Şimdi Ara

Yulaf ezmesini nasıl yenebilir hale getirebilirim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
3.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Meyveli yoğurtla karıştırıp yiyebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıcak suyla haşlıyorum(ıslatıyorum) 2 dk sonra suyu çekince muzu ince ince doğrayıp tarcın ekliyorum rahat yeniliyor yıllardır böyle yerim

• quote:

Orijinalden alıntı: geleceginmühendisi

350 ml süt 110 gr yulaf ezmesi 40 gr fıstık ezmesi 1 adet muz hepsini blenderdan geçiriyorum dikiyorum kafaya
    Muzu çıkarıp protein tozu attım, baya iyi oldu. Çok kolay içilebiliyor. Teşekkürler hocam.
  • Do Squats kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam muz biraz kıvam veriyor karışıma

• quote:

Orijinalden alıntı: Do Squats

Muzu çıkarıp protein tozu attım, baya iyi oldu. Çok kolay içilebiliyor. Teşekkürler hocam.

Alıntıları Göster
    Ben normalde blendırda karıştırıp pişiriyordum krep şeklinde yiyordum,içmeyi denediğimde kusasım geldi ve sıvıydı ama ağzımda çiğniyordum direk fondip yapamıyordum,tadıda çok kötüydü böyle deneyeceğim bi ara ağızda çiğneniyor mu gene
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schizz

Ben normalde blendırda karıştırıp pişiriyordum krep şeklinde yiyordum,içmeyi denediğimde kusasım geldi ve sıvıydı ama ağzımda çiğniyordum direk fondip yapamıyordum,tadıda çok kötüydü böyle deneyeceğim bi ara ağızda çiğneniyor mu gene

Alıntıları Göster
    1000 kalori civarı içebildiğim ilk tarif oldu, bi dene hocam. Püre gibi değil baya sıvı ama yulaf inceden çiğnetiyor. Çiğnemeden de içilebilir bişey, bide zaten yarım litre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Do Squats -- 15 Ekim 2018; 6:12:41 >
  • Sütle yiyemiyorum.Yoğurtla çok güzel gidiyor benim damak tadıma :D
  • Yulaf ezmesi yenilmez herkesi yener abshdjdnxjxc

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 100gr yulafı 300ml süt,muz,kuruyemiş,bal,fıstık ezmesi,yumurtayı blenderdan geçirip içiyorum.Tam sıvı olmuyor lakin içilebiliyor.
  • Bal ve su ile harika oluyor bence. Azda ceviz ekliyorum.
  • Ben her gece ufak bir çerez tabağına hazırlıyorum. Tüketebileceğim kadar yulaf - badem, fındık, ceviz üzerine bir miktar chia tohumu ve üzerine günlük süt döküp dolaba koyuyorum. Sabah kalktığımda sütlaç tarzında, tüketimi kolay bir hale geliyor. Tabi ki arada içine muz, kivi, elma da eklediğim oluyor. İçeriği bence tamamen size kalmış, beğendiğiniz ürünleri ekleyebilirsiniz. Sevmeyenlere ya da tüketemeyenlere önerim bu olabilir. Ama gerçekten Chia tohumu, Muz ve Yulaf üçlüsü acayip tok tutuyor. Kilo verme açısından çok faydasını gördüm. Ek olarak : Yulaf çeşitleri de var. Mesela Eti markasının yulaf ezmesi biraz sert. Bazı marketlerde yabancı markaların yulaf ürünleri var. Ben genelde onlardan kullanıyorum, tat olarak çok fark etmiyor ama Eti ürününe göre daha parçalanmış ve ufak taneli yulaf dolayısıyla sütün içinde tüketimi daha kolay olabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sezo87 -- 7 Aralık 2018; 11:31:9 >

• Yulaf ezmesi blenderdan gecirilir un haline getirilir. Icine 1 veya 2 yumurta kırılır. Ve goz kararı akışkan olacak kadar süt eklenir. Ben ekstra çikolatalı wheyde ekliyorum. Hem tat hem de protein bakimindan guzel oluyor.

Tava 1 2 damla zeytinyagi ile yağlanır. Kizgin tava da krep gibi pisirilir.

Afiyetle yenir.

Yulaf ezmesini nasıl yenebilir hale getirebilirim?

• doctor I kullanıcısına yanıt
    Hocam hala devam ediyor musunuz bunu yapmaya

• Daha da geliştirdim haftanin 3 4 gunu kahvaltimi boyle yapiyorum

• mesele beyinde. Lezzet değile verim sporu bu bodybuilding. Bunu oturttamazsan en tatlı besin bile 1 ay sonra bırakırsın. kafanda tasarla şu işi önce.

Blueberry koyabilirsin oldukça güzel yapıyor tadını.
  • yemek zorunda değilsin, overrated bi besin bence. Sindirimi de zor ve uzun. Kana karışma hızı yavaş, glikojen depolarını doldurmak için iyi bir kaynak olduğunu düşünmüyorum. Başka kaynaklar tüketebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Venture -- 3 Kasım 2019; 15:9:6 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.