Şimdi Ara

YÜKSEK GÖRÜNTÜ KALİTESİNE sahip uydu alıcısı tavsiyesi? (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.050
Cevap
99
Favori
448.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HDsatış

quote:

Orijinalden alıntı: spartakus35.5

Technisat uhd cihazda biss, cccam desteği falan yokmuş galiba doğru mu? Bir de wifi kart paylaşım özellikli dragon modül gibi modül takılıp iş görüyor mu? Şifreli yayınları çözüyor mu? Almak istediğimden değil bilgi amaçlı soruyorum.

Evet yok cccam de bu tür cihazlarda aramayın. Humax ta da olmaz hatt kathrein uhd de bile olmama ihtimali yüksektir. TV lerde ve bu tarz kalite cihazlarda paylaşım sorununu gidereceğini düşündüğümüz dragon modül ethernet girişli olanları stoklarımıza girdi. ( wifi li olanlarda kopma sorunu nedeniyle malesef verim alınamadı )ethernet girişli dragon modüller stoklarımıza girdi. Test eder yakında bilgisini veririz. bu sayede techni ve humax veya kathrein gibi cihazları ayrıca uydu alıcısı olmadan tv nizde paylaşım özelliğinide kazanmış olursunuz.

Bilgi için teşekkürler. Takipteyiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: HDsatış

quote:

Orijinalden alıntı: spartakus35.5

Technisat uhd cihazda biss, cccam desteği falan yokmuş galiba doğru mu? Bir de wifi kart paylaşım özellikli dragon modül gibi modül takılıp iş görüyor mu? Şifreli yayınları çözüyor mu? Almak istediğimden değil bilgi amaçlı soruyorum.

Evet yok cccam de bu tür cihazlarda aramayın. Humax ta da olmaz hatt kathrein uhd de bile olmama ihtimali yüksektir. TV lerde ve bu tarz kalite cihazlarda paylaşım sorununu gidereceğini düşündüğümüz dragon modül ethernet girişli olanları stoklarımıza girdi. ( wifi li olanlarda kopma sorunu nedeniyle malesef verim alınamadı )ethernet girişli dragon modüller stoklarımıza girdi. Test eder yakında bilgisini veririz. bu sayede techni ve humax veya kathrein gibi cihazları ayrıca uydu alıcısı olmadan tv nizde paylaşım özelliğinide kazanmış olursunuz.

bahsettiğiniz Dragon CAM Kamax hocaya gönderirseniz anlarız durumunu??

eski den Diablo WiFi ile bunu denemiştik ama bir türlü istenen sonuç alınamadı! hem modem seçiyor du hem de daha da önemlisi
    Receiver seçiyordu ve bildiğim kadarıyla da Karaköy işi markalar da hiç tanımama sorunu da vardı v.s kısaca o iş yatmıştı,halbu ki
    stabil+sorunsuz v.s çalışsay dı özellikle bizim gibiler veya marka+kalite olan malum cihazları kullananlar için hem CAM satışı hem de
    bu cihazların satışına ciddi avantaj sağlardı

ilk müşterisi de ben olurdum fiyatını şimdi sormuyorum! hediyesi ne olur bunun diye

"Receiver seçme" durumu+Modem seçme-tanıma durumları en önemlisi dir ama Ethetnet olması özellikle bağlantı-kopma v.s
    sorununu ortadan kaldırır diye düşünmekteyim!

açıkçası ben sadece Humi/Techni/Kati için bunu soruyorum veya düşündüm gerçi Kati den her zaman 1 tane serisi Oscam ile işi
    çok güzel yapıyor olsa da diğer Kati ler veya çıkacak olan ki en önemlisi de bu zaten;Kati-UHD için bu Dragon-CAM işi çok
    önemli! aynı şekilde kullandığım ve sizin de sattığınız Techni-UHD ve çok yakında gelecek olan Humi-UHD de bu iş olursa
    işler açıldı demektir yaw

hayırlı işler++

• Techni uhd + dragon cam modül mutlaka test edilmeli uzman kişiler tarafından. Güzel sonuç çıkarsa iki ürünü de cazip hale getirir.

