Şimdi Ara

YÜKSEK GÖRÜNTÜ KALİTESİNE sahip uydu alıcısı tavsiyesi? (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.050
Cevap
99
Favori
448.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Beyefendi ben naçizane bişey söylemek istiyorum,şu an 4k yayını yok sadece trt 4k test var ve türkiyede 4k uydu alıcısı satılmıyor,4k yayınlar başlamadığına göre şu an 4k oynatan receiveri 4k yayınlar başlayınca rekabet olacağından 1/4 fiyata alabilecekken şimdi yüksek fiyata almak inanın çok çok lux ve gereksiz bir masraf olacaktır sabretmek ve en azından 8 10 4k yayın yapılınca almak hem daha az masraflı hemde daha mantıklı olacaktır,yanlış anlamayın bende teknoloji hastasıyım fakat beklemekte fayda var diye düşünüyorum saygılar
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    4k lı bir receiver ancak donanımsal olarak upscale edebilirse şu an zevk verebilir ki o da tv 55 inç olacak ve izlenme mesafesinde farkı anlanabilir,he 2020 de bulmaz sanmıyorum 2017 de 4k lı yayınlar başlamış olacaktır ama maalesef altyapılarımız o kadar ileri teknolojili olmadığı için 4k yayınlar da şu anki hd kanalların tam 1080p yayın vermemesi gibi belli bir kalitede olacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarkansu

4k lı bir receiver ancak donanımsal olarak upscale edebilirse şu an zevk verebilir ki o da tv 55 inç olacak ve izlenme mesafesinde farkı anlanabilir,he 2020 de bulmaz sanmıyorum 2017 de 4k lı yayınlar başlamış olacaktır ama maalesef altyapılarımız o kadar ileri teknolojili olmadığı için 4k yayınlar da şu anki hd kanalların tam 1080p yayın vermemesi gibi belli bir kalitede olacaktır

hiç bir alt yapı çalışması yok gelişmiş bir devlet almanya için bile 2019 deniyor kaç yabancı makale okudum türkiye için sen hesapla istersen.....2020 yi iyimser bile yazdım....2017 de dijital karasala başlıyacağımız kesin gibi bir o var sadece...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 16 Mart 2016; 22:08:04 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    ben 2015 yılı itibarı ile 4k lı tv lerin uygun fiyata satılmaya başlandığı için öyle tahmin ediyorum hayırlısı bakalım zaman neyi gösterecek Kerim bey
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarkansu

ben 2015 yılı itibarı ile 4k lı tv lerin uygun fiyata satılmaya başlandığı için öyle tahmin ediyorum hayırlısı bakalım zaman neyi gösterecek Kerim bey

o yaygın standartlaşmış fabrikasyon ürünü olmasından dolayı artık ucuzladı türkiyedeki ulusal kanalların 4k çalışmasını sorarsan %0.....gelişmiş ülkelerde bile yaygın değil..bazı dezavantajlarından dolayı ilerde iptal olabilceğini bile yazan makaleler okudum işlemci yorması fazla şişkin yer kaplaması gibi yada sınırlı kalıcağından filan bahsetmişler gelecek neler gösterir bilemem tabi ama türkiye için 5 sene için kesin yok diyebilirim....hani zamanında millete 3d tv sattıranda doluydu fahiş fiyata eeee neoldu fossssladı....pek izleyen bile yok 3d olarak artık...büyük üreticilerin bir kısmı artık 3d li tv üretmeyeceklerini bile açıkladı....millet 3d kanal bekliyordu oysa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 16 Mart 2016; 22:43:37 >

• H.D. firmasının Techni UHD ile ilgili YouTube tanıtımı,izleyin

Hepsi Dijitalyoutube
    Technisat Digit Isio STC 4K "HepsiDijital.Com"
    https://www.youtube.com/watch?v=jly9AoaFaoY

++

SAT>IP

anlatımı>>
    ASTRADeutschlandGmbHyoutube
    SAT-IP: So funktioniert die Zukunft des Satellitenfernsehens über ASTRA
    https://www.youtube.com/watch?v=LOnGa0TWVmc

