Şimdi Ara

Yulaf ezmesini nasıl yenebilir hale getirebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
3.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah kahretsin böyle tadı, bir türlü yiyemiyorum damak zevkim kabul etmiyor.

Hazırlanışı 5 dk dan uzun sürmeyecek şekilde nasıl ve ne takviye ekleyerek tadını daha güzel kılabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Akşamdan yapip dolabta bekletirsen sabaha yumuşacık oluyor.

Genellikle ben koyduyum yulaftan daha fazla süt koyuyorum 10dk civari bekledikten sonra fındık-fıstık ezmesi, nesquik toz katıyorum.

• Yarim yagli sut ve yulafa 1 tatli kasigi pekmez koyuyorum, inanilmaz bir lezzet oluyor..

• 100 gr yulafa 250 ml sütü katıyorum. İçine yarım muzu ezerek katıyorum, birazda çiğ kuruyemiş. 10,15 dakika bekleyip yulaf sütü iyice çekince yumuşacık çok lezzetli oluyor sınırsız yerim yani. İçinden muzu çıkar yiyemem ama muz yada biraz balla tatlandırmak şart.

• Yulafı hep sıcak su yada süt koyup 5-10 dk yumuşamasını bekleyerek yerdim ama son zamanlarda ufak bir sos tenceresinde yulafı süt yada su ile bir güzel haşlıyorum muhallebi gibi bir kıvam alıyor, daha sonra üstüne muz, tarçın, kuru üzüm vb süsleme yapıp yiyorum, gercekden yerken zevk aldıgım ve tatlı niyetine çogu zaman yaptıgım bir tarif.

Şu videoda nasıl oldugunu görebilirsiniz

Bodybuilding.comyoutube
    Chef Robert Irvine's Healthy Oats Recipes 3 Ways
    https://youtu.be/U8rjQnBwQ6g

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amroth. -- 7 Ekim 2018; 19:25:1 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Muz yeşil elma ve armut dogruyorum
  • 350 ml süt 110 gr yulaf ezmesi 40 gr fıstık ezmesi 1 adet muz hepsini blenderdan geçiriyorum dikiyorum kafaya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne kadar kuruyemiş yenmeli
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: geleceginmühendisi

350 ml süt 110 gr yulaf ezmesi 40 gr fıstık ezmesi 1 adet muz hepsini blenderdan geçiriyorum dikiyorum kafaya
    Sıvı olmasına imkan yok bu shakein püredir bu, geçen böyle bişey denedim kusuyodum
  • Do Squats kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam gayet sıvı bir şekilde oluyor. Eğer sıvı istiyorsan muz atma

• Muz,proteinli süt,yulaf rondodan geçirdikten sonra mükemmel oluyor. Kesinlikle Öneririm.
  • YULAF BENDE AŞIRI İŞTAH KESMESİ YAPTI bana berbat geldi zaten kadınlar tok tutup zayıflamak için kullanıyor yulafı bütün sporcular için bir efsana olan yulaf benim bünyem içinse I am sory :( bizimle diğilsın
  • hocam süt koy 5 dk dolaba at bekle. yulaf bi çeksin sütü sonra üzerine muz ve tarçın ekle güzel oluyor. suyla da yapabilirsin fakat su biraz yulafın tadını bayıyor ben her türlü yiyorum fakat suyla sevmeyen de çok var galiba. veya shake de yapabilirsin yulaf süt muz tarçın 1 kaşık fıstık ezmesi varsa protein tozu ekleyebilirsin hatta kalori alımın yukarlarda ise içine badem fındık ceviz bile atabilirsin güzel gainer'dır doğal steroid etkisi yapar
  • Ben sütle filan yiyemiyorum. İçine pekmez, bal filan da denedim olmadı. Şimdi kızarmış yumurta ile yiyorum.
  • Şaka mısınız yahu altı üstü yulaf bunu yiyemiyen bir zahmet gitsin ip atlasın yok damak zevki yok tadı kötü 10 yaşında annesinin zorla yemek yedirdiği veletler gibi davranmanın manası yok. Kaldı ki yulaf belli bir tada sahip değil saman gibi bir şey süt ile zaten tadını bile alamıyorsun sadece süt tadı geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMD KÖLESİ

Şaka mısınız yahu altı üstü yulaf bunu yiyemiyen bir zahmet gitsin ip atlasın yok damak zevki yok tadı kötü 10 yaşında annesinin zorla yemek yedirdiği veletler gibi davranmanın manası yok. Kaldı ki yulaf belli bir tada sahip değil saman gibi bir şey süt ile zaten tadını bile alamıyorsun sadece süt tadı geliyor.
    Hayatı olabildiğince güzel kılmaya çalışıyoruz damak zevki buna dahil, pis boğaz olmak başka tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9CBE59604

Hayatı olabildiğince güzel kılmaya çalışıyoruz damak zevki buna dahil, pis boğaz olmak başka tabi

Alıntıları Göster
    Yulaf yemeyi pis boğazlık olarak görüyorsan bu spora boşa başlamışsın demektir hoş senin gibi yazlık sporcu çok fazla kış gelince dağılırlar yazın 3 ay salona akarlar devam edin bu kafayla

• quote:

Yulaf yemeyi pis boğazlık olarak görüyorsan bu spora boşa başlamışsın demektir hoş senin gibi yazlık sporcu çok fazla kış gelince dağılırlar yazın 3 ay salona akarlar devam edin bu kafayla

Alıntıları Göster
    Yulafı ben de yiyorum, bu konuya yazan herkes yiyor, pis boğaz olan sadece sensin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CBE59604 -- 12 Ekim 2018; 0:36:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9CBE59604

Yulafı ben de yiyorum, bu konuya yazan herkes yiyor, pis boğaz olan sadece sensin

Alıntıları Göster
    Şuan sırf laf olsun diye boş konuşuyorsun be abicim aa adam yulaf yiyemiyorum diye bana laf söyledi hemen ona pis boğaz diyim altta kalmıyım

• quote:

Şuan sırf laf olsun diye boş konuşuyorsun be abicim aa adam yulaf yiyemiyorum diye bana laf söyledi hemen ona pis boğaz diyim altta kalmıyım

Alıntıları Göster
    Kendi kendini açığa verdin aslan, ben bir şey yapmadım..

• Ben 100gr yulafı sütte bekleterek yiyorum.Fazla zamanım yoksa da 80gr yulaf 150-200 gr lor ve muzu blenderdan geçirip iciyorum.Ilk icisinde kusma isteği gelebilir merak etme alışıyorsun :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.