Bildirim
Yüksek Prestij'in yeni yüzü altın kaplama Hyundai Elentra
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
zevkler farklıdır mutlaka. fakat benim bu araç için yorumum tek kelime ile "iğrenç" _____________________________ -
iğrenç miğrenç ama bir mekanın önüne çektiğinde bütün gözler üstünde olur.quote:
Orijinalden alıntı: reelnumber
zevkler farklıdır mutlaka. fakat benim bu araç için yorumum tek kelime ile "iğrenç"
_____________________________ -
Eşeğe altın semer olayı olmuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ "Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur." Başkomutan Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
PSN:TheCaliph_TR
XBOX:ThecaliphTR -
Cevap ilanda saklı.quote:
Orijinalden alıntı: TheCaliph_
Eşeğe altın semer olayı olmuş
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-2012-hyundai-elantra-prime-plus-sr-sunroof-lu-tr-tek-altin-kro-90603511/detay/?source=promotion_hpva
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kubilay S. -- 19 Haziran 2012; 10:25:26 >_____________________________ -
fiyatıda altın gibiymiş 80.000 tl kaplama ücreti 30.000 tl mi yapıyor çokta gerekli bişey degil 50.000 tl 0 km 2012 model alırım gezerimquote:
Orijinalden alıntı: TheCaliph_
Eşeğe altın semer olayı olmuş_____________________________ XBOX LİVE CixLandTR
PSN xCixLandx -
İlan sahibine sormak lazım altın kaplama olarak ruhsata işlimi diye, bakalım ne cevap verecek
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Old Honda's newer die, they just get faster. -
ali ağa oglu almışmıki
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Ey Türk! Dostunu da Düşmanını da bil artık..! -
Altın sanıp çalmasınlar..quote:
Orijinalden alıntı: Mnr980
ali ağa oglu almışmıki
_____________________________ 2012 Mazda 3 Dizel -
Hastalıklı beyin icadı. Ancak "attention whore" olduğunu kabullenen bir insan biner buna.quote:
Orijinalden alıntı: Mnr980
ali ağa oglu almışmıki
_____________________________ Tercihler
Hankook Ventus S1 Evo/Yokohama A.Drive
Vorsprung durch Technik -
İçine binsem paparazilerden kaçan ünlücesine kafamı torpidoya falan sokarım eş dost görmesinquote:
Orijinalden alıntı: edec
Hastalıklı beyin icadı. Ancak "attention whore" olduğunu kabullenen bir insan biner buna.
Alıntıları Göster_____________________________ 2009 Opel Insignia Turbo Cosmo 180 Hp Navigation+Sunroof+Leather
2010 Ford Focus Titanium TDCI 109 Ps
2010 Ford Fiesta Trend TDCI 68 PS
1995 Opel Calibra Turbo 4x4 C20let Getrag 297 HP Dyno (chip+filtre+turbo+katalizör iptali...)

-
Bu tip adamlarada hasta olurum (kaplama olayına )zevkidir bişey diyemem yaptırdın kullan arabayı,quote:
Hastalıklı beyin icadı. Ancak "attention whore" olduğunu kabullenen bir insan biner buna.
Alıntıları Göster
arabayı bu hale getirdin neden satıyorsun
_____________________________ Privilège
-
Iyı guzelde bu kaplamanın elentrada ısı ne.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Yoğun araştırmalar neticesinde aracın sahibini de sizler için görüntüledikquote:
Orijinalden alıntı: laax
İçine binsem paparazilerden kaçan ünlücesine kafamı torpidoya falan sokarım eş dost görmesin
Alıntıları Göster

_____________________________ Tercihler
Hankook Ventus S1 Evo/Yokohama A.Drive
Vorsprung durch Technik
-
ADAPAZARLILAR ALTINA DÜŞKÜN BİLİYORUM AMA BU KADARDA DEĞİLquote:
Yoğun araştırmalar neticesinde aracın sahibini de sizler için görüntüledik

Alıntıları Göster_____________________________ İnsana saygı yok ama Arabaya var !!!!
-
1500 lira ver aracı folyo ile kaplat 802 bine sat. anca biz türkler yapardı bu uyanıklığı zaten.quote:
Yoğun araştırmalar neticesinde aracın sahibini de sizler için görüntüledik

Alıntıları Göster
Cevap ilanda saklı.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-2012-hyundai-elantra-prime-plus-sr-sunroof-lu-tr-tek-altin-kro-90603511/detay/?source=promotion_hpva
güzel yakalamışsın
Folyoyla kapla,sonra altın kaplama diye yuttur.Direkt şikayet ettim.quote:
Orijinalden alıntı: hakan5408
yapılırken gördüm bu aracı bu aralar sakaryada araba kaplama çok moda oldu beğenmeyenler için söylüyorum canlı görünce aracı fikriniz değişebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 19 Haziran 2012; 11:38:18 >_____________________________ Objektif olursanız dost,fanatik olursanız düşman kazanırsınız. -
keyfe keder satılıkmış.quote:
Orijinalden alıntı: Blue_Knightquote:
Orijinalden alıntı: Kubilay S.
Cevap ilanda saklı.
güzel yakalamışsın
Alıntıları Göster
mallıktan başka bir şey değil, aracı bu hale sokmak. prestijinize sokayım sizin de elentraya bişey olmasın.._____________________________
Benzer içerikler
- akü takviye kablosu kaç amper olmalı
- evin önüne engelli park yeri şartları
- lpg'li araçlarda subap erimesi belirtileri
- kapı açma kazalarında kusur
- kapı sacı nedir
- dacia pikap
- reeder reev fancy fiyat
- baseus primetrip vd1 pro
- seat ibiza 2026
- toyota aygo x
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler