Şimdi Ara

Yulgang 2 yi beğendiniz mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostum neden bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oldun ki? neden bu ön yargı? girip markete baktın mı hiç? para verip alarak kral olabileceğin bir materyal göster bana şu oyunda hadi..

al bu da ceo'nun bu konu hakkında söyledikleri

http://youtu.be/ogVDeTfiWkM?t=2m13s
  • quote:

Orijinalden alıntı: RiigorM

Paralı oyunlar diye yırtıyorsun kendini yulgang2 ye para yatırmicakmısın çok merak ediyorum tüm mmoprg oyunlarına para verirsen kral olursun bu böyledir.

Tera , path of exile , c9 bla bla para vermeden kral olunan bi çok oyun var.Alışmışsınız çok normal bişey gibi Allahın oyununa aylık 100 lira atmaya diğer oyunları taşlıyosunuz bilip bilmeden.Siz gidin p2w oyunları oynamaya devam edin böyle b.ktan b.ktan fikirler de savunmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaguel X

quote:

Paralı oyunlar diye yırtıyorsun kendini yulgang2 ye para yatırmicakmısın çok merak ediyorum tüm mmoprg oyunlarına para verirsen kral olursun bu böyledir.

Tera , path of exile , c9 bla bla para vermeden kral olunan bi çok oyun var.Alışmışsınız çok normal bişey gibi Allahın oyununa aylık 100 lira atmaya diğer oyunları taşlıyosunuz bilip bilmeden.Siz gidin p2w oyunları oynamaya devam edin böyle b.ktan b.ktan fikirler de savunmayın

Fikirlerim gayet doğru ama yulgang iyi grafikli olduğunu kimse kanıtlayamaz yulgangdada her oyunda olduğu gibi parayı veren düdüğünü çalar arkadaş bi tane eşya göster diyor oyun daha yeni açıldı biraz ilerlersin görücem seni.Para vermeden ne kadar ilerliyorsun.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zaguel X

quote:

Fikirlerim gayet doğru ama yulgang iyi grafikli olduğunu kimse kanıtlayamaz yulgangdada her oyunda olduğu gibi parayı veren düdüğünü çalar arkadaş bi tane eşya göster diyor oyun daha yeni açıldı biraz ilerlersin görücem seni.Para vermeden ne kadar ilerliyorsun.

Yulgang savunmadım ben.Elimi bile sürmedim o oyuna benım konu farklı.

• bugün gaflete düşüp indirdim. o grafikteki bir oyun nasıl 10 gb olur aklım almıyor. oyun başlıbaşına rezalet. belki beğenirim diye indirip napmayın. 5 para etmez bir oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hagi10best

bugün gaflete düşüp indirdim. o grafikteki bir oyun nasıl 10 gb olur aklım almıyor. oyun başlıbaşına rezalet. belki beğenirim diye indirip napmayın. 5 para etmez bir oyun.

Bende aynı fikirdeyim grafik diye bişey yok ortada şuan newerwinter oynuyorum çok daha iyi.
  • Oynayan varsa pm pls
  • adam yulgang disinda butun oyunlari ovdu ya la :) noldu ki banladilar falan mi seni oyundan, sen de kendini boyle mi avutuyorsun nedir :) tamam oyun ilerlesin o para karsiligi alinip kral yapacak olan itemi burada bekliyorum :)

grafik grafik grafik diye kafayi siyirmissiniz, ramazandayiz ondan mi ki.. yulgang de grafikler gayet yeterli ve goz doyurucu. ayrica bu sekilde bile bir cok arkadas sistem gereksinimlerinden yakiniyo, grafikler daha iyi olsa ne kadar insan oynayabilirdi bu oyunu? kaldi ki mmorpglerde grafikten cok oynanabilirlik aranir, grafikleri camurdan beter ancak yillarca fenomen olmus oyunlar hala piyasada.. yeni nesilde mmorpglerdeki grafik takintisi; marka takintisi gibi olmus :) paran varsa marka alirsin, paran varsa gider saglam grafikli p2p oyunlar oynarsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: pwrdms

adam yulgang disinda butun oyunlari ovdu ya la :) noldu ki banladilar falan mi seni oyundan, sen de kendini boyle mi avutuyorsun nedir :) tamam oyun ilerlesin o para karsiligi alinip kral yapacak olan itemi burada bekliyorum :)

grafik grafik grafik diye kafayi siyirmissiniz, ramazandayiz ondan mi ki.. yulgang de grafikler gayet yeterli ve goz doyurucu. ayrica bu sekilde bile bir cok arkadas sistem gereksinimlerinden yakiniyo, grafikler daha iyi olsa ne kadar insan oynayabilirdi bu oyunu? kaldi ki mmorpglerde grafikten cok oynanabilirlik aranir, grafikleri camurdan beter ancak yillarca fenomen olmus oyunlar hala piyasada.. yeni nesilde mmorpglerdeki grafik takintisi; marka takintisi gibi olmus :) paran varsa marka alirsin, paran varsa gider saglam grafikli p2p oyunlar oynarsin

Yav he he.Açıklıyorum okumadan gelip cevap yazıyorsun egonu tatmin etmeye felan mı çalışıyorsun kotandan 10gb lık yer gitti diye yulgang 2 için.

• Neverwinter dan grup olarak büyük umutlarla geçtik NW e göre kıyaslarsam ;

1. Grafikler rezalet.
    2. Skill animasyonları ruhsuz. Skilli atıp atmadığımı ne skili attığımı bile anlayamıyorum.
    3. Quest ler NW in devamlılığı ilginçliği yanında çok basit kalıyor. Vuruş hissi yok.
    4. Oynanabilirlik NW dan düşük.
    5. Kişisel olarak abuk subuk ismlerden ve yerler den hiç hoşlanmadım. Halbuki kore Manhwa larına ve Murim hkayesine bayılırım.

Sonuç olarak biz beğenmedik Archage i beklerken oyalanmak için bile oynamaya değmeyeceğini düşünüyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaltenDragonbane

Neverwinter dan grup olarak büyük umutlarla geçtik NW e göre kıyaslarsam ;

1. Grafikler rezalet.
    2. Skill animasyonları ruhsuz. Skilli atıp atmadığımı ne skili attığımı bile anlayamıyorum.
    3. Quest ler NW in devamlılığı ilginçliği yanında çok basit kalıyor. Vuruş hissi yok.
    4. Oynanabilirlik NW dan düşük.
    5. Kişisel olarak abuk subuk ismlerden ve yerler den hiç hoşlanmadım. Halbuki kore Manhwa larına ve Murim hkayesine bayılırım.

Sonuç olarak biz beğenmedik Archage i beklerken oyalanmak için bile oynamaya değmeyeceğini düşünüyorum .

Hocam newerwinterı niye bıraktınız oyun benim çok hoşuma gitti birazda türk olsa tadından yenmez.
  • Oyun LVL 60 kadar muazzam eğlenceliydi ama sonra Shandar ve Dehşet yüzüğü denilen farmlama görevleri başladı bu görevler günde 1 kez ve haftada 1 kez yapılacak şekilde ayarlanmış yani ne yaparsan yap bu görevlerde ilerlemek için günlerce beklemen gerekiyor.

Peşine İcewind Dale görevleri başladı ki buda yukarıda söylediklerimin aynısı.

Günlerce uğraşıp zindanlarda item ve set yapıyoruz ve bir anda azim diye bir şeyi önümüze koyuyorlar bu setler PvP de işe yaramamaya başlıyor.
    PvP yaptıkça ****ıyor ve bununla set alıyorsunuz Bu setler zindandan düşenlerden daha güzel. PvP de team olarak girmemişseniz çok abuk sabuk gruplara denk geliyorsunuz ve PvP haritasına girmek çok zaman alıyor.

En önemlisi ben Ultimada Moon kapı önünde yada brit köprüde onlarca arkadaş edinmiş muhabbet etmiş adamım bu oyunda muhabbet falan yok .

Meslek ler var ama hiç işe yaramıyor. Her adımında para yatırmassan boş beleş. Hoş yatırsanda bi halta yarar item yapamıyorsun ( Kara buz zanaatkarlığı hariç. )

AyyıldızTR loncasına boşvurabilirsin tamamen Türklerden oluşan bir lonca .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaltenDragonbane -- 7 Temmuz 2014; 11:17:55 >

• quote:

Oyun LVL 60 kadar muazzam eğlenceliydi ama sonra Shandar ve Dehşet yüzüğü denilen farmlama görevleri başladı bu görevler günde 1 kez ve haftada 1 kez yapılacak şekilde ayarlanmış yani ne yaparsan yap bu görevlerde ilerlemek için günlerce beklemen gerekiyor.

