Şimdi Ara

Yeni nesil Volkswagen T-Roc'un dış ve iç tasarımı sızdırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni nesil Volkswagen T-Roc'un dış ve iç tasarımı sızdırıldı
    Volkswagen'in ikici nesil T-Roc'u Ağustos sonunda tanıtması ve Eylül ayında Münih Otomobil Fuarı'nda ilk kez gözler önüne çıkarması bekleniyor. Yenilenen yüzüyle otomobil tutkunlarının karşısına çıkmaya hazırlan aracın dış tasarımı ve iç mekanı şimdiden gün yüzüne çıktı. Kaynağı belirtilmeyen fotoğraflar Çinli AutoHome internet sitesinden geliyor.



    Yeni nesil Volkswagen T-Roc'un dış ve iç tasarımı sızdırıldı



    Yeni T-Roc, Volkswagen'in güncel tasarım dilini benimsemiş. Buna paralel olarak hem VW Golf hem de markanın elektrikli SUV modelleriyle benzerlikler taşıyor. Dinamik silüetini koruyan model, arka sütunlarda yapılan yenilikler, siyah dekoratif unsurlarla zenginleştirilmiş agresif görünümlü tamponlar ve LED şeritler gibi modern detaylara sahip. Aydınlatmalı Volkswagen logoları ise araca şık bir dokunuş katmış.



    Yeni nesil Volkswagen T-Roc'un dış ve iç tasarımı sızdırıldı



    İç tasarım ve motor seçenekleri



    İç tasarımda da mevcut Volkswagen modellerinin çizgileri korunmuş. Yeni bir gösterge paneli, daha büyük multimedya ekranı ve fiziksel düğmelere sahip üç kollu direksiyon simidi göze çarpıyor. Alman marka bu arcında da iç mekan deneyimini hem teknolojik hem de kullanıcı dostu hale getirmeyi hedeflemiş.



    Yeni nesil Volkswagen T-Roc'un dış ve iç tasarımı sızdırıldı



    Kaynağa göre yeni T-Roc'un motor yelpazesi 48V hafif hibrit sistemle desteklenen içten yanmalı motorlardan oluşacak (bagaj kapağındaki "eTSI" amblemi buna işaret ediyor). Ayrıca şarj edilebilir hibrit versiyonunun da gelebileceği belirtiliyor. Motor yelpazesinin Golf ile benzerlik göstermesi muhtemel. Tüm detayları öğrenebilmemiz için aracın resmi tanıtımını beklememiz gerekecek.





    Resim Galerisi

    Resimin Açıklaması
    Yeni nesil Volkswagen T-Roc'un dış ve iç tasarımı sızdırıldı
    Yeni nesil Volkswagen T-Roc'un dış ve iç tasarımı sızdırıldı
    Yeni nesil Volkswagen T-Roc'un dış ve iç tasarımı sızdırıldı
    Yeni nesil Volkswagen T-Roc'un dış ve iç tasarımı sızdırıldı
    Yeni nesil Volkswagen T-Roc'un dış ve iç tasarımı sızdırıldı
    Yeni nesil Volkswagen T-Roc'un dış ve iç tasarımı sızdırıldı



    Kaynak:https://www.autohome.com.cn/news/202508/1307975.html







  • Arkadaki logoya bakınca model adının t-roc değil tirrek olması daha yerinde olacağına karar verdim. Çok ucuz duruyor.

    Bir de pimapenli (pvc) ekranlar harika olmuş. Soğuk geçirmez ne güzel.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 6 Ağustos 2025; 21:01:38 >
  • Vw artık bütün modellerinde aynı far ve stop grubunu kullanmaya başladı. Tüm modelleri birbirine benziyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    _____________________________
  • Çok kötü be içi, fork-lift araç mı kullanıoz nedir belli değil, bu 90 larla 2020 leri bi ayıramıyorlar, sonuç da böyle oluyor.
    Mesela neden hala havalandırma motor içinden geliyor anlamıyorum, üstte temiz hava varken, 2025 oldu hala öndeki araçların egsoz gazını soluyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yimmasabi -- 6 Ağustos 2025; 21:02:31 >
  • lektonstar kullanıcısına yanıt
    Artık derken son 20 yılı kast ediyorsunuz sanırım :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Adam gibi hibrit yap ya! 48V nedir. Toyota bu işte bir numara.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    _____________________________
    Vatansever
  • VW inatla hala daha ayak diriyor, 48v nedir şunu tam hibrit yap ki an itibariyle en azından fikren değişime ayak uydurduğunuz düşünülsün ama yok illa yaya yaya gelişecem diye diretmek tam sizlik bir hareket olmuş..

    VW'nin bir tasarım kafası var onu anlıyorum da her model birbirine çok fazla benziyor, Troc Taigo bir tane daha varki ayırmak için uğraş vermek gerekeiyor, araca bakınca gelişim yada bir değişim hissediliyor ama gram gram vermek neyin nesi onu çözemiyorum, stoplar yan sütünlar iç mekanda modellerin biribiyle tıpatıp gibi benzeşmesi hoş değil... Kia'da VW'yi taklit ediyor gibi elektriklilerde aynı tasarımı küçülterek model üretiyorlar, VW'e benzer bir hastalıkları var... neyse şu aracın TR şartlarıyla fiyatıda makyajlanır olur biter nasılsa hastaları var...

  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • VW'yi şu an kurtaran modelin yenisi. 2024'de UK'de 38 bin Golf, 120 bin T-roc satılmış.

  • Suv sevdası böyle bir aracı Golfle aynı fiyata hatta daha pahalıya sattırabiliyor.

  • Yeni tasarim kol gibi fiyatlarla gelir. Arka tasarımları herkesin LED şerit yapması çok itici. İç tasarım golf gibi. Madem dışı yeniden tasarladım içini de yeniden tasarla.

  • VW ister kabul edin ister etmeyin elektirik işinde zorda olsa ciddi ilerleme kaydetti. 3-5 sene önce battı batacak denen firma Çinli rakipleri dışında tüm rakiplerini yakalamış hatta geçmiş vaziyette. Unutmayın adamlar üretebiliyor. Sadece zamanı kullandılar ve kendi iç dönüşümlerin gerçekleştiriyorlar. Günün sonunda dünya otomobil endüsrisinde yaprak dökümleri olacak ama vw bu dökümlerden biri olmayacak.

  • Arka stop led şerit gece trafikte diğer sürücüler için çok göz alıyor malesef

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    _____________________________
    PS5//PS4 Pro//PS3//PS2//PS1
  • Şirkete ait ID. 4'ü kullandım. Gaziemir'den Bornova'ya ve aynı güzergahta ters olmak üzere, yüzde 78 ile başladığım sürüşü yüzde 34'le bitirdim! Zaman zaman hız yaptım, klima açıktı. Uzun yolda nasıl güvenilir bu araca?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.