++

bu da Almanca bir tanıtım>>
    4K Filmeyoutube
    TECHNISAT Digit ISIO STC - UHD/4K Receiver UNBOXING
    https://www.youtube.com/watch?v=w_4iY8TEiRc

++

not;SAT>IP işine bir türlü bakamadım gitti Kati-916 ile ana sanırım yeni alacağım Humi UHD ile o konu hk.tam bilgi sahibi olabilirim,çünkü
    cihaz "Server" destelik dir örneğin Kati-916 da ise destek "Client" olarak vardı ki ayrıca Decoder almanız gerekiyor,sinyal alımı+çevrimi için!

Saygılar
    CAN++

• Technisat Digicorder Isio S satılıktır. İlgilenenler iletişim kurabilir. D-Smart kullanıcıları 10970 sorununu göz ardı etmesinler.
  • Bu konularda çok acemi olduğum için sorularımın kusuruna bakmayın. Ben şimdi yeni TV alacağım muhtemelen 4K ve diyelim ki üzerine de D-smart'ın bir paketine üye oldum yine de böyle Technisat/humax gibi ileri uydu alıcılarına ihtiyacım olacak mı ki ?

İzleyeceğim programlarda futbol, belgesel ve film olur genelde.

Bu konu tam oturmadı kafama da , yardımlarınızı rica ederim.
  • Acetylene kullanıcısına yanıt
    hayir içine uydu alicisi varsa son derece kaliteli hd izlersin dahili olani al mutlaka dsmart modül al tv nin arkasina takican....standart türksat izliyecisiysen uydu alicisina bile ihtiyacin yok..(dahili uydusu varsa tabi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 17 Mart 2016; 14:12:48 >
  • cesi kullanıcısına yanıt
    10970 sorunu modul ile alakalı bişey
    Cı+ modul kullanırsanız sorun olmaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakarboy

10970 sorunu modul ile alakalı bişey
    Cı+ modul kullanırsanız sorun olmaz.

Bende D-Smart CI+ modül var. Bundan 2-3 ay önce baktığımda 10970 sorunu devam ediyordu. Bugünkü durum nedir bilemiyorum doğrusu.
  • Hala devam etmektedir
    Bendeki de CI+ modül
    Sadece panasonic lerde CI+ ile sorun çözüldü.
    Bu mesaja eklenen görseller:

• >Techni için 10970 sorunu devam etmektedir! hatta en son serisi STC de yine bu sorun devam ediyor,ANCAK UHD serisi STC+ da ise sorun yoktur(test ettik Kamax Hocanın modülü ile ve OK dir)

>son zamanlar da bana sürekli Techni STC-UHD sorulmaktadır;yaw yazmaktan yoruldum gari,ülen bu aceleniz nedir onu anlamadım,ya da neyi kaçırdığınızı düşünüyorsunuz

az bekleyin yaw hele şu Humi de bir gelsin ona göre bakarız gerisine;diye de 50 defa yazdım,diğer yandan Techni-UHD alımları da devam ediyor,ama bence acele ediyorsunuz!

>Techni-UHD alan bir arkadaş vardı;ona yazıyorum;arkadaş senin cihaz sanırım ilk çıkan parti den ve üzerinde gördüğün SW de ilk olandır! ancak internetin olmadığı için cihaz haliyle
    update işlemini yapamıyor!!! dolayısıyla Köy den indir onu internet olan bir yere öyle bağla ve hemen uyarı zaten gelecek olup,o kendisi yapacaktır,sen bir şeye dokunma! takılırsan
    bana alo dersin

bir diğer yolda kendi sitesin den indir SW i ve USB ye at ve sonra tak cihaza oradan yüklersin! (boş USB yi FAT/32 formatlıyorsun>>indirdiğin SW klasörü içinden "single-update"
    ve ilgili SW dosyasını seç ve kopyala;diğer dosyaları v.s kopyalama USB nin içine!!!) beceremezsen veya takılırsan elleme! o zaman net den cihaz kendisi yüklesin SW i

son SW şudur>>> 2.68.0.3-3109

tavsiyem "internet" üzerin den indirmendir!

