Şimdi Ara

YÜKSEK GÖRÜNTÜ KALİTESİNE sahip uydu alıcısı tavsiyesi? (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (4 Mobil) - 1 Masaüstü4 Mobil
5 sn
4.050
Cevap
99
Favori
449.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam beyler 150 TL civarında bir bütçem var ve uydu alıcısı almayı düşünüyorum.

urun.n11.com
    Uydu Alıcısı - Mini, HD Uydu Alıcıları - n11.com
    http://urun.n11.com/uydu-alicisi/hiremco-zapper-hd-plus-P76558598

forumdaşlarımızın tavsiyesi ile bu üründe karar kıldım aslında ama sizlere de sormak istedim. Kullananlar illaki vardır bilgi verebilir misiniz?

Birde ileride tv yi duvara sabitlemek gibi bir düşünce içerisindeyiz. Mini versiyonları tavsiye eder misiniz ? ve tabiki klasik soru olucak ama mini versiyonlarda yukarıdaki uydu alıcısı özelliklerinde 150 lirayı geçmeden ne önerebilirsiniz ?

Yardımcı olursanız çok duacı olurum. Sd yayın izlemekten içimiz çürüdü 1 aydır ailecek

Kendimce araştırmalarım sonucu bulduklarım yardımcı olur musunuz ?

1)
    www.hepsiburada.com
    Neta Mini HD340 (IPTV+USB+PVR) Full HD Uydu Alıcısı Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/neta-mini-hd340-iptv-usb-pvr-full-hd-uydu-alicisi-p-EVNETAMINIHD340

2)
    www.hepsiburada.com
    Next Tango Plus Uydu Alıcı Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    http://www.hepsiburada.com/next-tango-plus-uydu-alici-p-EVGLSM10430

3)
    GittiGidiyor
    KAMOSONİC KS-HD1512 FULL HD UYDU ALICISI Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/kamosonic-ks-hd1512-full-hd-uydu-alicisi-189425547

4)
    GittiGidiyor
    KAMOSONİC KS-HD1512 FULL HD UYDU ALICISI Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/kamosonic-ks-hd1512-full-hd-uydu-alicisi-189425547

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onRGizliGarage -- 23 Şubat 2016; 21:57:47 >

• lutfen yardım androıd tabanlı modulu olan hd ınternete gırıs hızlı olan ıyatı 500 cıvarını gecmeyecek uydu alıcısı arıyorum onerılerınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bezgecan -- 25 Şubat 2016; 7:23:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bezgecan

lutfen yardım androıd tabanlı modulu olan hd ınternete gırıs hızlı olan dsmart ve dıjıturk ucretsız ızleyebılecegım fıyatı 500 cıvarını gecmeyecek uydu alıcısı arıyorum onerılerınız

ücrestisz digiturk ve dsmart oyle bir dünya yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 25 Şubat 2016; 1:34:26 >
  • Stella34 S kullanıcısına yanıt
    tecnisata göre farklılık varmı acaba hangisini almak lagzım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erk51

tecnisata göre farklılık varmı acaba hangisini almak lagzım?

Technisat UHD daha önce piyasaya çıkmış, testlerden çok iyi sonuçlar, kullanıcılardan olumlu yorumlar almış bir model. Humax UHD hakkında ise ancak piyasaya çıktıktan bir süre sonra doğru bir yorum yapılabilir. Kağıt üzerindeki veriler ve aldığım duyumlar Humax'ın da F/P oranı yüksek ve beklentileri fazlasıyla karşılayacak bir cihaz ürettiği. Bununla birlikte özellikle Alman testlerini ve kullanıcı yorumlarını bekleyerek tercih yapmanızı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

quote:

Orijinalden alıntı: bezgecan

lutfen yardım androıd tabanlı modulu olan hd ınternete gırıs hızlı olan dsmart ve dıjıturk ucretsız ızleyebılecegım fıyatı 500 cıvarını gecmeyecek uydu alıcısı arıyorum onerılerınız

ücrestisz digiturk ve dsmart oyle bir dünya yok...

Ücretsiz araç yakıtı da sağlasın mı?
  • Arkadaşlar . Sizlere bir soru sormak istiyorum.

Hd uydu alıcısı almayı düşünüyorum. Tv den dahili hd uydu alıcısından görüntü alıyordum. Bağlantı yeri kırıldığı içi yeni bir cihaz almaya karar verdim.
    Sunny 14700 at modeli ni düşünüyorum bütçe maximum 150 tl yardımcı olursanız sevinirim ayrıca Tek çanak bağlı

bu hafta ürünü almam gerekiyor.
  • Kaliteli ve kasası hoş görünen, HD uydu alıcısı için 250 lira gibi bir bütçe ayıranlara bir tavsiyem olacak.
    Muhtemelen artık piyasadan kalkacağı için stok eritiyorlar, o yüzden fiyatı bayağa iyi düşmüş bu cihazı 104,20 euroya hm-sat dan kargo dahil alabilirsiniz. Tabi bütçenizin biraz üzerine çıkarak. çünki aradaki fark değer.
    Şansınıza kalmış bi durum, olurda gümrüğe takılırsa kapıda size ptt teslim ederken de bi 55 lira ödersiniz, takılmamışsa 4 lira öder alırsınız.

https://www.hm-sat-shop.de/hdtv-receiver-sat/prismcube/1817/prismcube-ruby-twin-sat-hdtv-xbmc-receiver-pvr-ready?dl=28618

http://www.prismcube.com/

PNX8496-1250DMIPS işlemcisi nasıldır bilmiyorum üstadlar yorumlayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabitkale -- 25 Şubat 2016; 9:56:26 >

• technisat 4k siparişini geçtim, işin zor tarafına geldik .beklemek! inşallah problemsiz ulaşır.
  • computeruniverse den sipariş verenler dikkatli olsun paketleme çok yetersiz hava korumalı paket, kauçuk vs koymuyorlar sadece kutuya koyup gönderiyorlar
  • s.a beyler Hıremco Zapper Hd Plus ürününü almıştım fakat ürünün kanal geçişlerini beğenmedim. Hd yayın kalitesi oldukça iyi gibi duruyordu fakat kanal geçişleri esnasında donmalar oluyordu. v18 güncel yazılımınıda kurdum fakat bir türlü işin içinden çıkamadım ve iade ettim. Tekrardan araştırmaya başladım ve atacağım linkteki ürüne bir forumdaşımız sayesinde ulaştım. Sizlerden de yorum bekliyorum cihaz nasıldır kullanan var mıdır ? Satan abilerim varsa geri dönüşler nasıldır bilgilendirebilir misiniz rica etsem ?

Ürün Linki:

Hepsidigital :
    www.hepsidijital.com
    Aradığınız Sayfa Bulunamadı!
    http://www.hepsidijital.com/goldmaster-hd-1200-spark-dijital-uydu-alicisi

Bilgilendirme için şimdiden teşekkürler.
    Bu mesaja eklenen görseller:

• quote:

Orijinalden alıntı: hüseyni

computeruniverse den sipariş verenler dikkatli olsun paketleme çok yetersiz hava korumalı paket, kauçuk vs koymuyorlar sadece kutuya koyup gönderiyorlar

ben onlardan en son Sony BluRay almıştım ama paketleme çok iyiydi! sanırım her zaman belki de aynı paketlemeyi yapmıyor olabilirler+

bir de aklım da kaldığı kadarıyla,heriflerin extra bir ücretle daha sağlam-güvenli v.s bir paketleme seçeneği daha var € 5/6 kağıt gibi,hatta
    ben Techni-UHD yi almadan önce siparişi bunlara verirken bu seçeneği de işaretleyip öyle işlem yapacaktım ama cihazı Almanya da getiren
    bir arkadaş tan alınca,siparişi geçmemiştim,ama bir daha bir ürün alırsam bunu seçeceğim!

daha önce de defalarca hm-sat dan almıştık onlarda aynı gibi,aman aman güzel bir paketleme yapmıyorlar,ben en son Kati-916 yı almıştım onlardan
    cihazın kutusunu başka büyük bir karton içine koyup boş kalan yerlere de karton kırpıkları gibi özel bir şeyle doldurmuşlardı

neyseki şimdiki cihazlar oyuncak gibi yaw,atsan bile o kutular içinde bile kırılmıyor fazla bir ağırlıkları olmadığı için! Techni geldi bana aynen oyuncak yaw
    ama alet süper,yaklaşık 2 aydır kullanıyorum,üzerine gelen 2 yazılımla resim kalitesi süper oldu,hatta "SD" ler bile iyiden öte çok çok iyi

cihaz ilk olarak Ekim/Kasım gibi çıkmıştı ve üzerindeki yazılım da ilk olandı,sonra Ocak ta ikinci yazılımı çıktı sonra da üçüncü yazılımı da Şubat başı gibi çıkmıştı

>ilk SW 01 idi;resim bana biraz soft gelmişti! ama renkler v.s doğru ve çok çok iyiydi

>2.SW 03;keskinlik-netlik arttı ve çok iyi oldu

>3.SW 08;2 ile farkı çok çok az gibi geldi bana ama "SD" ler de daha iyi hale geldi gibi geliyor bana!

