Şimdi Ara

YÜKSEK GÖRÜNTÜ KALİTESİNE sahip uydu alıcısı tavsiyesi? (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.050
Cevap
99
Favori
449.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu;"D-Smart" Modül ün TechniSat STC+UHD(4K) cihazın da çalışması;

başlığı dikkatli okursanız,DS modülün Techni UHD de çalıştığını göreceksiniz,çünkü cihaz ilk defa bize geldiğin de(ORessam arkadaşın cihazı) Kamax Hoca nın
    DS modülünü takıp denemiştik sanırım Kasım iyi gibiydi ve sorunsuz çalışmıştır!

Not;sadece CAS a(gömülü Nagravision/Conax yuvası) DS nin sadece Kartını takarsanız çalışmaz tabiki!!! Modül+Kart birlikte taklı olup sonra Techni deki CI+
    yuvasına takmalısınız!

Not;Ancak aynı serinin FHD olan modelin de DS Modülü stabil çalışmıyor ve desteğin de belli ki sorun vardır ve bunu da Sn.Hüseyni arkadaş zaten belirtmiştir!

sonuç olarak DS Modül STC de sorunlu ama STC+(UHD) de sorunsuz dur!

ANCAK bir uyarı daha yapayım,(bunu da geçmiş de Techni Digit ISIO S/CORDER serilerinden yaşadığımız tecrübelere istinaden çok çok iyi biliyoruz
    bu heriflerin bazı yazılımları DS yi açar bazıları açmaz gibi özel ama saçma bir durumları vardır

örnek;ben o yıllar da DS Modülüne sahiptim ve sanırım 2 yıl izlemiştim(bende DIGIT ISIO S modeli vardı) sonra her ne olduysa herifler yeni bir yazılım
    çıkardılar ve sonra bir kaç tana daha yazılım çıktı ve bunlar artık DS yi açmaz demesem bile sorunlu çalıştırır hale gelmiştir! örneğin 10970 leri kesinlikle
    açamıyor gibi!! ve bu bahsettiğim durum da senelerce böyle devam etmiştir ve halen de devam etmekte dir! hatta en son serisi 2015 model ISIO STC bile
    aynı sorunları devam ettirmektedir!

ANCAK UHD serisin de böyle bir sorun yoktur!! ama biz denediğimiz zaman (Kasım ayı gibi) durum böyleydi ve yukarı da anlattığım gibi bir yazılım gelip de
    yine DS yi bloke etmişse veya bir frekansı açamıyor ise o zaman da yapacak bir şey yoktur!!

Ama ben bu uyarıları seneler dir yapıyorum!! kafasına yatmayan böyle Avrupadan cihaz alıp getirmesin diye!!

Şimdi şöyle bir hata yapmış olursanız;örneğin DS nin sadece Kartını gömülü yuvaya takarsanız tabiki çalışmaz yaw o kart DS nin "modülü" içinde olacaktır
    arkadaşlar! siz modülü cihazın arkasaında olan ve zaten gördüğünüz gibi tek modül girişi vardır oraya takacaksınız bu kadar basit işte...

o gömülü CAS a ise örneğin cihazla beraber gelen Nagravision şifreleme sistemi kullanan "Astra HD+" kartını takacaksınız şayet Astra uydusu kullanıyorsanız
    ayruca kullanmayacak olanını varsa bana o kartı hediye etsin ben senelerdir HD+ kart kullanırım

ve son olarak özellikle Techni UHD kullanmak isteyen v.s için gerekiyorsa test için bana DS modülünü gönderin tam bir kontrol etmiş oluruz ve herkes de öğrenir
    son durumu,zira geçmiş tecrübeye dayanarak kafamda bir "ACABA" düşüncesi vardır,adresimi veriyorum,yarın biriniz postalasın gelsin bana

diğer yandan Techi nin ilgili bir kaç ayarı vardır modül çalışması için onu da dener buradan yazarım şu ayar da olacak v.s diye,elimde olursa modül daha rahat anlarım
    her durumunu!

