Şimdi Ara

Yulafı başka nasıl yiyebiliriz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
95
Cevap
4
Favori
2.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hayır değil ben de dün aldım 9 lira verdim
  • Jokerberg kullanıcısına yanıt
    anladım hocam o zaman bir kaba koyup çantamda taşırım öğlen de yerim. Peki yulaf yoğurtta 6-7 saat dursa sorun olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay Robot

Ben bir hafta denedim ama yok arkadaş olmuyor.

Hatta belki karıştırdığım şeylerdendir dedim ama yok tek başına yiyince de yapıyor.

Keşke etmese de her gün yesem ama işte...
    Az ye hocam. Cırcır değil de aniden tuvaletin gelmesi kötü. Çok yemek sıkıntı yaratabilir.

Fiyat değişiklik tarihi 20.02.2019. Oncesinde 5.5 olduğunu hatirliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samana karıştır ye süt yapar.

• Az derken bir kaşık kadar mı mesela?

Ben gevrek niyetine döküp sütle yiyordum.

Az yesem de yapacak diye korkuyorum daha yeni düzene girdik zaten.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • her gün 100 gr yerim genelde kahvaltıda,3 yumurta beyazını ayır lor peynir ve yulaf ezmesi ile karıştır az zeytinyağında çevir ekmeksiz götür ardından 3 adet eti gong üzerine fıstık ezmesi sürüyorsun yaklaşık 90 dakika sonra gidip ağırlıkların altına bırakıyorsun kendini
  • Jokerberg kullanıcısına yanıt
    haklısın hocam o zaman dışarıda yiyemeyecek miyim ben bu mereti dediğim karışımı su ile yapıp şişeye doldurup içsem nasıl olur acaba ama öyle de iğrenç olur gibime geliyor :(
  • süt ve süt ürünü kullanmıyorum ama güzel konu up

• Yulafi kahve ogutucuden cekiyorsun icine peynir yumurta sut koyup guzelce karistiriyorsun firina atiyorsun afiyetle yiyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest87628

şeker çikolata beyaz ekmek vs sağlıksız şeyleri yemekten iyidir ayrıca yulafın bir sürü faydası vardır bağırsakları temizler tok tutar besin içeriği ve aminoasit çeşidi fazladır vs.
    Kimse size çikolata yiyin demiyor.

Yulaf besleyicilik açısından vasat bir şey. İnsanın yiyeceği bir şey değil, mümkünse yulaf türevi şeyleri atlara bırakın onlar yesinler. Zaten at besinidir, insan değil.

Hayvansal protein tüketin, et iyin, yumurta yiyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :ArHaus: -- 7 Mart 2019; 18:31:48 >
  • :ArHaus: kullanıcısına yanıt
    et yiyemiyorum fakirim yumurtayı da zaten yulafın yanında yiyorum tavuk göğsü falan alıcam işte onları da yerim birkaç ay falan geçsin protein tozu alıcam
  • unforgiven1127 kullanıcısına yanıt
    hocam peki bu yulaf kepeği mi ne bir toz var onu da alıp katsam bu karışma bir etkisi olur mu yoksa gereksiz mi?
  • Biz kepegi filan ayirilmamis eski usul yulaf aliyoruz faydasi olur diye dusunuyorm

• unforgiven1127 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam araştırayım bir bunu da
  • quote:

Orijinalden alıntı: :ArHaus:

Kimse size çikolata yiyin demiyor.

Yulaf besleyicilik açısından vasat bir şey. İnsanın yiyeceği bir şey değil, mümkünse yulaf türevi şeyleri atlara bırakın onlar yesinler. Zaten at besinidir, insan değil.

Hayvansal protein tüketin, et iyin, yumurta yiyin.

Alıntıları Göster
    Günlük enerji ihtiyacının tamamını proteinden karsilayamazsiniz. Tip 2 diyabetlilerin çogu obez dikkat ettiyseniz.

• ben bardağa döküp kafaya dikiyorum, lezzet 0 fakat pratik.
  • zerosun Z kullanıcısına yanıt
    anlaşılan öğleleri ben de öyle yapacağım tarçın falan atsam belki tatlı gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avatarım Ağır Çekim

100 Gr yulaf. 400 Gr süt. Bunları tavada karıştır yulaf sissin. Sonra üzerine küçük bir yerli muz dilimle.
    2. Bir tarif üzerine puding eklersen kakaolu hacimli bir kakaolu süt oluyor içinde yulaf da tatlaniyor.

Gece acikinca kaşıkla yiyebiliyorum öyle midesizim.
    Bu arada kaç liraya aliyorsun lifalif 9 liraya gordum inat ettim almiyorum 5.5 liraydi 500 grami. Zam gelmis
    Gece bende lifalif kuru meyveli olanı kaşıkla yiyorum tadı fena değil zorlamıyor en azından. Başka hiçbir şekilde yiyemedim sütle felan karıştırdım ama yok boğazımdan geçmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.