniz mi koydum.

• Paralı oyunlar diye yırtıyorsun kendini yulgang2 ye para yatırmicakmısın çok merak ediyorum tüm mmoprg oyunlarına para verirsen kral olursun bu böyledir.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.