++++

daha önce yine çok yazdım (6 senedir zaten Techni leri yazar dururum yaw)

bu cihazlar "alaman" işi dir,her ne kadar çok kaliteli KORE üretimi olsa da biz bu meretlere alaman işi diyoruz,nasıl ki Karaköy işi varsa bu da alaman işidir
    Techni kullanımı zordur hatta kimilerine çok zor gelir veya sinir edebilir kafasına göre özellikle "Astra" için bazı özel durumları vardır! alaman için sadece ASTRA
    vardır gerisi hikaye dir gibi! "Türksat" onlara göre hastalıklı veya sorunlu bir uydudur! DSmart onlara göre tam bir sorundur,örneğin herifler bir frekans dan 15/20 tane "HD"
    kanal olmasına gülüyorlar yaw hatta bunu bahsettiler 12 tane HD kanalmı olur bir frekans dan diye!

zaten Kati/Techni de DS veya bazı frekans v.s sorunları çıkarsa ve çıkıyor zaten,sorunu bu herifler asla kabul etmiyorlar! sorun sizde deyip tınlamıyorlar bile! sorun filan yok deyip
    bir de bozuk atıyorlar bize yaw

Şimdi bahsettiğim Astra HD+ platformun da sanırım 20/24 tane HD kanal vardır+1 tane de UHD kanal vardır,herifler bu kanallar için 5/6 tane frekans kullanıyor anlayın durumu artık
    valla bize kalsa alayını tek bir frekans dan veririz veya en fazla 2 frekans ile işi bitiririz buna da TÜRK işi FHD diyoruz

++

Can Özyaman

Çağlayan Mah. 2045 Sok. Çağlar-Çağlayan Apt. No;20 K.2/D.5 LARA-ANTALYA

0554 2099848
    0242 3236101

gönderin gelsin DS modülü+

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 5 Mayıs 2016; 16:42:10 >

• kafanıza göre DS nin kartını modülün den çıkartıp da Techni ye takmayın ltf

ayrıca Techni den ayarı vardır,bilmiyorsanız ellemeyin! yukarı da yazdım gönderin bana deneyeyim hatta iki ayrı kişi göndersin mümkünse!

zira "kart" tek başına Techni CAS a takıldıysa ve belki de kar tda bir sorun çıkarsa sonra DS ile papaz olursunuz

++

Tekrar yazıyorum söz konusu "resim kalitesi" ise HUMAX/TECHNISAT/KATHREIN hepsi de birbirin den iyi dir-güzel dir v.s alan adamı üzmez,ben veya bir çok
    benim gibi insanlar çok uzun yıllar dır bu meretleri kullanmaktadır! hatta ciddi "bağımlılık" yapar bunları bir defa kullandığınız zaman

>>>ancak her markada olduğu gibi bu bahsettiğim markaların bir de giriş seviye vasat cihazları da vardır,ancak bizim işimiz bunlar hiç olmadı ve bunlardan hiç bahsetmedik!
    bizim bahsettiklerimiz her zaman üst seviye seriler olmuştur

Humi yi ben henüz görmedim ama Techni ile kafa kafaya gider bunlar,aralarında zaten aman aman bir fark da olamaz! kimisi Techni sever kimisi Humi sever ben orasına karışmam gari
    hepsi de süper cihazlardır bunlar

fiyat olarak sizi "yemesinler" sakın,€ 300 dür fiyatları(Alman VAT %19 da düşerse daha da iner bu fiyat)!

• quote:

Orijinalden alıntı: sabitkale

Almanya'dan aldığım bir bilgiyi paylaşmak istiyorum.
    Humax ın UHD 4K uydu alıcısı olan 4Tune+ 26 mayıs tarihi itibariyle satışına başlanılacağı bilgisi alınmıştır.