not;bir bilgi daha vereyim;Techni ler tamamen Almanya-Avrupa standardı cihazlar olduğu için;kendilerine mahsus bazı sistemleri vardır! örneğin Techni de ASTRA 19,2 ve HD+TS v.s gibi uydular dan
    derlenmiş ama çoğu 19,2 den bir hazır ön-yüklü gelen kanallar vardır ve bunları "silemiyorsunuz"(+yine bazı Radyo kanalları) izleme listenize atmazsanız bunları görmezsiniz ama,tamamen silme
    yapamazsınız! Techni-UHD de ilk SW de böyle değildi ve değiştirmiş adamlar ve bende silmiştim bunları! ancak son gelen SW ile herifler tekrar silinemez hale getirmişlerdir! dolayıaıyla
    silmeye çalışmayın zaten silemezsiniz,ama izleme listenize atmazsınız olur biter,bazı arkadaşlar kullanımı çok zor veya sıkıntılı v.s diye şikayet ettiler ama ben bunları onbin defa yazmıştım

Techni ler farklıdır diye! adamlar demek ki böyle beğeniyorlar v.s zira bu cihaz çok uzun yıllardır aynen bu şekilde olduğuna göre herkes memnun,menun olmayanlar varsa bu da zaten
    Techni yi hiç ilgilendirmiyor,adamlar acaip tok satıcı yaw malı satılsın veya birileri şöyle istiyor birileri de bunu istiyor v.s diye kimseye bakmaz bu "alamanlar" aslında bencede cihazda
    hiç bir sorun yok ve alıştım 5 seneyi geçkindir! ama kimilerine "zor" gelen bir cihaz dır!

Humi de iyidir hoştur ama bu da sizlere(bazılarınıza) ters gelebilir! özellikle "yazılım" sorunları gibi,veya internet den yazılımı bulamama gibi veya sadece OTA olarak Astra 19,2 den SW update yapılması gibi
    farklı durumları vardır,yarın cihazı alıp da ülen update etmiyor,ben de Astra yok nasıl update ederim v.s v.s sorular veya çalışmalar gündeminize gelebilir bunlar Karaköy işi veya bildiğimiz bize
    özel v.s cihazlar değildir! kafası yatmayanlar hiç bulaşmasınlar ltf!

Humi ler de BUG lar pek bitmez! Kati ler de öyle sayılır,Humi dünyanın en iyisidir;7 Kıta da satılır ama sıfır sorun filan cihazları yoktur! ama inanılmaz sayıda kullanıcısı vardır ki bu konuda açık ara liderdir kendileri

ama "bize uymaz" durumu da söz konusudur,dolayısıyla macera olabilir bazıları için Humiler!

>Gökhan bey gönderdiğin eMail i aldım teşekkürler+ cihazı alıyorum; "Panasonic 3D Blu-ray Player DMP-BDT500"
    fiyat cazip geldi ve epeyi zamandır biliyorsun 500/700 düşünüyordum hatta bizim Nuri Baras bey de geçenler de getirmişti Almanya dan 700 serisi ve satıyorum dedi ama cevap alamadım
    sonra aramadı beni veya sattı cihazı

hayırlı cumalar herkese

CAN++

• Technisat uhd cihazda biss, cccam desteği falan yokmuş galiba doğru mu? Bir de wifi kart paylaşım özellikli dragon modül gibi modül takılıp iş görüyor mu? Şifreli yayınları çözüyor mu? Almak istediğimden değil bilgi amaçlı soruyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mini HD uydu alıcıların en iyi görüntü vereni hangisi arkadaşlar...

Fiyat performans bi Mini HD uydu alıcı lazım...

• Ju3x kullanıcısına yanıt
    Cihaz mini olacaksa görüntü kalitesi olarak iyi bir şey beklemeyin. Çünki öyle bir cihaz yok.
    Miniler arasındaki fark, uzaktan kumanda boyutu sayısı kalitesi, cs, usb ye kayıt ve değişik formatları oynatma kanal geçiş hızı gibi farklardan oluşuyor.
    O yüzden ıvır zıvırlar ile işiniz yok ise 80 liralıkta 250 liralıkta (next combo) mini aynı görüntüyü alırsınız.
    Ben şahsen next minix pembe ve mavi kasalı olan, jamesson, bessat, next minix balck II, neta hd340, neta hd300, kamasonic ks-hd1506 gibi birçok cihazı denedim, inceledim.
    Tavsiyem, alınacak mini cihazın kanal sayısı genelde 4000 yada 8000 kanallıdır. 8000 kanallı cihazlar tavsiyemdir, daha yeni daha güzel menü görünümlü ve uzaktan kumandası iyi cihazlar oluyor genelde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabitkale -- 21 Mart 2016; 9:28:39 >
  • Satılık Sıfır Ayarında Kathrein UFS 916

http://forum.donanimhaber.com/m_115389513/tm.htm
  • Daha önce de yazmistim ama hatırlatmakta fayda var.
    Seri sonu olmasi nedeniyle daha önce 250 euro ya satilan cihaz 100 euro ya düsmüstür. Satın alma aşamasında kdv yi düşüyor ve cihaz 83,19 oluyor + 21,01 kargo ile 104,20 euro fiyatı oluyor.
    Kaliteli cihaz arayana tavsiye ederim.
    Altina 2,5" hdd takilabilen dahili wlan i olan çift lnb girisli linux malum isleri de yapabildigi söylenen cihazi almanyadan alabilirsiniz.

Satin alınabilecek site
    https://www.hm-sat-shop.de/hdtv-receiver-sat/prismcube/1817/prismcube-ruby-twin-sat-hdtv-xbmc-receiver-pvr-ready?c=255

Hala bu fiyattan satan da var
    www.satshop-heilbronn.de
    AB IPBox PrismCube Ruby Twin Satreceiver HDTV XMBC (HDD intern ready), 179,00 €
    https://www.satshop-heilbronn.de/AB-IPBox-PrismCube-Ruby-Twin-Satreceiver-HDTV-XMBC-HDD-intern-ready

Inceleme yapilabilen site
    www.sat-digest.com
    Sat-Digest | Prismcube - ресивер с оболочкой XBMC
    http://www.sat-digest.com/forum/viewtopic.php?t=38762

xn--90ahqkdddv.xn--p1ai
    OPENBOX Prismcube Ruby | Опенбокс.рф - обзор оборудования для приема спутникового телевидения
    http://xn--90ahqkdddv.xn--p1ai/category/openbox-prismcube-ruby.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabitkale -- 1 Nisan 2016; 9:18:16 >

• Elimde Opticum Octus duo var. Çift tuner çift modül girişli.
    Satmayı düşünüyorum. İlginize...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mselim -- 24 Mart 2016; 15:03:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spartakus35.5

Technisat uhd cihazda biss, cccam desteği falan yokmuş galiba doğru mu? Bir de wifi kart paylaşım özellikli dragon modül gibi modül takılıp iş görüyor mu? Şifreli yayınları çözüyor mu? Almak istediğimden değil bilgi amaçlı soruyorum.

Evet yok cccam de bu tür cihazlarda aramayın. Humax ta da olmaz hatt kathrein uhd de bile olmama ihtimali yüksektir. TV lerde ve bu tarz kalite cihazlarda paylaşım sorununu gidereceğini düşündüğümüz dragon modül ethernet girişli olanları stoklarımıza girdi. ( wifi li olanlarda kopma sorunu nedeniyle malesef verim alınamadı )ethernet girişli dragon modüller stoklarımıza girdi. Test eder yakında bilgisini veririz. bu sayede techni ve humax veya kathrein gibi cihazları ayrıca uydu alıcısı olmadan tv nizde paylaşım özelliğinide kazanmış olursunuz.

• 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.