Şimdi Ara

Yulgang 2 yi beğendiniz mi ? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Beyler Battal'ı bekleyin grafik olarak tatmin edecektir herkesi pvp olarakta 1v1 arenaları var arenaya girerken win lose oranınız yazıyor falan 1v1 ye önem verenler için güzel oyun olacak.
  • Battal'da oyuncu olursa beni de çağırın
  • YG2 Destek ve oynanabilirlik bakımından gerçekten iyi, sıkı dostluklarda kurulabiliyor.Bir göz atın bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chire -- 15 Temmuz 2014; 19:59:23 >
  • Zaguel X Z kullanıcısına yanıt
    Katılmıyorum ne yazıkki el becerisinede bakıyor oyun arkadaşlar.Skill shot'lar target değil crosshairleymiş gibi mesela.Para tabanlı bir oyun oynamadım oynamamda.Yulgang'ın öyle olacağını düşünmüyorum.Zaten şirkette farkındadır böyle birşeyin büyük kayıplar vereceğininde.Size tavsiyem CEO'nun MK röportajını izlemeniz.Bütün şikayetleriniz gerçekten çürütülecek düzeyde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiveStorm-TR

MMORPG delisiyim ve free to play olarak şu anda rappelz oynuyorum.Fazla oyuncusuda yok ama benim hoşuma gidiyo.Tavsiye ederim

4 sene kadar oynadım.R6 R7 tonla karakterım var.Ama varya herhalde o oyuna para yatırmadan oralara gelebilen tek adam benimdir öyle diyeyim.Çok para istiyor oyun,yatırdıkça daha fazla istiyor.Hani belli bi para yatırırsınız o sermaye kalır öyle öyle devam edersiniz bir çok oyunda ama bunda resmen her ay bi 50 lira atmak gerekiyor.Oyun çok zevkli pet sistemine de bayılırım ama bu kadar para göz oyun yönetimini kaldıramadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaguel X

quote:

Orijinalden alıntı: LiveStorm-TR

MMORPG delisiyim ve free to play olarak şu anda rappelz oynuyorum.Fazla oyuncusuda yok ama benim hoşuma gidiyo.Tavsiye ederim

4 sene kadar oynadım.R6 R7 tonla karakterım var.Ama varya herhalde o oyuna para yatırmadan oralara gelebilen tek adam benimdir öyle diyeyim.Çok para istiyor oyun,yatırdıkça daha fazla istiyor.Hani belli bi para yatırırsınız o sermaye kalır öyle öyle devam edersiniz bir çok oyunda ama bunda resmen her ay bi 50 lira atmak gerekiyor.Oyun çok zevkli pet sistemine de bayılırım ama bu kadar para göz oyun yönetimini kaldıramadım

aynen adamlar çek diye zorlamıyor saten mağazadaki eşyaları kendi emeğinlede alabilirsin ama wcoin çektikçe daha fazla çekmek istiyorsun :D

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.