ülen ne cihazmış be yaw,tam 5/6 aydır ha çıktı ha çıkıyor v.s diye geçti bir de herifler "tarih-gün" bile vermişler,yaw ne çıkıyor ben de anlamadım gitti
    ya da dağ fare doğurmasın sonra tam gülerim valla

Ziya kardeş acilen bul şu mereti salla gelsin bize,aslında elden birisi getirse çok daha iyi olur zaten yaklaşık aynı paraya gelecektir! hiç olmaz 20/30gün
    yok kargo yok gümrüğe takıldı v.s beklememiş olurum,çünkü teslimat Antalya olunca kafadan 10/15 gün daha atıyor!

bana genel de çok soruyorlar,"UHD Receiver" gereklimi diye,ama ben bu mereti artık ileriye ve hatta bugüne özel alıp kullanıyorum! yeniden "FHD" Receiver
    almayı da hiç düşünmüyorum bu saat den sonra! zaten elimde iki tane süper FHD cihaz var CS işi de yapıyor! dolayısıyla FHD Receiver artık bana yaramaz!

D-Smart da benim için artık bir kriter değildir! zaten Kati ler de sorunsuz çalışıyor,Techni de çalışmazsa benim açımdan yine sorun yoktur,Humax lar da ayrıca
    geçmişten biliyoruz DS modül de "sabıkalıdır" hatta sabıkası çok eskidir(ben bir zamanlar Humax "HDCI2000" modelini kullanmıştım sorunlu açıyordu veya bazı kanalları açmıyordu v.s
    veya iCord ise hiç açmıyordu veya bazı serileri de DS modülü tanımıyordu bile yaw)

kısaca Humi/Techni,özellikle Türkiye için veya bazı platformlar v.s için tam uyumlu bir cihaz değildir ve çoğu insanlara da hitap etmez!

ama bizim için "resim kalitesi" esastır gerisi teferruat dır!

Techni tamamen Almanya/OrtaAvrupa standardına göre cihaz üretiyor!(Rusya bile bunun dışındadır gibi) Humi de öyle sayılır,dolayıaıyla bizim platformlar çalıştı-açtı açmadı
    veya Türksat da bazı kanallar da sorun çıkardı-çıkarıyor v.s bu herifler bu işlere hiç bakmazlar,haberiniz olsun! hatta cevap bile vermezler ya da sallarlar geçer giderler!
    yada kısaca size bunu yazarlar .....cihaz da herhangi bir sorun yoktur,sorun sizin uyduda veya platformlar da v.s.... derler kestirip atarlar!

ortada bir "sorun" olduğu kesin,bunu daha çok Kamax Hocam cevaplar,çünkü herifler aslında "sallamıyorlar" asıl sorun bizden kaynaklı oluyor ama herifler de bunlar için
    oturup da bug-fix v.s için yazılım filan çıkarmazlar zaten bakmazlar bile bunlara!

örneğin her ne bok olduysa senelerdir çalışan D-Smart modülü daha sonra Techni nin ISIO ve CORDER ve STC cihazların da artık açılmıyor oldu
    seneler önce bunu Techni ye yazdığımız da "sorun sizde" demişlerdi yaw,artık sallıyorlarmı yoksa harbiden böylemi orasını ben bilmem,beni "resim kalitesi" dışında
    hiç bir olayı ilgilendirmiyor çünkü,sizleri bilmem,ama kafası yatmayan hiç bulaşmasın bu cihazlara ltf,bunu da on-bin defa yazdım forumlar da

Kamax Hocam da inceleyecektir Humi UHD yi ve teknik detayları da o verir ileri de nasılsa,çünkü Humi nin bir başka sabıkası da "yazlımlarını yüklemek" işidir,örneğin
    OTA dan verirler ama ASTRA 19,2 kullanırlar sadece(çok eskiden HotBird de vardı ama artık yoktur) siz sadece Türksat kullanırsanız OTA dan yükleme yapamazsınız!!