• Kathrein 4k yurt dışı fiyatı 800 euro mu olacak ?...Türkiyeye gelişi 3000 in üzerinde olur çok fahiş rakam

www.satboerse24.de
    UHD 4K Receiver & HD Satreceiver günstig online kaufen bei Satboerse2
    http://www.satboerse24.de/satelliten-und-kabeltechnik/sat-hdtv-receiver/kathrein/kathrein-ufs-926/p70228_kathrein-ufs-926-hd-4k.html

• edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kizilok -- 29 Mart 2016; 9:46:26 >
  • satboerse bildiğim kadarıyla Türk

iyi de şimdi Huni/Kati UHD ler € 300 kağıt iken,926 da € 800 kağıt nereden çıktı şimdi yaw

neyse b enim Humi-UHD bakalım bir gelsin o zaman daha iyi anlarız bazı durumları,Kati de beklesin dursun biraz,o ne fiyat yaw böyle,Pany BST Receiver lar olsa anlarım
    ama onlar bile daha ucuz artık
  • Satborse uçmuş, zaten malın piyasaya çıkması bile daha 3 ayı bulur. Bi forum sitesinde 499 euro demiş.
    Bu 926 dahili hdd si olan model olacağı için muhtemelen 1 tb diski olacaktır ve 499 liste fiyatı ise hm-sat yada computeruniverse gibi sitelerde satış fiyatı 440-450 gibi olur, ki bu rakam 1tb si olan uhd cihaz için normaldir. (924 ve 925 ilk çıktıklarında liste fiyatı 500 hdd olan 579 euro, 1 tb olan 649 euro idi).
    bu cihazdan sonra kati birde hdd si olmayan 936 uhd çıkartır yada 917, onun da satış fiyatı 320-330 euro olur tahminimce.
    Üretici firmalar uydu alıcısının fiyatını düşürme dedindeler çünki dahililer yaygınlaşınca satış
    rakamları düştü.
    Pany nin bile 1 tb diskli DMR-BST845 modelinin liste fiyatı 649,99 euro iken 2016 model olarak piyasaya sunduğu DMR-BST855 i 579 euro daha düşük fiyat ile giriş yaptı. 940 da da böyle oldu, 940 799 euro iken 950 nin fiyatı 729 ile giriş yaptı. Ben de şahsen 845i takipteydim şimdi alırsam 845mi yoksa 855 mi alırım diye ikileme giriyorum.

www.panasonic.com
    Blu-ray Recorder - Speichergigant für alle Empfangsarten | Panasonic
    http://www.panasonic.com/de/consumer/home-entertainment/blu-ray-set-top-box/recorder.html

Bu arada avrupalılar bu SAT>IP işine önem verip gazlamaya başlamış milletine.

• valla Humi yi alınca ilk işim SAT>IP denen mereti incelemek olacak,çünkü bu cihaz da destek;SERVER şeklin de! bende ki 916 da ise Client destekli+decoder almak gerekiyor filan....
    Astra SES Group bu işte sanırım şimdilik tek öyle devam ediyor,ama bir türlü yayınlarını göremedim yaw hem de beleş miş!

en azından FAT cihazlar da bu SAT>IP bence çok güzel bir seçenek gibi duruyor ama tam nedir onu hala öğrenemedim,eğer işime yarayan bir şeyse artık CS işiyle filan hiç uğraşmam
    diğer IPTV zaten bana göre bir şey değil,onun cihazlarını da zaten alıp kullanmam ama SAT>IP bir çözüm veya seçenek olabilir gibi düşünüyorum++

Pany den BST serileri(BD+DVB modelleri) 845 süper 835 de öyle 940/950 bunlar da süper ama geçen bir inceledim yaw herifler de 30 tane seri var belki de daha fazla!
    habire seri çıkarıyorlar,anlamış değilim zaten aşırı pahalı alıcısı çok az!! ama herifler tam gaz seri çıkarmaya devam ve belliki alıcısı o zaman fazla sayıda diye tahmin ediyorum
    almanca yorumları buldukça ingilizce üzerinden izlemeye gayret ediyorum yaw bunlar gerçekten süper cihazlar,zaten herifler ayrı bir kulvara koymuşlar Pany leri! rakibi filan yok

ayrıca BD li olması da sanırım bir etken,TR de BD kullanımı hala yaygın değil ama Avrupada çok yaygın!

