Şimdi Ara

YÜKSEK GÖRÜNTÜ KALİTESİNE sahip uydu alıcısı tavsiyesi? (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.050
Cevap
99
Favori
448.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S. A. @albani hocam Panasonic DMR-BST950 almayı düşünüyorum. TECHNİSAT STC+ 4K UHD ile kıyaslarsan tercihin ne olur? Görüntü kalitesi STC+ kadar iyimidir? En azından Bluray CD'yi başka cihaz gerekmeden buna takıp filim izleyebilirim, tek cihaz hem uydu alıcı hemde Bluray okuyucu değilmi? Tavsiyen nedir?

Hocam birde Pananın sitesinde DMR-BCT950 ve DMR-BST950 olmak üzere iki ayrı modeli var BCT950'nin alım modu DVB-C+DVB-T diğeri BST950'nin alım modu ise DVB-S/S2 görünüyor @kerimcem kullanıcı adlı arkadaş bir yorumunda Türkiye karasal yayına geçtiği zaman 4k yayınları o zamanda alabilmek için şimdiden alınan 4k destekli cihazların DVBT2 olmak zorunda diyor. BST950'nin alım modu uygunmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ORESSAM -- 13 Mayıs 2016; 15:31:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HUMAX UHD 4k
    TR gönderiyor (vergi düştükten ve kargo dahil fiyatı 271,16 euro) henüz sipariş vermedim. teslimat 2 hafta diye bir ibare var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekiner57 -- 13 Mayıs 2016; 12:12:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mecidiyeköylü

Almanyadan Kayınço ile görüştüm ordaki uyducu beklesin 2-3 aya çok güzel 4k linuklu uydular gelecek demiş tecnisat için dedi ben zaten linux istemiyorumki kısacası bu yaz sonu 4klar fena yayılacak 2017dede 4k yayınlar ufaktan özellerde başlar

bu 4k ne taktınız çözmek zor tr de doğru düzgün hd yayın bile yokken 2023 e yatırım herhalde olay o değil.....2017 de yine aksilik olmazsa karasal dijitale geçicez yayın formatı hevc h.265 codec , 4k geçiyoz diye birşey yok sadece 4k nın barındığı güncel kodeğe geçiyoruz sadece türkiye için 4k yayın çok uzun seneler sonraaaaaa.....oda alıcağınız uydu alıcınız dvbt2 karasal yayın destekli olmak zorunda değilse oda yine boş zaten....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 13 Mayıs 2016; 14:01:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

quote:

Almanyadan Kayınço ile görüştüm ordaki uyducu beklesin 2-3 aya çok güzel 4k linuklu uydular gelecek demiş tecnisat için dedi ben zaten linux istemiyorumki kısacası bu yaz sonu 4klar fena yayılacak 2017dede 4k yayınlar ufaktan özellerde başlar

bu 4k ne taktınız çözmek zor tr de doğru düzgün hd yayın bile yokken 2023 e yatırım herhalde olay o değil.....2017 de yine aksilik olmazsa karasal dijitale geçicez yayın formatı hevc h.265 codec , 4k geçiyoz diye birşey yok sadece 4k nın barındığı güncel kodeğe geçiyoruz sadece türkiye için 4k yayın çok uzun seneler sonraaaaaa.....oda alıcağınız uydu alıcınız dvbt2 karasal yayın destekli olmak zorunda değilse oda yine boş zaten....

Postaneye gelirse 100 usd gümrük vergisi var

• Orijinalden alıntı: mecidiyeköylü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mecidiyeköylü -- 13 Mayıs 2016; 19:45:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tekiner57

HUMAX UHD 4k
    TR gönderiyor (vergi düştükten ve kargo dahil fiyatı 271,16 euro) henüz sipariş vermedim. teslimat 2 hafta diye bir ibare var
    http://www.conrad.com/ce/en/product/1423260/HD-SAT-receiver-Humax-HD-card-included-CI-slot-WLAN-compatible-Recording-function-No-of-tuners-4?queryFromSuggest=true

Gümrük vergisi var 100 usd sanırım

• quote:

HUMAX UHD 4k
    http://www.conrad.com/ce/en/product/1423260/HD-SAT-receiver-Humax-HD-card-included-CI-slot-WLAN-compatible-Recording-function-No-of-tuners-4?queryFromSuggest=true

Hangi kargoyu kullanıyorlar önemli,alman siteleri türkiyeye kadar getirip ptt ye teslim ediyorlar,%20 vergi ödeyip alıyoruz, bunlar özel kargo firmalarını kullanıp ürünü türkiyede ptt ye teslim etmezlerse ordino,konşimento,ardiye v.s. 500-600 tl fiyatta çıkabilir daha önce bu siteden alışveriş yapan oldu mu? nasıl geliyor ürünler?