Ancak Avrupada Humi ler için bir çok forum vardır hatta tüm dünyada vardır zira dünyanın en geniş kesimine ulaşan tek marka HUMAX dır kısaca herifler "Receiver" da
    bu anlamda en büyüğüdür! bu durumda yazılım için Avrupa forumlarını gezeceksiniz artık! ya da evinde Astra 19,2 olan birisine gidip misafir olup FW yüklemeniz gerekiyor
    OTA dan ama OTA işi de biraz hastalıkdır ve inmeyebilir! veya hiç inmez ve sizi tam hasta eder!

gördüğünüz gibi ben her bir şeyini yazıyorum ki gaza gelip de pat diye gidip almayın bu cihazları! Karaköy işi cihazlara benzemez,muhatap bile bulamazsınız herifler aslında dünya devi dir
    ama bizim bahsettiğimiz sorunlar onlar için "yoktur" hükmündedir onun için sizinle hiç ilgilenmiyorlar!

ben 2000 den beri Humi/Kati/Techni kullandım valla kafam hep rahat oldu,sorunlar var tabi ama bunlar beni hasta etmediği için hiç takılmadım! "görüntü" nasıldır hep buna baktım
    gerisi hikaye dedim++

• albani kullanıcısına yanıt
    Can bey benim verdiğim tarih sallama değildir, almanyadan satürn, mediamarkt gibi bizim ismini bilmediğimiz elektronik mağazası yetkilisi araştırıp cevap verdi, sadece + yada - iki gün oynayabilir. Ben alamanın sözüne güvenirim
    Technideki ds sorunu fec değeinin değiştirilmsinden kaynaklı sorun olduğu daha önce de yazıldı çizildi, hatta bu durumun belirtilmesine rağmen alaman bizleri sallamadı yazılımını düzeltme konusunda.
    Şu anda bile mesela technimde ben otomatik taratma yaptığımda mevcutta izlediğim trt1 hd ve euro d ile euro star sd yayını gidiyor ve sinyal yok uyarısı çıkıyor. tekrardan manuel tp tarama yaptırıyorum trt için 11054 dikey ve 30000 değerini elle girdikten sonra bir alt satırdaki dvb-s yi dvb-s1 yaptığımda menüdeki sinyal barı doluyor ve tara dediğimde kanalı bulup izleyebilir hale geliyorum, üstelik kanal sıralamam değişmeden mevcut yerindeki o sinyal yok denen yayın artık gösterir oluyor. (geçen gün yeni çıkan show max ve euro star HD için otomatik taratayım dediğimde farkettim)

• bahsettiğin kanal tarama v.s sorunu benim bir önceki sattığım Techni ISIO da hiç olmadı! otomatik olarak hepsini bulup indiriyordu sadece bir ara hatırladığım kadarıyla
    TRT-1 HD yi bulmuyordu diye aklımda kalmıştı ama emin değilim veya belki de Kati 913 de bu sorun vardı,ancak STC+UHD de Türksat ile ilgili hiç bir sorun yoktur+D-Smart
    modül uyumu sorunu da yok! ama Corder/Isio da bildiğin gibi 10970 ve belki de başka sorunlar devam etmekte dir,STC de yine sorun var! ama STC+UHD de yok yada en azından biz
    test ettiğimiz zaman DS modül tam uyumluydu ve zaten kanallar da(DS nin)hepsi tam isimleriyle otomatik iniyordu ki bizim eski Techni ler bildiğin gibi boş çıkıyordu o kanallar
    veya Service-ID diye çıkıyordu!

ben şu anda ki durum itibarıyla DS modül uyumunun testini özellikle STC+UHD için yapmak istiyorum biriniz gönderirse modülü olayı çözerim,dün de yazmıştım bunu,gerçi
    benim için DS modül uyumu hiç önemli değildir ve şu anda da kullanmıyorum ama kullanıyor olsam bile o zaman Techni de bir sorun varsa Kati ile izlerim