835/845 benim de hala gündemimde dir etst notu 1,0 sehr-gut/referanze diyor bizim alamanlar,herhalde "sallamıyorlar" hani Pany nin zaten böyle bir şeye ihtiyacı da olmadığı
    için tüm bilgiler harbidir bununla alakalı!

FTA+BD olarak düşündüğüm tek cihaz zaten başka alternatif de yok ama tatlı rakama bulunmuyor bunlar

sen ebay.de de 2.el hiç araştırdınmı?? ben geçenler de buldum bazı cihazlar € 300/400 gibi üst sınıf Pany ler ama msg attım hiç cevap gelmedi
    sadece birisi döndü fiyatım sondur dedi

• ben şu an almanyadayım ebay den bakıyorum cihazlara 30 km çapta arama yaptım 99 Euro ya 913 buldum. 30-50 euro arası bir sürü kathrein var ama ne olduğu belli değil aletlerin,burada saturn,media markt vs yerlerde de çöp cihazlar var ama arada samsung ve panasonic cihazlar var fırsat bulduğumda bakacağım yakından.
  • s.a güzel görüntü veren mkv avi mp4 oynatabilen analog ses sistemi bağlayabileceğim, projeksiyonla kullanabileceğim (80-90 inch) boyutunda hangi cihazla kaliteli görüntü alırım 2-3 ay vaktim var acelesi yok.iyi görüntü veren 150-200 tl lik bir cihazda olur çok iyi görüntü veren 300-350 tl lik bir cihazda tavsiyenizi bekliyorum....
  • Bu sat>ip yada tv>ip işi şöyle birşey galiba.
    eğer uydu cihazının her iki lnb in bölümüne çanaktan gelen iki ayrı kablo girerseniz ve uydu cihazını router özellikli kablosuz modeminize kablo ile bağlarsanız, bu modem üzerinden ister kablolu ister kablosuz olarak bilgisayar, tv yada cep telefonunuzdan uydu yayınlarını izleyebiliyorsunuz.
    Bu mesaja eklenen görseller:

YÜKSEK GÖRÜNTÜ KALİTESİNE sahip uydu alıcısı tavsiyesi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabitkale -- 13 Nisan 2016; 18:43:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rkocak03

s.a güzel görüntü veren mkv avi mp4 oynatabilen analog ses sistemi bağlayabileceğim, projeksiyonla kullanabileceğim (80-90 inch) boyutunda hangi cihazla kaliteli görüntü alırım 2-3 ay vaktim var acelesi yok.iyi görüntü veren 150-200 tl lik bir cihazda olur çok iyi görüntü veren 300-350 tl lik bir cihazda tavsiyenizi bekliyorum....

HDMI çıkışından projeksiyona tüm cihazları bağlayabilirsiniz. O fiyat aralığından neta 600 veya 6400 MODELİ VAR ( AYNI CİHAZDIR Birinde TKGS var diğerinde yok tek fark bu) ancak 2 modeldede mkv oynatma özelliği yoktur.

www.hepsidijital.com
    Aradığınız Sayfa Bulunamadı!
    http://www.hepsidijital.com/neta-6000-hd-uydu-alicisi

• quote:

Orijinalden alıntı: sabitkale

Bu sat>ip yada tv>ip işi şöyle birşey galiba.
    eğer uydu cihazının her iki lnb in bölümüne çanaktan gelen iki ayrı kablo girerseniz ve uydu cihazını router özellikli kablosuz modeminize kablo ile bağlarsanız, bu modem üzerinden ister kablolu ister kablosuz olarak bilgisayar, tv yada cep telefonunuzdan uydu yayınlarını izleyebiliyorsunuz.
    Bu mesaja eklenen görseller:

YÜKSEK GÖRÜNTÜ KALİTESİNE sahip uydu alıcısı tavsiyesi?

Hocam Pany deki sistem sanırım biraz daha değişik geldi bana ve aynı şekil de bazı yeni model paneller de(Avrupa serilerinde) "TV>IP" diye geçiyor
    bu destek veya özellik v.s her neyse artık

Benim ilk bahsettiğim veya bugüne kadar tek tük Avrupa çıkışlı Receiver lar da ise "SAT>IP" ve burada gelen sinyalin(DATA) IP den geliyorsa,sadece
    bu datayı decode edecek bir cihaz(aparat v.s)gerekiyor,kısaca o datayı IP den alıp-çevirip;resim olarak Receiver a iletiyor ve orada da panele geliyor....

ilk önce sadece Receiver client olarak bu destek çıkmıştı(örneğin bizim Kati916 lar gibi) sonra da Receiver server olarak çıktı(örneğin UHD-Humi gibi
    ve bir kaç marka daha vardır)

anladığım kadarıyla bu iki bahsettiğimiz sistem diyelim buna ayrı yapılar!

ancak şöyle bir şey de olabilir;belki de her iki sistem de aynı ve yazım şekli veya anlatım v.s değişik olabilir! netice de aynı şeyse zaten bizim de
    görmek veya merak ettiğimiz de budur!

Pany bu işte hala süper adamlar her sene bir sürü seri çıkarıyorlar ve belli ki çok ciddi mal satıyor bu herifler Almanya tek başına zaten
    Pany nin tüm dünyada ki en büyük parazı dır,zaten modeller de hep oraya çıkıyor,bu caponun aklı da zaten aynen bizim alamancılar gibi çalışıyor
    başka yerlere hiç bakmıyorlar yaw varsa yoksa Almanya pazarı gerisi osururuktan mı geliyor ne yaw

Geçenler de Pany Bd+Receiver olarak modellerine baktım,ülen 30 tane seri görüdm belki de daha fazla
    845/835/940/950 fina bunlar alaman "referanze" gibi hatta öyle ve notları da 1,0

Belki dikkatini çekmiştir,bizim bazı uyanık DB esnafı(sanırım bir tanesi de olabilir)bunlar bir şekilde getiriyor TR ye!
    sah.com dan gir bak,kaça satıyor

bir tane 950 alayım dedim geçenlerde,rakamı gördüm bu herifler de aynen kaçtım

• S.A. @Albani hocam (Can bey) yapmış olduğunuz yorumlar ile bu aralar Panasonic BST950'yi kafama soktunuz. Zorla bu cihazı bana aldıracaksınız gerçi STC+ var iken değermi onuda bilmiyorum? Bu BST950'yi STC'den ayıran özelliklerden birisi BluRay CD'yi cihaza takıp filim izleyebilmemizmi? diğer özellikler nedir sizce STC+'yi satıp bu cihazı almaya değermi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ORESSAM -- 18 Nisan 2016; 16:37:57 >
  • ORESSAM kullanıcısına yanıt
    Sayın oressam bu konuda ben isterseniz biraz bilgi verebilirim zira uzunca bir süredir bende pan leri takip etmekteyim.
    pany ler birkere UHD değidir (şimdilik) sadece 4k upscalling yapar. Sizin de 4k tv niz şimdilik olmadığı için, 4k uydu yayınları dert etmezseniz hx920 ile pany iyi bir ikili olur.
    Ancak haliharızda techni uhd kullandığınız için tavsiye etmem. çünki zaten techni uhd iyi resim ve renk üretiyor ve zaten bu farkları görebileceğiniz bir tv kullanıyorsunuz.
    O yüzden pany de techniden sonra fark görebileceğinizi zannetmiyorum.
    Amaaa derseniz ki ben uydu yayınlarını kayıt etmek istiyorum dahili hdd si olan bir cihaz olsun, evdeki blurayi kaldırayım bir cihazın karaltısı, kalabalığı ortadan kalksın, uydu ve bluray tek cihaz olsun derseniz ve bu cihazı sağlam amfili ses sistemine de bağlamak isterim derseniz tabi ki o zaman pany alabilirsiniz.
    Çünki fiyat farkıda zaten bunlardan kaynaklanıyor. bence zaten şu an resim işleyebilen en iyi iki işlemci qdeo ve unipher.
    unipheri şu anda albaninin de kullandığı pany 320, 500, 570, ve 700 de kullanılıyor. Hatta albaniyi takip edenler bilir sony bluray aldı sonra hemen şutladı, 320 ile devam ediyor.
    qdeo ları kullananlar da malum zaten. Bu durumda qdeo kullanan uydu alıcısı olmadığı için (yanılıyorsam beni düzeltin) unipherli uydu cihazı her şartta iyidir.
    ancak burada fiyat olarak uygun olması açısından 740-745-750-755 olan serileri seçerseniz dahili 500 gb hdd si vardır ve kasası normal sac üzeri boyalıdır.
    845-855 serisi ise 1 tb hdd li ve kasası alüminyumdur.
    940-950 serisi ise 2 tb hdd lidir ve bunu da kasası alüminyumdur.
    Bu ürünlerin diğer teknik kısımları (anakartı işlemcisi vs) aynıdır.
    Ben techninin uhd li digicorder modelini çıkartmasını umuyor ve bekliyorum. Çünki sizdeki techni uhd gibi küçük kasa ve ucuz görünümlü cihazlar beni kıllandırıyor. 845-855 alasım geliyor onunda kumandası beni kıllandırıyor öyle uyduruk ucuz görünümlü kumanda mı olur yav o kadar para verdikten sonra adam gibi kumanda bekliyor insan, capon zihniyeti işte.
    Şu an bendeki technide büyük ve küçük alüminyum kumandasını kullanıyorum (çok klas yav) pany alırsam zaten universal kumandaya geçerim.
    855 çıktıktan sonra 845 ucuzlar dedim ama ucuzlamıyor. türkiyede bu forumdan bir arkadaş 845 aldı aldığı gün ve ertesi gün bu ne yaa diye yorum yaptı hiç fark yok boşuna bisürü para verdim dedi albani ve kamaxx bi gönderin bakalım dedi, sonra ertesi gün gelişmiş ayarlardan ayar yapınca (adaptive chroma yı açınca falan) süper oldu dedi ve bi daha foruma uğramaz oldu hala kullanıyor