Peşine İcewind Dale görevleri başladı ki buda yukarıda söylediklerimin aynısı.

Günlerce uğraşıp zindanlarda item ve set yapıyoruz ve bir anda azim diye bir şeyi önümüze koyuyorlar bu setler PvP de işe yaramamaya başlıyor.
    PvP yaptıkça ****ıyor ve bununla set alıyorsunuz Bu setler zindandan düşenlerden daha güzel. PvP de team olarak girmemişseniz çok abuk sabuk gruplara denk geliyorsunuz ve PvP haritasına girmek çok zaman alıyor.

En önemlisi ben Ultimada Moon kapı önünde yada brit köprüde onlarca arkadaş edinmiş muhabbet etmiş adamım bu oyunda muhabbet falan yok .

Meslek ler var ama hiç işe yaramıyor. Her adımında para yatırmassan boş beleş. Hoş yatırsanda bi halta yarar item yapamıyorsun ( Kara buz zanaatkarlığı hariç. )

AyyıldızTR loncasına boşvurabilirsin tamamen Türklerden oluşan bir lonca .

Büyücünün efektleri beni benden aldı gerçekten oyunda ilerlersem başvurucam teşekkürler.Peki önerebilecğein başka oyun var mı ?

• quote:

Büyücünün efektleri beni benden aldı gerçekten oyunda ilerlersem başvurucam teşekkürler.Peki önerebilecğein başka oyun var mı ?

Yok hocam Bizim grup Neverwinter ve Aion arasında dağılmış durumda Terra falan oynayanda var ama tırt. Neverwinter 60 a kadar çok zevklidir eğer benim gibi Drizzt kitapları okumuşsan o anlatılan diyarlarda gezmek , savaşmak harika bir duygu.

Bu arada NW da büyücü CW dir yani support .

Archage , İcarus Online ve unreal motorlu yanlış hatırlamıyorsam Bless online dışında beklenecek oyun yok. Bence Never a devam et Archage e kadar oyalan .
  • quote:

quote:

Yok hocam Bizim grup Neverwinter ve Aion arasında dağılmış durumda Terra falan oynayanda var ama tırt. Neverwinter 60 a kadar çok zevklidir eğer benim gibi Drizzt kitapları okumuşsan o anlatılan diyarlarda gezmek , savaşmak harika bir duygu.

Archage , İcarus Online ve unreal motorlu yanlış hatırlamıyorsam Bless online dışında beklenecek oyun yok. Bence Never a devam et Archage e kadar oyalan .

Aion nasildir ?Oynadin mi hic yada arkadaslarindan duydugun kadariyla nasil bir oyundur boyutu fazla ama deger mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• MMORPG delisiyim ve free to play olarak şu anda rappelz oynuyorum.Fazla oyuncusuda yok ama benim hoşuma gidiyo.Tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiveStorm-TR

MMORPG delisiyim ve free to play olarak şu anda rappelz oynuyorum.Fazla oyuncusuda yok ama benim hoşuma gidiyo.Tavsiye ederim

2 yiliki verdim o oyuna r7 hesaplar petler itenler felan ama son gelen epiclerle bozuldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kısaca bilgi vereyim geldiğim yere kadar. 35 Lvl oldum. Harita baya büyük, görevler bi yerden sonra sıkıyor. Hep aynı tarz. Skill set geldiğim yere kadar sıkıcı. Combo kısıtlı birazcık. Ama daha 35 levelım neler açılır bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: IgorStravinsky

Kısaca bilgi vereyim geldiğim yere kadar. 35 Lvl oldum. Harita baya büyük, görevler bi yerden sonra sıkıyor. Hep aynı tarz. Skill set geldiğim yere kadar sıkıcı. Combo kısıtlı birazcık. Ama daha 35 levelım neler açılır bilmiyorum

satem belli başlı görevlerin dışında diğerlerini yapamn pek fayda vermez.Skill efektleri berbat ama çok skill'i var.Bence ticaret yapıp kendinei geliştirip ve oyuna geri gelmendir tabi senin bileceğin iş.
  • quote:

Dostum sana Oculus VR'i oneriyorum. Zira sen oyunu oynamaktan cikmis, yasamaya baslamissin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pwrdms -- 8 Temmuz 2014; 11:17:11 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.