++

Humi UHD artık son günlerine geldi ve bu ay kesin çıkıyor,zaten sancak61 arkadaşmız da bunu az sonra yazacaktır

ve büyük ihtimalle de Pany den süper bir BD+UHD Receiver da çıkacak gibi görünüyor,adamlar BD-UHD yi çıkardılar ve fiyatına dikkatini çekerim! öyle absürt rakam hiç değil

• Goldmaster HD-1090 PVR
    bu cihaza ne dersiniz , uzaktan kumanda için kablolu uzatma gözü olsaymış daha iyiydi vede
    full hd mi kayıt yapıyor acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxy -- 6 Mayıs 2016; 14:48:56 >
  • Albani Hocam Ben Almanyadan 10-15 gün içinde 300 euroya 4k Tecnisat getirtiyorum size sorum şu bizim TÜRKSAT parametleri uydunun kendi içinde varmı yoksa orda ayarlatayımmı d smartı aradım benim 2 üyeliğim var yan odayı d smart fıxe ücretsiz aktaracağım modüllü tecnisat kullanacağım görüntü kalitem nasıl olur bende Lg oled 960 v var yorumlarınız bekliyorum tşkler
  • TechniSat STC+UHD 4K Dsmart modülünde sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Modulü common interface kısmına modül kartı ile birlikte takacaksınız.

YÜKSEK GÖRÜNTÜ KALİTESİNE sahip uydu alıcısı tavsiyesi?

Önceden tiviar alpha plus, kathrein 913, 916 ve lenuss l4 kullanmıştım. Şu an da oturma odasındaki Toshiba SV685'de sagemcom digiturk iq plus cihaz var. Sony X4500 ile de TechniSat'ı kullanıyorum.

Genel olarak değerlendirirsem, kanal geçişleri lenuss'dan yavaş, diğerlerinden hızlı. Görüntü kalitesi, SD artık kriter olmasa da en iyisi gözlemlediğim Lenuss'da idi. HD'ler de ise Kathrein, lenuss ve tiviar'a göre çok bariz bir şekilde arayı açmasa da hepsinden bir tık ileride. Esas olay 4K'yı FHD bir panelde izlemek. Gerçekten burada fark belli oluyor. TRT 4K'daki görüntü fazlasıyla tatmin edici buldum. Maçların başlamasını sabırsızlıkla bekliyorum

Pozlama ve renk değerleri bakımından telefonla çekilen resimler çok belirleyici olmasa da Note 2 telefonu ile birkaç resim paylaşayım.

Can abi selam,

Techisat'ı da alınca sony ve toshiba ile devam etme kararı aldım. Bozulurlarsa bilmiyorum naparım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LetsJoker -- 7 Mayıs 2016; 22:47:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mecidiyeköylü

Albani Hocam Ben Almanyadan 10-15 gün içinde 300 euroya 4k Tecnisat getirtiyorum size sorum şu bizim TÜRKSAT parametleri uydunun kendi içinde varmı yoksa orda ayarlatayımmı d smartı aradım benim 2 üyeliğim var yan odayı d smart fıxe ücretsiz aktaracağım modüllü tecnisat kullanacağım görüntü kalitem nasıl olur bende Lg oled 960 v var yorumlarınız bekliyorum tşkler

Uydu listesinde Turksat var, parametleri de var. Default olarak 11727 frekansı ile buluyor hepsini.

