Şimdi Ara

Yulaf ezmesini nasıl yenebilir hale getirebilirim? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
3.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Tar Goroth

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Sabah bulgur yenmez diye bi kaide mi var. Benim demek istediğim yulaf zorunlu şu besin zorunlu gibi altı boş dayatmalar anlamsızdır. Bir üstteki arkadaşın dediği gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erkek adam bulgur yer bulgur, ne çabuk unuttunuz geldiğiniz yerleri. Hepinizin dedesi köyde bulgur yiyerek büyüdü. Sizde bulgur yiyin genetik kodunuzda bulgur var yulaf yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende kendi tarifimi vereyim madem, yulaf, yogurt ve tarcini karistirip yiyorum tavsiye ederim. Sutle deneyen olursa alintilasin belki denerim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Süt yerine yoğurtla deneyebilirsiniz bence daha güzel oluyor.

• 100 gramı yulafı suyla pişirip lapa haline getiriyorum.

içine yarım muz, 5 çiğ badem, 1 tam ceviz, birer tutam tarçın ve rende hindistan cevizi atıp iyice karıştırıp yiyiorum.

içine bal, reçel, akçaağaç şurubu, pekmez gibi şekerli tatlar koyup sağlıklı bir öğünün içine etmemeyi tercih ediyorum.

muz olgunsa karışıma yeteri kadar tat veriyor.

zaten bu sporu yapan adamın bazen tadı için değil fonksiyonu için yemek yemeyi de öğrenmesi gerekiyor.

bu arada yulafsız vücut geliştirme olmaz diye bir kaide yok. aynı besin değerlerini veren alternatifler de gayet güzel işe yarayacaktır.

ben lifi ve proteini yüksek olduğu için tercih ediyorum.

mesela ben de bulgur ağzıma süremiyorum. beni resmen karın ağrısından kıvrandırıyor.

ana karbonhidrat kaynaklarım yulaf, pirinç unu, beyaz pirinç, makarna, tam buğday unundan yapılmış ekmek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Venture

Sabah bulgur yenmez diye bi kaide mi var. Benim demek istediğim yulaf zorunlu şu besin zorunlu gibi altı boş dayatmalar anlamsızdır. Bir üstteki arkadaşın dediği gibi.

Alıntıları Göster
    abi Allah aşkına yapmayın ya yulafı sindiremiyom diyip bulgur mu tartışcaz valla etiketlemeyin beni bu kadar mantıksızlıkla mücadele edecek kadar enerjim yok
  • Tar Goroth kullanıcısına yanıt
    bulguru bilmem ama vucut geliştirme açısından düşünürsen kahvaltıda karbonhidratı daha iyi kaynaklardan almak saçma değil.

Bizde hazırlanışı ve öğün başına fiyatından herkes yulafı biliyor ama yurt dışında vucut geliştirme yapan adama bir bak.

rice cream mi dersin sweet potato mi dersin ne güzel ürünler tüketiyorlar.

İmkanım olsa her sabah tatlı patatesli omlet yaparım ama kilosu 20 lira :)

Normal beslenen biri için bunlar sıkıntı değil tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JazHoyt -- 6 Kasım 2019; 14:29:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JazHoyt

bulguru bilmem ama vucut geliştirme açısından düşünürsen kahvaltıda karbonhidratı daha iyi kaynaklardan almak saçma değil.

Bizde hazırlanışı ve öğün başına fiyatından herkes yulafı biliyor ama yurt dışında vucut geliştirme yapan adama bir bak.

rice cream mi dersin sweet potato mi dersin ne güzel ürünler tüketiyorlar.

İmkanım olsa her sabah tatlı patatesli omlet yaparım ama kilosu 20 lira :)

Normal beslenen biri için bunlar sıkıntı değil tabi
    şöyle mantıklı şeylerle gelseler yeter. yeni uyanmış bünye lifli gıda yemek ezberdir diyolar benim hoşuma gidiyo yulafı suyla yemek milletin ağlaması garip geliyo
  • Ben böyle ağzıma çiğ yulafı at gibi atıp çatır çatır çiğnerim ve yerim çünkü çok faydalıdır ecnebiler boşa sevmiyorlar fakat yiyemiyorsanız

Yulafı, başka şeylerle birlikte yiyin. Yulaflı omlet yapın, bir kaseye yulaf dökün, üstüne 1 kaşık nutella koyun ve süt ekleyip karıştırın, yulaflı kek yapın, yulaflı kurabiye yapın, yulafın nötr tadı olduğu için her şeyle birlikte yenilebilir mesela omletin kekin kurabiyenin içinde yulaf olduğunu anlamazsınız bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 6 Şubat 2025; 18:30:1 >
  • At gibi yulaf yiyebilir misin? Demin 2 avuç yedim

@AREryilmaz

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.