Şimdi Ara

Yulafı başka nasıl yiyebiliriz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
95
Cevap
4
Favori
2.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yulaf ezmesi + kuruyemiş + eti burçak bisküvi + muz + tarçın + süt karıştırıp yedim ve aşırı tok tutuyor tüm besin değerlerimi de karşılıyor tadı da mükemmel

Ama başka nasıl yiyebilirim fikri olan var mı? Mesela dışarıya falan çıkıyorum kütüphanede falan böyle yapıp yiyemem çantaya atıp öğlen yiyebileceğim bir şekilde nasıl hazırlayabilirim ve içebilir miyim şişeye falan koyup?

• Süt yerine yoğurt koyabilirsin tadı yine güzel oluyor o şekilde bir kaba koyup götürebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • skyfor kullanıcısına yanıt
    Hocam peki içine yine bu bahsettiğim malzemeleri koyabilir miyim yoksa sadece yoğurt ve yulaf mı?
  • Kanki mix and go al süt yulaf bal muz koy karıştır iç

• Bir tek burçak koymayarak senin koyduklarını koyuyorum. Burçak koymanı tavsiye etmem yumuşayıp garip bir hale gelebilir yoğurdu yanında götüreceksin çünkü.

• İleride insülin direnci sahip olmak ve diyabet hastası olmak istiyorsan bunları yemeye devam et.
  • 100 Gr yulaf. 400 Gr süt. Bunları tavada karıştır yulaf sissin. Sonra üzerine küçük bir yerli muz dilimle.
    2. Bir tarif üzerine puding eklersen kakaolu hacimli bir kakaolu süt oluyor içinde yulaf da tatlaniyor.

Gece acikinca kaşıkla yiyebiliyorum öyle midesizim.
    Bu arada kaç liraya aliyorsun lifalif 9 liraya gordum inat ettim almiyorum 5.5 liraydi 500 grami. Zam gelmis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne kadar kuruyemiş yenmeli
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: :ArHaus:

İleride insülin direnci sahip olmak ve diyabet hastası olmak istiyorsan bunları yemeye devam et.
    Beyaz kepegi alinmis ekmek yemekten iyidir. Ben kabızlığı önlemek için yiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avatarım Ağır Çekim -- 7 Mart 2019; 15:50:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben de lifalif alıyorum 9 liraya acaba aktarlarda falan açık bir şekilde bulabilir miyiz mesela gidip 10 liralık alsam falan
  • :ArHaus: kullanıcısına yanıt
    şeker çikolata beyaz ekmek vs sağlıksız şeyleri yemekten iyidir ayrıca yulafın bir sürü faydası vardır bağırsakları temizler tok tutar besin içeriği ve aminoasit çeşidi fazladır vs.
  • AcayipKuark kullanıcısına yanıt
    mix and go ne hocam
  • Ben kaseye granny smith elma dilimliyordum.

• mrnick M kullanıcısına yanıt
    evet hocam elma alayım onu da dilimleyeceğim. Peki yoğurtun içine dilimlenir mi sizce?
  • Aynı karışimi rondodan geçir üstune 200 gr(+20 gr protein) lor peyniri ekle mis gibi shake olur bro.

Muzu çilekle değiştirebilirsin ama ekonomik degil. Çileğin kilosu 20 lira. Muz yazın ucuzluyor biraz yerli muz 5-6 lira oluyor o zaman ben hep alıyorum.

• Yulaf cırcır ediyor bir çaresi var mı?

Ben bu tarz yiyecekleri çok seviyorum ama bünye işte...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam lor peyniri tadını baya bozar gibime geliyor bir de protein dediğiniz protein tozu mu
  • Lifalif migroslarda hala 5.50 tl daha bugün aldım
  • Bay Robot kullanıcısına yanıt
    aynen hocam ama baya tok tutuyor cır cır etmesinin nedeni de bağırsaklarda yulafların şişmesi bence bir de hep sağlıksız şeyler yediğimiz için bir anda böyle yiyince kötü oluyoruz ama alışırız bence zamanla
  • Ben bir hafta denedim ama yok arkadaş olmuyor.

Hatta belki karıştırdığım şeylerdendir dedim ama yok tek başına yiyince de yapıyor.

Keşke etmese de her gün yesem ama işte...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.