• Ylker selamlar

karde? "bozulursa",kaldyryp atyyorsun bu kadar basit i?te

?öyle bir ?ey yazmy?syn .....Esas olay 4K'yy FHD bir panelde izlemek. Gerçekten burada fark belli oluyor. TRT 4K'daki görüntü fazlasyyla tatmin edici buldum.
    Maçlaryn ba?lamasyny sabyrsyzlykla bekliyorum.....

valla ben de bekliyorum ama bizim paneller FHD oldu?u ama "en iyisi" oldu?u için;Techni ile "1080p" bile izlemek çok ciddi keyif verici oluyor
    bugün için illa UHD panel alynyr diye bir kompleksim hiç yok,ama adamyn elinde bir panel yoksa veya dandik bir paneli varsa v.s o zaman gider
    UHD panel alyr,ben bugün için almam ama "çok ucuza" bir ?ey bulursam o zaman alabilirim,yoksa daha bir süre FHD TV+UHD Receiver ile yola devam ederim

absürt rakamlara teknolojisi gebermi? TFT-LCD leri satyyorlar UHD imi? yaw

iyi ki zamanyn da en iyi panelleri aldyk da habire soka?a çykyp hangi paneli alalym diye ?a?kyn ?a?kyn dolanmyyoruz bugün
    ülen alacak panel bulamyyorum laf aramyz da,ucuz olsa amenna o zaman kusur aramam ama rakamlary görünce "kalsyn" diyorum++

• yaw nalet forum da sorun var galiba msg atmak işkence gibi bir de harfler bozuk çıkıyor sayfa açmak yine işkence gibi! 24Mb tarifem var sankim 512 gibi
  • Hocam ulusal hd kanallarda iyileştirme yaptı mı?ya da 4k ya yükseltme yapıyomu sence cihaz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Albani hocam help me! Help me!technisat uhd receiverimden 2160 modunda hdmı girişi yapamıyorum yardım lütfen!

• telefon et bana 0554 2099848
  • Özdentv Ö kullanıcısına yanıt
    Panel FHD ise 2160p olmuyor zaten, siyah ekran alırsınız.

Bir önceki sorduğunuz iyileşmeden kastınızı anlayamadım. Zaten receiver 4k olsa bile hd veya sd görüntülerde 4k'ya upscale olma olayı tahmin ettiğiniz gibi değil. Sonuçta kaynak önemli. Ben mesela 1080i'de kullanıyorum. En azından fikir verebilmesi için resimleri yukarıda paylaştım.
  • Bende bir ilave yapayım;öncelikle arkadaşla telefonla az önce görüştüm,akşam eve geçince özellikle Sony deki bazı ince-gelişmiş HDMI ayar yeri vardır oradan
    kontrol etmelidir

olası bir "hand-shake" sorunu da çıkabilir! bunu sonra anlatırız veya Kamax Hoca özellikle cihazın panellerle ilgili bir tanıma sorunu varsa belki bir şeyler yazabilir
    ancak ben Sony C de iki defa kurdum sorunsuz yapmıştım Techni yi!

diğer konu ise şudur;yarın cihazı alıp da hayal kırıklığı veya beklentilerimi karşılamadı demeyin diye yazıyorum bunu

bir kere paneliniz "UHD" olduğu için hangi UHD Receiver cihazı takarsanız takın alacağınız SD&HD resim kalitesi hiç bir zaman FHD panel de iyi olmayacaktır!!

İlker beyin de yazdığı gibi "kaynak" da ayrıca ciddi bir etkendir!

yarın 8k çıkıyor bu defa SD&HD lere iyice çuvallayacaktır gibi düşünün bu olayı ltf!

şimdi konumuz UHD paneller ve halen de kullanmak da olduğumuz mevcut yayınlar ise hala SD&HD dir ve ben SD leri geçiyorum artık zaten çoğu ulusal kanallar v.s
    HD oldu ve güzel oldu ama UHD panelle aldığınız HD resim kalitesi,FHD panel den aldığınız kalite kadar olmayacaktır!

