Şimdi Ara

YÜKSEK GÖRÜNTÜ KALİTESİNE sahip uydu alıcısı tavsiyesi? (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.050
Cevap
99
Favori
448.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gandalfthepurple

Arkadaşlar ben sadece uydu alıcısı istiyorum, bu küçükmolanlardan, internet filan işimmyok, sadecebhd tv.tek isteğim kumandanın illa gözü görmeden de kanalödeğiştirsin. Elimde sunny uydunalıcı var lanet olasıvca şey açılınca 2 dakikamsadece dibine girince çalışıyor, sonra da illaki o gözü tam görecek, az bile yamuk olsa kanal değişmiyo. Kanal değişimine basınca ses açıyo filan. Sadece hd ve illa gözü görmeddn çalışacak ucuz bir uydu alıcı tavsiye edin ne olur.

o zaman yeri burası değildir..

burası +500tl ve üstü cihazlar için..
  • Beyler Pany den,daha önce bahsettiğim UHD-BD si çıktı ve satışta

www.computeruniverse.net
    Inexpensive Blu ray players|computeruniverse
    https://www.computeruniverse.net/en/groups/30001358/blu-ray-disc-player.asp

bildiğim kadarıyla bu ay çıktı satışa ve geçen ay da ilk olarak Avrupa da Samy çıkarmıştı UHD-BD sini,firmanın linkine tıklayınca Samy de Pany nin
    bir altında görülüyor,bir süre dir özellikle Pany den belirlediğim bazı BD ler vardı ama bunu bir şekil de ertelemiştim,sonra devreye UHD-BD si
    girince belki ona yazılırım dedim,ama fiyat şimdilik beni açmıyor olsa da zaman için de gelişmelere göre bakarız artık+

Pany Receiver lar ise ben de her zaman gündemim de oluyor,bu adamlar BD+Receiver da çok iyiler veya en aznndan Avrupa da en iyisi bunlar
    ancak "pahalı" ve herifler tam tok satıcı yaw bir alay seri/model çıkarıyorlar,kimse satıyorlar veya kim alıyor bunları diye hep düşüyorum
    ama belli ki acaip satıyorlar özellikle Almanya da!

++

Gelelim Pany UHD-Receiver lara;büyük ihtimalle yakında bir tane seri UHD-Receiver çıkabilir Pany den veya yine kendi sistemleri olan "UHD-BD+Receiver"
    örneğin 1000 serisi olur bu da ve tam benlik yaw ama fiyat yine saçma olacağı da kesin neyse hele bir çıksın o zaman bakarım

Not;

1-bu arada çıkan UHD-BD ler "REGION-FREE" dir!!! 1/2/3(A-B-C) bölge kodları yoktur! ancak bu geçici mi yoksa kesin mi böyle orasını kimse bilmiyor
    ama şimdi özellikle USA/Canada dan bir tane UHD-BD disk alsanız her UHD-BD cihaz da çalışabilmektedir

2-"CINAVIA" yine vardır!!! "çakma disk" oynatamazsınız!

ancak bazı firmalar var çeşitli ülkeler de her zaman CFW li(hack li) bazı BD ler satıyorlar! Avrupa da en iyisi ve büyüğü ise UK de TPS firması dır!
    özellikle TPS,Pany leri çok satıyor! "bölge kodu" olmayan(region-free hale gelmiş)+cinavia da kalkmış ve bir kaç şeyi daha açıp isterseniz
    cihazı isterseniz programı satın alabiliyorsunuz(size DVD sini gönderiyorlar cihaza takıp kendiniz işlemi yapabiliyorsunuz!) yaklaşık £ 60 kağıda satıyorlar!

