Şimdi Ara

YÜKSEK GÖRÜNTÜ KALİTESİNE sahip uydu alıcısı tavsiyesi? (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.050
Cevap
99
Favori
448.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kamax'ın hakkı ödenmez hakikaten. O olmasa nerden bilecektik Opticum'u yada Mara M9'u.

Neyse ; arkadaşın eğer ki medya oynaticiyi direk TV'ye baglayip kullanacaksa benim sattigim Zidoo X9'u alsin.Inan cok keyif alir X9'dan.Ama AVR'ye takip kullanacaksa baska bir cihaz bakilabilir.

Selamlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @sabitkale,

sat25 Portekiz'de bir uydu alışveriş sitesi.Bir ara bağlantı kurmuştum tr ye mal gönderiyoruz demişlerdi ama güven vermemişti bana.

Beyler ,

Teşekkür ederim ilginiz için :)

Bir küçük not:

Hong Kong da bir firma var.Bazı markaların ortak kaynağı burada.
    Mesela;
    DR.HD
    Sezam Marvel,5000,1000
    Venton Unibox HD1-2-3
    Golden Intersat Xpeed LX3
    Miraclebox Premium Ultra
    Atemio Nemesis
    vs vs

Fiyat olarak en cazip Sezam(fiyatı yüksek iken cazip hale geldi) var ve arkasında egami takımının desteğide olunca
    en iyi resim kalitesi bu takımın diyebiliriz.Ayrıca Rusların destek verdiği cihaz kötü değildir.Kötü olsada Ruslar
    destek verdimi tamamdır :)

Hadi kolay gelsin
  • selamlar humax uhd 4k ıle kart paylasmlı kanalları ızleyebılıyormuyuz acaba cevap verecek kısıye sımdıden cok tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Papirus

Can Abi ,

Kamax'ın hakkı ödenmez hakikaten. O olmasa nerden bilecektik Opticum'u yada Mara M9'u.

Neyse ; arkadaşın eğer ki medya oynaticiyi direk TV'ye baglayip kullanacaksa benim sattigim Zidoo X9'u alsin.Inan cok keyif alir X9'dan.Ama AVR'ye takip kullanacaksa baska bir cihaz bakilabilir.

Selamlar...

OK aldık gitti o zaman+

beni tlf la ara ltf konuşalım hocam 0554 2099848

normal de onda da benim gibi Bluray var ve MP işini onunla hallediyor ama bildiğin gibi bunlar yüksek bit-rate leri HDD den desteklemiyor!
    4k veya FHD 1080p yüksek bit-rate olunca su koyveriyor+

bir de önemli durum,"WMV"(version 9)ları açıyormu? biliyorsun 7/8 leri hiç bir cihaz oynatamıyor! ve bazı cihazlar da WMV leri yine hiç oynatamıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 30 Nisan 2016; 17:04:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: adlaykut

selamlar humax uhd 4k ıle kart paylasmlı kanalları ızleyebılıyormuyuz acaba cevap verecek kısıye sımdıden cok tesekkurler

böyle işler bu tip "marka" cihazlar da olmaz! Humi de ise hiç olmaz(efsane 5400 hariç sayılabilir tabiki)
  • Beyler bir arkadaşta Almanya dan gelme TechniSat STC+UHD vardır ve satılıktır! ilgilenen varsa görüşsün satan kişiyle+
  • fiyat nedir hocam

• sancak61 nick li arkadaşa msg atın sorun ltf cihaz onun dur+
  • albani kullanıcısına yanıt
    Can Abi şehir dışındaydım ve yoğun bir gün geçirdim.

Bugün gün içerisinde arayacağım kısmetse...

Selamlar...
  • technisat 4k var siyah kasa almak isteyen olursa mesaj atabilir

• Kullanıyor musunuz?cihaz güzel mi?

• Almanya'dan aldığım bir bilgiyi paylaşmak istiyorum.
    Humax ın UHD 4K uydu alıcısı olan 4Tune+ 26 mayıs tarihi itibariyle satışına başlanılacağı bilgisi alınmıştır.
  • albani kullanıcısına yanıt
    Albani hocam technisat uhd uydu cihazı aldım bugün lurulumunu yaptım fakat dsmart kartıyla çalıştıramadım yanlış kart uyarısı verdi bana yardımcı olur musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Özdentv

Albani hocam technisat uhd uydu cihazı aldım bugün lurulumunu yaptım fakat dsmart kartıyla çalıştıramadım yanlış kart uyarısı verdi bana yardımcı olur musunuz?

Aynı sorun bende de var. Kart gigablue de çalışıyor ama technisatta çalışmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayancıklı

quote:

Orijinalden alıntı: Özdentv

Aynı sorun bende de var. Kart gigablue de çalışıyor ama technisatta çalışmıyor.

Nasıl hallolur acaba bu bende önümüzdeki hafta almanyadan getirtiyorum ve d smart kullanıcam
  • Abiler Kardeşler ben Almanyadan bir Akrabamdan 29 mayısta gelecek humax 4 k getirmeyi düşünüyorum bu cihaz tecnisat 4 kdan dahamı iyi yoksa çok fark varmı ayrıca elimde d smart modl var çalışırmı tşkler hd ARADIM BİZE 450 EURODAN AŞAĞI olmaz dedi ben 299 euroua almanyadan alırom daha iyi diyorum ne dersiniz
  • Dsmart kartı ya kendi modülünde çalışır ya da kendi uydu alıcılarında. Sonra kartı yakıp yeni kart parası vermek durumunda kalmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: spartakus35.5

Dsmart kartı ya kendi modülünde çalışır ya da kendi uydu alıcılarında. Sonra kartı yakıp yeni kart parası vermek durumunda kalmayın.

spartakus35.5 , çalışmayan modüllü kart , D-Smart cihazının kendi kartı değil .
  • quote:

Dsmart kartı ya kendi modülünde çalışır ya da kendi uydu alıcılarında. Sonra kartı yakıp yeni kart parası vermek durumunda kalmayın.

Çalışıyormuş arkadaşlar bugün kullanıcısıyla konuştum tabi Albani cevaplarsa daha iyi olur. Bende almayı düşünüyorum bu ay. D-smart takıcam zaten
  • quote:

Dsmart Kartı doğrudrda modül atlantada hep çalıştı bence yanlış bilginiz olabilirmi kardeşim
  • 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.