UHD panel UHD yayınlar içindir!!! FHD ise kalitesine göre HD ler de zaten sorunsuz veya iyidir SD ler de ise durum değişse de her zaman için SD leri FHD Receiver dan
    çok daha iyi alacaksınız UHD Receiver lara göre!!

burada "Up-scaling" aklınıza gelebilir;bence hiç gelmesin zira hiç bir bok olmaz ayruca video-processing de aklınıza fazla takılmasın bu da olmaz! zira bu panellerin işi
    bu değildir veya üreticilerin sdallama bilgileriyle hiç alakası da yoktur sürekli bir "upscaling" olayı panel efsaneleri gibi anlatılıp duruyor!

Techni özeline gelirsem,bu meret zaten SD&HD&UHD de en iyisi bundan iyisi Şam da kayısı yaw olmayacak Dua aya da amin denmez,cihazları&panelleri öyle
    bir gazlıyorlar ki ve sonra bunlara inananlar ciddi hayal krıklığı yaşıyorlar yaw bu mu alet diyorlar veya yaw bumu kardeşim resim diyorlar ama maalesef budur!

şimdi benim iki panel de öncelikle SD&HD olarak süper diyebilirim ve bu paneller de FHD dir,UHD kanalları da şimdi izliyorum ve aldığım sonuç tek kelimeyle mükemmel
    yarın UHD panel alsam alacağım resmi de çok iyi biliyorum tabiki özellikle SD&HD olarak ama şimdi kalkıp da HD ler iyi değil v.s dersem işin tekniğiyle alay etmiş olurum yaw
    veya SD ler dandik dersem komik olurum gibi düşünün olayı,çünkü panellerin resim işleme özellikleri/teknikleri v.s v.s öyle sanıldığı-abartıldığı gibi kesinlikle değildir!

şimdi ben UHD Receiver ile FHD panelleri resim olarak ciddi beğendiğim için UHD panel alımımı sürekli erteliyorum,acelem yok üstelik bir çuval para da bu sorunlu UHD panellere
    vermek istemiyorum açıkçası! arada fark yokmu diyecek olursanız,var ama ne kadar var veya beni ne kadar kesiyor,ben önce cebime bakarım sonra manzaraya bakarım yaw
    onun bunun gazıyla da bildiğim bu işlerde hata yapmam zaten!

yada şöyle bir çözüm bulabilirsiniz her ne kadar pratik olmasa veya sıkıntılı olsa bile örneğin bir tane FHD Receiver bir tane de UHD Receiver bağlarsınız panele

SD&HD leri FHD Receiver ile izlersiniz UHD leri ya UHD panelin DVB si ile ya da bir tane de UHD Receiver alırsınız çok takıntlıysanız artık

sonuç olarak hepsi süper olsun hepsi olsun her şeyi sorunsuz açsın oynatsın v.s v.s böyle bir cihaz yok arkadaşlar kendinizi kandırmayın ltf++

• Almanyadan Kayınço ile görüştüm ordaki uyducu beklesin 2-3 aya çok güzel 4k linuklu uydular gelecek demiş tecnisat için dedi ben zaten linux istemiyorumki kısacası bu yaz sonu 4klar fena yayılacak 2017dede 4k yayınlar ufaktan özellerde başlar
    Hocam mrb technisat receiverı başka sony de denedim ve çalıştı(model x8505b)yani trt 4k yı hdmı 2.0 ve hdmı 3840x2160 modunda izleyebildim ve telefonda söylediğim resim kalitesindeki hakkındaki söylediklerimi geri alıyorum 4k görüntüsü müthişti.demek ki cihazın adı üstünde 4k cihaz 1080 de bi esprisi yok full hd cihaz daha iyi resim kalitesi veriyo.yeni seri sony tv de neden çalışmadı anlamış değilim(model xd8505)bu arada astra hd+cart kutudan çıkmıyo haricen satılıyo dediler arkadaşlar sana havale ediyorum albani hocam saygılar

• technisat uhd stc 4k uydu cihazı almak için kullanmakta olduğum kathrein ufs 913 hd cihazımı satıyorum ilgilenen arkadaşlar pm veya burdan ulaşabilir
  • 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.