• quote:

quote:

Hocam cihazı alacak olanlar görüntü kalitesi için peşindeler 4k dan 10 yıl kadar haber alamayacağımızı biliyoruz şu an sd,hd yayın kalitesi iyi olsun yeter.başta albani olmak üzere cihazı kovalıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: complete_

quote:

HUMAX UHD 4k

Hangi kargoyu kullanıyorlar önemli,alman siteleri türkiyeye kadar getirip ptt ye teslim ediyorlar,%20 vergi ödeyip alıyoruz, bunlar özel kargo firmalarını kullanıp ürünü türkiyede ptt ye teslim etmezlerse ordino,konşimento,ardiye v.s. 500-600 tl fiyatta çıkabilir daha önce bu siteden alışveriş yapan oldu mu? nasıl geliyor ürünler?

global shipping DHL ve yerel posta diyor ama DHL tr getirirse bahsettiğiniz fiyat çıkabilir
    www.conrad.com
    Shipping & Delivery – Conrad International
    http://www.conrad.com/ce/en/content/delivery/Shipping

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekiner57 -- 13 Mayıs 2016; 23:34:38 >

• tekiner57 kullanıcısına yanıt
    o 2 hafta dediği tedarik süresi. zaten alman 26 mayısta satışa çıkacak demişti.
    Almanyadan alınan her ürün dhl ile yola çıkar ve tr de ptt ye teslim edilir. sadece mesela 30 euroluk gönderi değilde premium gönderi seçilirse o da 60-70 euro civarında oluyor (ve 1 hafta sürmüyor) o zaman kapınıza ptt değil dhl kendisi getiriyor gümrüğe takılırsa yine aynı tutarı ödüyorsunuz tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabitkale -- 16 Mayıs 2016; 10:31:11 >
  • Ürünleri benim gibi elden getirceksiniz o zaman vergi yok Akraba veya Arkadaş sağolsun
  • Eğer cihazda kati ufs 916 da ki gibi SAR>IP client yazıyorsa, şöyle bir cihaza ve santral lnb si gibi 4 çıkışlı br lnb den gelen 4 adet kabloya ihtiyaç var.

https://www.megasat.tv/en/produkte/megasat-satip-server-2/

Bu SAT>IP server.
    Ancak SAT>IP server uydu cihazlarında (mesela DMR-BST 950) yazan cihazlarda durum nasıl onu bilemiyorum. Onda demek ki bu harici server e ihtiyaç yok sadece uydu cihazının her iki tunerinede lnb girişi yapılması gerekiyormuş.
  • Dışarılarda garantisiz bir cihazın peşinden niye koşuyorsunuz.. GIGABLUE var bizim ülkemizde. Kullanıyorum çok memnunum
  • beni bu stc fena kesti uhd lere uzunca bir süre bakmayacağım gibi görünüyor
  • quote:

Humax UHD 4K stoklara girmiş

Hocam cihaz hevc/x265 oynatıyormu acaba açıklamalarda göremedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: complete_

quote:

Humax UHD 4K stoklara girmiş

Hocam cihaz hevc/x265 oynatıyormu acaba açıklamalarda göremedim.

bende göremedim
    burada özellikleri arasında HEVC ve media player olduğunu belirtmiş
    geizhals.at
    Humax UHD 4tune+ silber ab € 247,05 (2020) | Preisvergleich Geizhals Österreich
    https://geizhals.at/humax-uhd-4tune-a1400425.html?hloc=at

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekiner57 -- 18 Mayıs 2016; 21:57:48 >

• hüseyni kullanıcısına yanıt
    Technisat kullanıyosun dimi?uhd cihaz 4k tv de ayarları basıl yapmalı?görüntü nasıl?bende de var?

• Siz sony 55x8505c ile technisat uhd stc 4k ile denedinizmi acaba performansı nasıl bende almak istiyorum tavsiye edermisiniz

• Bugün deneyeceğim görüşlerimi paylaşıcam

• 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.