+++

TechniSat UHD-STC+ ile ben de şimdilik yola devam ediyorum,cihazı yaklaşık 4 aydır kullanıyorum,her zaman ki gibi Techni yede artık bunca seneler den sonra
    alışık da olduğum için müthiş memnunum

"SD" ler çok çok iyi ama bu ebat ve marka/seriye göre sizler de değişecektir! benim paneller 42 ve 46 ve Tosh ve tabi ki SD ler bundan dolayı panel sebebiyle
    çok ciddi iyi ama ebat 55 ve üzerine çıkılınca haliyle bu netlik-keskinlik resim kalitesi v.s aynı böyle olmayacaktır ancak bugün itibarıyla artık SD lerin bir
    kriter olmadığı da gerçektir!! bu saat den sonra kalkıp,artık yaw SD ler ne alemde dersek bence hiç yerine oturmayan bir görüş olur!

buna şöyle bir tez veya itiraz gelebilir, "cihazın upscaling" performansına veya SD leri ne ale getirdiğine v.s gibisin den bir düşünce olabilir ama
    ben bu "scaling" işlerine hiç takılmam zaten bu cihazlar da ve scaling ne de video-processing cihazları değildir,bunlar ayrı bir kulvarda olan
    ve prof.anlamda teknik olarak kullanılan özel cihazlardır,panellerin veya receiver ların v.s böyle bir şey yapmaları söz konusu değildir! zaten
    yapıları da böyle hiç değildir! bu cihazların yaptıkları çok basit bazı işlemlerdir hepsi o dur,ayrıca panel de ciddi bir etkendir!! tek başına
    Receiver da kurtarmıyor olayı

++

Humax-UHD Receiver ise ilk hedefimizde ki cihaz olduğunu defalarca yazmıştım bir kaç arkadaş bunu bekliyoruz,ben Mayıs gibi olacağını
    da yazmıştım sanırım bugünler de bir eyleme kalkabiliriz Humi-UHD için sonra da gelip buradan paylaşırız,ancak dikkatimi çeken bir şey
    var Kore liler sahaya henüz çıkmadılar gibi UHD işinde sürekli beklemede kalıyorlar! KUPA yımı bekliyorlar acaba neyse biz en azından
    Techni aldık,Humi yi de çok yakında alırız zaten VU dahil hiç birisi bizim gözümüz de veya beklediğimiz markalar değildir!

TechniSat,Kathrein,Humax "TOP-3"

ancak henüz Kati den UHD cihaz için tık yok yaw bilen varsa beri gelsin??? hiç olmazsa TOP-3 den seriyi tamamlamış oluruz
    Techni OK,Humi de öyle olacağı bana göre kesin,geriye Kati kalıyor,onun da sahaya çıkmasını bekliyorum

++

Beyler bu arada Humi UHD yi Almanya dan "TR" için satan firmalar varsa ltf buradan bildirin???

zira bilenler biliyor,Almanya da ki çoğu firma veya net den satış yapanlar v.s TR ye bu tür cihazları ihraç etmiyorlar!!! satışları yoktur! zaten linklerine tıklayınca
    sizin TR de IP ile girdiğinizi görünce otomatik olarak ....TR ye satışı yoktur.... uyarısını alıyorsunuz!

bizim bildiğimiz ve senelerdir cihaz aldığımız ana firma da HM-SAT.de dir ama onların satışlarına bazı markalar seriler v.s çoğu zaman girmiyor!
    benim ve bir kaç başka arkadaşların arada cihaz aldığımız diğer firma ise computeruniverse.net dir,ancak bunların da stoklarına bazı markalar yine
    girmiyor ben bugün Humi-UHD için onlara msg attım,stoklara girermi veya ne zaman girecek diye,ancak bunlar "alaman" yaw ve çoğu şey de anlaşmak çok zor
    bu heriflerle,bazen cevap bile vermezler!

size comput.uni den bir örnek vereyim;geçen sene heriflere Techni STC+UHD ne zaman stoklarınıza girecek diye mail atmıştım;aradan 1 saat bile geçmeden
    tesadüfen başka bir şeye bakmak için sitelerine girdim bir baktım STC+ satışta ülen benim sormamı mı beklediniz yaw ardından 2 saat kadar sonrada
    attığım maile de cevap vermişlerdi! stoklara girdi ve hemen teslimat da yapabiliriz diye

ama arada bazı sorduklarıma yine cevap vermediler,zor adam bunlar yaw!