• Bilgilendirmeniz için çok tşk ederim sayın @sabitkale demekki bst950'ye gerek yok STC+'yi kullanıyorum ve görüntü kalitesinden fazlasıyla memnunum ama sizinde dediğiniz gibi küçük kasa olmasından ve adaptörünün dışarıda olmasından pek kanım kaynamadı,sizinde dediğiniz gibi Digicorder ISIO modeli 4K UHD çıkarsa bunu satıp onu alacağım hayırlısı artık.

• Aslında adaptör yani beslemesinin dışarıda olması arıza durumunda daha pratik çözüm sağlıyor. Cihazın kasasını gereksiz yere büyütüyor vs.
  • Değerli arkadaşlar bu konularda okadar bilgilisiniz ki yardım istemeden edemedim:-) dahili uydu alıcılı Arçelik tv var yanlız google ve chorome gibi arama motoru yok. Wifi ile bağlanıp sadece youtube ve kayıtlı smart kanallar açılıyor. Bana arama motoru olan Wifi ile bütün cihazlara bağlanıp sinema ve video izleyebileceğim fiyatı uygun cihaz önerebilirmisiniz yada mevcut tv me arama motoru yükleme yapılabilir mi. Yardım ederseniz çok sevinirim. Teşekkürler...

• Humax UHD 4Tune+
    11 Mayıs 2016 299 euro

Teknik özellikleri
    satvision.de
    Humax UHD 4Tune+ in der Preview
    http://satvision.de/tests/humax-uhd-4tune-in-der-preview-3082

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekiner57 -- 21 Nisan 2016; 10:31:17 >

• Arkadaşlar ben sadece uydu alıcısı istiyorum, bu küçükmolanlardan, internet filan işimmyok, sadecebhd tv.tek isteğim kumandanın illa gözü görmeden de kanalödeğiştirsin. Elimde sunny uydunalıcı var lanet olasıvca şey açılınca 2 dakikamsadece dibine girince çalışıyor, sonra da illaki o gözü tam görecek, az bile yamuk olsa kanal değişmiyo. Kanal değişimine basınca ses açıyo filan. Sadece hd ve illa gözü görmeddn çalışacak ucuz bir uydu alıcı tavsiye edin ne olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.