Humi yi dört gözle bekliyorum şimdi

++

Saygılar

CAN

• Bir bilgi de Techni STC+UHD için vereyim;şu sıralar cihaz ben de neredeyse gün de 14/16 saat açık kalıyor! mahsus kapatmıyorum,ısınma az da olsa vardır!
    her ne kadar Power ünitesi ext.olsa da cihaz board olarak ısınıyor daha doprusu "ılıyor" diyebilirim,zatnen bu cihazlar sanıldığı veya beklendiği gibi aşırı ısınmazlar!!
    ancak Antalya da henüz o meşhur sıcakları da başlamadı tabiki,Temmuz-Ağustos gibi zamanları görmek lazım ne kadar ısınma yapyor diye ama diğer Techni ISIO
    cihaz bende 5 sene kaldı acaip sıcak günleri geçirdi v.s hiç sorun çıkarmadı,bunlar Çin malı dandik no-name teneke kutuları değil yaw
  • Bir diğer konu veya durum;özellikle "Panasonic" Receiver lar ve BluRay leri için;her iki cihaz da Pany de en iyisi dir hatta referance cihazlar dır

BD+Receiver da zaten bu adamlar tek dir! başka rakiplerimi varmı hiç görmedim vede duymadım bile olsa bile ya hikaye dir yada yoktur,bu kulvarda Pany tek dir!

"BD" olarak;çok fazla yabancı kullanıcı yorumları okudum,"Singapur" dan bile forum buldum yaw veya Avustralya veya Çin v.s heriflerin Arjantin de bile forumları var!
    hemen hepsini uzun yıllar da takip ettim hala da arada arar açar ve bakarım v.s veya tesadüfen bulursam yine okurum v.s

Biliyorsunuz BD de bir "MARKA" lar vardır bunları tek tek yazmaya gerek de yoktur,bilen bilir ve bunlar da adam gibi marka+performans sunan ama acaip pahalı
    ve inanılmaz pahalı olan cihazlar dır! kısaca Pany ve özellikle dünyada sanırım en çok sattıkları seri olan 500/700 ile bu "MARKA lar Ligin de" olan veya onlara da
    ciddi kafa tutan tek marka diyebilirim Pany için! ben yabancı TEST sitelerinin taraflı+ticari yormlarına fazla itibar etmem bazılarını ise hiç okumam bile bunlar artık
    işin bokunu çıkartmışlar ve yönlendirme+apzarlama yaptıklarını yabancı kullanıcılar da artık çok iyi biliyor;gerçek TEST bilgileri v.s ise "normal kullanıcı" yorımlarıdır ki
    bugün özellikle USA/UK de çok ciddi sayıda prof.kullanıcılar vardır TR de hala BD kullanımı yaygın olmasa da bazı ülkeler de bırakın Bd leri hala çok ciddi bir
    DVD hastaları vardır bunlar aynı zamanda "doğru renk üretimi" renk kalitesi v.s işini de en iyi bilen adamlardır! şimdi bunlar varken TEST Siteleri v.s çoğu hatta tamamına
    yakını sadece "hikaye" dir!!

Pany 500/700 ile bu MARKA ligin de hemen hepsine kafa tutuyor beyler öyle yorumlar gördüm ki örneğin Marantz veya Oppo veya Pio veya Yamaha v.s v.s hepsiyle
    mukayese edip Pany ler için olumsuz olabilecek hemen hiç bir şey yoktur! hatta Oppo 103/105 ile de mukayese edince özellikle fiyat farkında dolayı da yien bir resim kalitesi
    farkı olmadığını bu işi bilen adamlar yazıyor!

Pany de bu sebebden dünyada başka hiç bir rakibinde olmadığı üzere,BD/Receiver olarak o kadar fazla seri/model çıkarıyorki insan ciddi şaşırıyor yaw bunları kim alıyor diye!
    ama yukarıda yazdığım gibi "global pazarda" Pany Bluray +Receiver ama özellikle BD olarak inanılmaz yüksek bir yer de oturuyor!!

"Uniphier" bunların kendi işlemcileri+sistemleri veya SW sistemlerinin bir parçası ve çok çok iyi

bunu bazı kendi TFT-LCD leri ile özellikle son çıkardıkları Oled panel de kullandılar sonuç süper ama fiyat berbat taw € 7,5/8bin kağıt gibi

Pany den Receiver ve BD kapalı gözle alınır! üstelik o kaliteyi de herifler absürt paraya da satmıyorlar özellikle BD leri için bunu yazıyorum!!

Nasıl ki Pio paneller TV işinde en iyisi idiler Pany de BD+Receiver da en iyisi

++

• Almanya'da adam ikinci el olarak sistemini komple 65.900 euro ya satıyor, ve kullandığı tv sharp uydu alıcısı technisat.

• humax uhd usb media oynatıyor mu? oynatıyorsa hangi formatlar nereden bulabilirim?genelde detaylar da çıkmamış.
  • Beyler selamlar

-bana çok fazla PM/eMail geliyor özellikle TechniSat lar için ve de son bir kaç aydır özellikle Techni nin "UHD" serisi için

valla millet olarak ne okumasını nede araştırmasını bilmiyoruz! herkes ya kafasına göre başlık açıyor özel hizmet istiyor
    ya da özel muamele çekilmesini istiyor! yada bir şey sordumu da şak diye cevabını istiyor!

-bin defa yazdım bu başlık da ve bir sürü başlık da Almanya dan bu meretleri şu firmalar dan alıyoruz ve bunlar sağlam dır v.s diye

örneğin hm-sat.de
    veya computeruniverse.net

seneler dir bu herifleri denedik ve TR ye çok fazla mal sattı bunlar! ama sizin istediğiniz mal ellerin de varmı-yokmu bunu da girip bakacaksınız
    artık,örneğin Techni-UHD compu.uni de hep var yani en aızndan 6 aydır var

bana bu hafta en az 30 kişi Techni UHD alacağım almak istiyorum hatta kesin alacağım diye msg atmıştır,ama kaç tanesi aldı-almadı v.s bilmiyorum
    zira çoğu insan foruma ya hiç girmiyor ya da forumun özellikle rezil genel ahvalini beğenmediği için mahsus gelip de bir şeyler yazmıyor v..s v.s

bunu şunun için yazıyorum,kimileri ki bunlar forumdalarda gezinin her zaman arıza çıkaran bazı art niyetli tiplerdir,yaw bunları kaç kişi alıyor
    kaç kişi kullanıyor bize uymaz bizi bozar cart-curt edebiyatları yapıldığı için bunları alan insanlar da gelip bu tiplerle dalaşmak istemedikleri için
    hiç gelmiyorlar,örneğin ben bir ara Techni-UHD leri kaç kişi alıp kullanıyor diye merak edip sayı tutayım dedim ama bunu da yapamadım ama bildiğim
    bir şey var sayı olarak en 50 veya 60 kişi kullanıyor bu en iyimser rakam çünkü bunun iki katına da yakın bir sayı olabilir çünkü aradan bir yıl veya
    6 ay hatta 2 yıl geçiyor bu insanlar bana bir şekilde ulaştıkları için bu tahmin ettiğim sayının da çok üzerinde insanlarla görüşmüş oluyorum

benim için kaç kişi olduğu filan hikaye yaw,alan alsın hayrını görsün almayan da almasın ama gelip de abuk subuk yorumlar yapmasın bizim de canımızı sıkmasın
    dün Ankara dan çok eski genelde bildiğimiz bir ortak arkadaş vardır açtı ağızı yumdu gözünü bu arızalara yaw hem TF de hemde DH de ama ben böyle msg larını
    görmedim sanırım uçmuş olabilirler yaw bunlara laf yetişmez kardeşim,bunlar hep aynı zihniyet yani arızalar kısaca! "değmez"

hm-sat.de için de Almancası olanlar heriflere mail atsınlar hem Kati UHD leri sorsunlar hemde Techni UHD ne alemde desinler! bunlar en ucuz malı satıyor bazı markalarda!
    firma sağlandır ama "alamandır" arada kafası atar bu heriflerin ayrıca TÜRK leri de acaip seviyorlar yaw

comp.uni.bence ya biraz boşladı ya da onlar da TÜRK leri acaip sevmeye başladılar galiba ülen geçenler de 3 tane çeşitli cihazlar için mail attım tık yok henüz

++

1-şimdi bir de şöyle bir durum vardır konu Techni-UHD ise;HD firması da bunu satıyor,gidin bakın sitesine fiyatı işinize geliyorsa buradan alın o zaman! ben buradan alınmasını çoğu
    kişiler için tercih ederim!! en azından bir muhatap bulursunuz!! yok 300/400 kağıt daha pahalıymış,valla orasını da siz düşünün gari,ya da gidin Almanya dan alın o zaman,kısaca
    tercih sizin,hangisi işinize gelirse

2-sürekli yazıyorum UHD-Receiver için bir diğer "MARKA" alternatif de daha önce yazdığım gibi Humax dır,ama bu mok yiyen hala adam gibi sahaya çıkamadı gitti,bende 3 aydır
    bunu bekliyorum ve kesin alıyorum! elimde ki Techni için de satarım demiştim ama şimdilik onu da satmayıp bir süre bekleyeceğim veya her iki cihazı da birlikte kullanırım
    diye düşündüm,ama Techni şutlarsam elde fazla mal olduğu için olacaktır yoksa cihaz süper dir kimse dalgaya düşmesin ltf Humi yide bir göreyim sonra kararım netleşir

not;bu arada HD firması da belki Humi yide getirtebilir ve satışa koyabilir ama bunlar beni ilgilendirmez firmanın sitesinden bakarsınız veya açar sorasınız
    Almanya dan getirmekle ve gümrük veya geç geldi v.s v.s uğraşmak istemeyen adam gider bunlardan alabilir,bunlar adam gibi "MARKA" cihazlardır öyle 3 günde su koyverme
    1 senede çöp olma v.s durumları kesinlikle yoktur! hele hele Techni ler al 5/10 sene kullan yaw

++

• quote:

Orijinalden alıntı: complete_

humax uhd usb media oynatıyor mu? oynatıyorsa hangi formatlar nereden bulabilirim?genelde detaylar da çıkmamış.

bu cihazların hepsi de MP vazifesi de görmekte dir! ama bu cihazlar aynı zaman da hiç bir zaman tam bir MP vazifesi de görmezler!!!

bu "MARKA" cihazların işleri de asli işi neyse en iyi onu yaparlar veya tamamen o işlevi yaparlar! bu MARKA ların,Karaköy işi veya no-name veya all-in-one
    gibi her bir atraksiyonu yapsın da "malım satılsın" diye bir kaygıları da hiç bir zaman olmadığı için,ne Humi ne de Kati ne de diğer Techni v.s v.s adam gibi
    Receiver olan bu cihazların Media destekleri de "sınırlıdır" tabiki!!

örneğin Kati ler bu konuda bana göre berbat dır en yeni modeli 916 bile MP konusunda hikaye,sadece esksine göre biraz hızlanması oldu ama hikaye yine!

Techni ler ise MP olarak gördüğüm-bildiğim kadarıyla en iyisi gibi ama o da sınırlı!! örneğin "bit-rate" 10mb üstünde falso yapar veya ciddi olarak oynatmaz!
    veya dosya MP4 ise(1080p içerik ve 12/15mb ise)yine su koyveriyor! hatta MP4 ler de örneğin bit-rate 8mb olsun falso yaparken WMV/AVI de veya MKV de
    bu sorun yok,sonuç olarak yüksek bit-rate ler de dosya MP4 ise sorun çıkarıyor gibi hatta kesin çıkıyor! ben MP4 ler de 10mb üstünü kesinlikle oynatamıyorum
    ve dosyayı Avi/Xvid convert ediyorum ve aynı bit-rate değeri duruyor ama sorun ortadan kalkıyor,bunu yabancı bazı forumlar da okumuştum MP4 ler de
    sorun var diye(yüksek bit-rate lerde) AVI/MKV/WMV/MOV v.s OK dir ama Techin eskiden FLV leri açardı şimdi açmıyor!!

USB3.0 dan iki tane portu var ve çok hızlı

Humi ye gelirsem,cihaz henüz elime geçmedi ama tahminim MP desteği konusun da Techni den daha iyi veya çok daha iyi olacağı yönünde dir! ama bu sadece bir tahmin
    ve tam tersi de çıkabilir,ancak ben cihazın bu tür özelliklerine veya desteklerine v.s takılmıyorum bana cihazın asıl işi neyse onu yapsın yeter

++

• quote:

Orijinalden alıntı: albani

quote:

Orijinalden alıntı: complete_

humax uhd usb media oynatıyor mu? oynatıyorsa hangi formatlar nereden bulabilirim?genelde detaylar da çıkmamış.

bu cihazların hepsi de MP vazifesi de görmekte dir! ama bu cihazlar aynı zaman da hiç bir zaman tam bir MP vazifesi de görmezler!!!

bu "MARKA" cihazların işleri de asli işi neyse en iyi onu yaparlar veya tamamen o işlevi yaparlar! bu MARKA ların,Karaköy işi veya no-name veya all-in-one
    gibi her bir atraksiyonu yapsın da "malım satılsın" diye bir kaygıları da hiç bir zaman olmadığı için,ne Humi ne de Kati ne de diğer Techni v.s v.s adam gibi
    Receiver olan bu cihazların Media destekleri de "sınırlıdır" tabiki!!

örneğin Kati ler bu konuda bana göre berbat dır en yeni modeli 916 bile MP konusunda hikaye,sadece esksine göre biraz hızlanması oldu ama hikaye yine!

Techni ler ise MP olarak gördüğüm-bildiğim kadarıyla en iyisi gibi ama o da sınırlı!! örneğin "bit-rate" 10mb üstünde falso yapar veya ciddi olarak oynatmaz!
    veya dosya MP4 ise(1080p içerik ve 12/15mb ise)yine su koyveriyor! hatta MP4 ler de örneğin bit-rate 8mb olsun falso yaparken WMV/AVI de veya MKV de
    bu sorun yok,sonuç olarak yüksek bit-rate ler de dosya MP4 ise sorun çıkarıyor gibi hatta kesin çıkıyor! ben MP4 ler de 10mb üstünü kesinlikle oynatamıyorum
    ve dosyayı Avi/Xvid convert ediyorum ve aynı bit-rate değeri duruyor ama sorun ortadan kalkıyor,bunu yabancı bazı forumlar da okumuştum MP4 ler de
    sorun var diye(yüksek bit-rate lerde) AVI/MKV/WMV/MOV v.s OK dir ama Techin eskiden FLV leri açardı şimdi açmıyor!!

USB3.0 dan iki tane portu var ve çok hızlı

Humi ye gelirsem,cihaz henüz elime geçmedi ama tahminim MP desteği konusun da Techni den daha iyi veya çok daha iyi olacağı yönünde dir! ama bu sadece bir tahmin
    ve tam tersi de çıkabilir,ancak ben cihazın bu tür özelliklerine veya desteklerine v.s takılmıyorum bana cihazın asıl işi neyse onu yapsın yeter

++

teşekkürler hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: tekiner57

Humax UHD 4Tune+
    11 Mayıs 2016 299 euro
    http://www.digitalo.de/products/757017/Humax-HD-SAT-Receiver-UHD-4tune-inklusive-HD-Karte-CI-Schacht-WLAN-faehig-Aufnahmefunktion-Ul.html?ref=11&products_model=W525871&utm_source=billiger&utm_medium=CPC&utm_campaign=W525871

Teknik özellikleri
    http://satvision.de/tests/humax-uhd-4tune-in-der-preview-3082

digitalo.de sanırım o da TR ye mal satmıyor çoğu diğer firmalar gibi! üye olmak istedim ancak ülke tercihlerin de TR yoktur!

• epeyi bir süre önce comp.uni. firmasına Humax UHD-Receiver ları sormuştum,ne zaman soklarınıza girebilir diye ve uzun zaman cevap alamamıştım,neyse bugün adamlar
    cevap verdiler ve "bilmiyoruz" dediler,şu an için stoklarımıza girmesi belli olmamıştır gibisinden cevap verdiler+

bana Almanya dan TR ye mal satabilen ve Humax UHD satışı olan bir yer lazım??
  • albani kullanıcısına yanıt
    aradığın ile ilgili mi bilmiyorum.

googlede arama ile buldum..

www.humaxdigital.com
    500 Internal Server Error
    http://www.humaxdigital.com/tr/products/product.php?gid=580
  • İnternette gezinirken bir ispanyol siye buldumwww.sat25.com türkiye ye mal gönderiyorlar ama vergiyi almanlar gibi düşmüyor malesef.
    mesela tiviar alpha plus var almak istediğimde kargo vergi vs hepsi dahil 258 euro oda pay pal de 863 lira ödeme istiyor.
    Herhangibir şey almak isteyen olursa siteyi inceleyebilir.
  • sabitkale kullanıcısına yanıt
    Eyvallah Üstad ,

Hazır sormuşken bir de bu tarz alışverişlerin Rusya cephesini soralım bakalım.Belki Rusya'dan alışveriş yapıp tecrübe kazanan arkadaşlar vardır aramızda.

Gerçi kullandığım Mara M9'dan çok memnunum ama yine de diyelim Sezam Marvel Receiver getirtmek istedik.

http://sattv-shop.net/index.php?categoryID=591&sort=Price&direction=DESC

Benim en uygun fiyatlı bulabildiğim site bu ama size de sormak istedim.

Rusya'da hangi site güvenilirdir alışveriş konusunda ve hangi site Türkiye'ye sorunsuz cihaz gönderir ?

Selamlar...

• takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

quote:

Orijinalden alıntı: tekiner57

Humax UHD 4Tune+
    11 Mayıs 2016 299 euro

Teknik özellikleri
    satvision.de
    Humax UHD 4Tune+ in der Preview
    http://satvision.de/tests/humax-uhd-4tune-in-der-preview-3082

digitalo.de sanırım o da TR ye mal satmıyor çoğu diğer firmalar gibi! üye olmak istedim ancak ülke tercihlerin de TR yoktur!

CONRAD diye bir sitede (Humax UHD)

kargo

Türkei

Zahlung: Vorauskasse, PayPal
    Lieferzeit: 1 - 2 weeks
    max. Gewicht:* 30kg

Lieferkosten: Bestellwert: Kosten:
    weniger als € 99.99 € 44,99
    € 100 - € 299.99 € 49,99
    mehr als € 300.- € 54,99

*) Ihre Lieferung überschreitet das maximale Gewicht? Dann wird der Versand von einem Spezialisten übernommen.
    In solchen Fällen werden leider zusätzliche Kosten anfallen. Wir werden Ihnen dann ein entsprechendes Angebot zuschicken und Ihnen die geschätzte Lieferzeit mitteilen.

zurück

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekiner57 -- 28 Nisan 2016; 14:10:42 >

• conrad.de göndermiyor türkiye ye.
    conrad internationale den bakmak gerek, orada da humax yok.

www.conrad.com
    Conrad | Electronics & Technology online - Your partner for innovative solutions!
    http://www.conrad.com/ce/de/Welcome.html

papirus sezam marvel koreli fortisin ürününe benziyor, bu isim rusya pazarı için kullanılıyor avrupa pazarındaki adı ise Golden Interstar Xpeed LX3

cihaz sağlam cihaza benziyor. albani ve kamaxx e2 oldumu görüntü tırtlıyor derler senelerdir, uzman kullanıcılar için bu doğrudur çünki yurtdışındaki forumlarda da bundan bahsediliyor ama bunun bcm 7424 ve bcm 7429 lu işlemcili cihazlar da artık sorun olmadığı belirtiliyor.

• sabitkale kullanıcısına yanıt
    Evet ,

Önceden görüntüdeki farklılıklar hakikaten daha bariz belli oluyordu orjinal imajdan E2 imaja geçince ama artık öyle değil.

Mesela ben OpenViX imaj kullanıyorum ve çok memnunum görüntüden.Görenlerde aynı şekilde hayran oluyorlar görüntüye.

İşin özü imajlar bayağı geliştirdi kendisini görüntü kalitesi anlamında ve eskisi kadar kötü değiller bence.

Görüntü kötü olsa Mara M9 gibi bir cihazı , E2 imajla kullanamazdım yıllardır...
  • yaw bizim senelerdir cihaz aldığımız yer aslında "hm-sat.de" firmasıdır ama bu herifler de her istediğimiz cihaz bulunmuyor maalesef
    ağırlık Kati oluyor bunlar da ve sanırım bunlar Kati nin Almanya da yetkili satıcısı veya Dist fiması v.s olabilir

ancak ben netice de bu Humi yi bir yer den bulup alacağım,ayrıca bir dostumuz var ve sanırım başlığı da takip ediyor olabilir, o da Almanya
    üzerinden Humi yi takip de ve daha olmadı amazon.de vasıtasıyla önce Almanya dan alınıyor sonra bir şekilde TR ye gönderiliyor,örneğin
    benim Techni-UHD böyle geldi TR ye

neyse çok da acelesi yok,zaten HUmi çok yeni çıktı hatta tam çıkamadı gibi ama kısa süre sonra piyasalar da bolca bulunacaktır+

++

Papi selam

MARA iyi değil çok çok yi bir cihaz,TR de bilinmez ama takılma buna sen,zaten bizim memleket de böyle çeşitler olmaz ve zaten bunlara açık
    kullanıcılar da değiliz! Kamax Hoca da olmasa bunların hemen hiç birisi şu memleket de tanımmazdı yaw,sağolsun destekleri ve işi bilmesi veya
    nokta atışı cihazları bulabilmesi v.s v.s

e2 hala bir org.kadar değil ama bazı cihazlar da durum artık eskisi gibi de değil! ama bu cihazlar da TR de yok millet bilmiyor bunları,bizim için kriter
    "Karaköy" işidir yaw gerisi hikaye

Hocam bir de bize bir tane MP cihazı gerekiyor(bir arkadaşa alacağım anlamaz bu işlerden kendisi) ancak USB3.0 olmalı!!! Andro olsa da olmasa da farketmez!

++

"Rusya işi" duyduğum kadarıyla Rus siteleri de artık TR ye satış yapmıyor,ama bu ne kadar doğru bilmiyorum?

++

bir ara Tiviar cihazı birisi İspanya dan almıştı! sanırım hala kullanıyor ve güzel bir cihazdı

++

• Hani şu meşhur hep duyduğumuz STI 7105 işlemci li cihazlar var ya, hah işte o işlemci çinden 10 ila 25 dolar arası bir fiyata alınabiliyor.

yine arada bir kalite pany lerde duyduğumuz unipher işlemci ise 180 dolar.

aliexpress.com
    US $190.0 |Elektronik Bileşenleri ve Malzemeleri'ten Transistörler'de Ücretsiz kargo MN2WS0220 BGA yeni ithal kaliteli mal için nokta film AliExpress'da
    http://tr.aliexpress.com/store/product/Free-shipping-MN2WS0220-BGA-new-imported-quality-goods-The-spot-to-film/1228856_32531988695.html?storeId=1228856

birde ali işlemciler vardı duyduğumuz forumlarda o da 2,5 dolardan başlıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabitkale -- 29 Nisan 2016; 18:16:53 >

• 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.