Techni ler ilk çıktığı 6 ay ve takip eden 1 yıl içinde çeşitli SW ler çıkarır ve sonra bir daha SW filan çıkmaz,çünkü ne sorun vardır ne de başka bir şey
    Humax gibi zırt-pırt SW çıkarmaz Techni! Katiler de yaklaşık böyledir,ama bunların BUG ları da hiç bir zaman bitmez-geçmez,sorarsın heriflere şu sorun var diye
    size şöyle cevap gelir "sorun yoktur"

Geçen ler de Kamax Hoca bazı şeyleri bildirdi Kati ye,ne tesadüftür ki herifler de aynı gün SW çıkarmışlar!! neyse denedik ama bizdeki sorunlar aynen duruyor yaw
    şimdi alamana desek yaw sorunlar var,bize yine "sorun yok" diyeceklerdir kafadan belki de haklılar çünkü bizim sorun dediğimiz olay sadece "Türksat" ile ilgili!!

ama 916 da bir "açılma-kapanma" sorunu var bunuda kabul etmiyor dangalak herifler,ülen biz keyfimizdenmi sorun var diyoruz;aleni bu sorun var ondan dolayı sorunlu diyoruz!
    tamam resim kalitesi süper zaten her zaman da böyle idi ama 916 diğer Kati lerden de bayağı daha iyi,yani alet bana Techni den bile iyi gibi geliyor laf aramızda! ülen zaten onun
    hatırına bunları çekiyoruz,yoksa yemişim Katiyi yaw

sanırım 916 nın da serisi eskidi çünkü 2014 çıktı ve herifler çok büyük ihtimalle 2017 başı gibi veya 2016 sonu yeni bir "OSCAM" üzerinden çalışabilecek(912/913/916 gibi)bir seri
    çıkarabilirler,ama artık benim gözüm Kati lerden korktu açıkçası zaten bir daha yeni seri çıksa bile hemen almam,epeyi bir süre beklerim! Kati ye ihtiyacım aslında yok benim
    sırf CS işini de yapıyorum diye katlanıyorum bu merete,yoksa gidip Techni alırım aynen,hiç olmazsa hiç başım ağrımaz yaw!

Humi UHD yi de bunun için alıyorum,hem UHD sine bakmak hem de normal olarak iyi-sıkı bir cihaz olarak düşündüm bunu! ama bu meretlerinde yazlım sorunları vardır! Avrupa forumlarında
    senelerdir bunlar tartışılır durur,tama süper alet ama sorun deyince ben çekemiyorum yaw,Techni ne güne duruyor o zaman,neyse bir dostumuz var,sanırım ilk o alacak ve banada gönderecek
    test için,herşey istediğim gibiyse aynen Humi yi alıyorum,Techni yi satarım demiştim ama gönlüm pek satmaktdan yana da değil! neyse o zaman gelince düşünürüm gari++

Techni nin "MediaPlayer" desteği eskiden de iyiydi ama UHD serisinde 2 tane USB 3.0 portu var ciddi anlamda alet hızlı çalışıyor,süper diyebilirim,ben 7 tane MP cihazı aldım sonra şutladım
    hiç birisi bana Techni nin resim kalitesini vermedi+böyle hızlı da çalışmadılar!!

alete USB 1/4 splitter ile>> 2 tane USB2.0 Flash bağladım + 2 tane de ext.HDD bağladım(1 tanesi 1Tb diğeri de 2TB olan) Techniye takıyorum,hepsini anında tanıyıp çalıştırıyor ne kasma
    ne de o kadar içerikler içinden ressim/film v.s seçmesi banamısın demiyor yaw şak diye görüyor

aynı düzeni 916 ya takıyorum;ama takamıyorum çünkü alet sapıtıyor ve resmen bayılıyor yaw 1 tane Flash ve 1 tane ext.HDD takarsanız sorun yok,çabuk tanıyıp sorunsuz çalışıyor v.s
    ama ikinci bir flask/hdd takınca alet iyice yavaşlıyor ve tanıma zorluğu çekiyor veya açması çok uzun sürüyor v.s kısaca 916 nın MP desteği bu anlamda kötü ama tek bir usb den alet takarsanız
    sorun yok,ancak Techni ile mukayese bile kabul etmez!

Techni de "up-scaling" çok çok iyi ben bir sürü düşük kalite veya SD v.s içerikler vardır genel de music-clip ler veya bazı eski filmler v.s,cihazın SD kalitesi burada da ciddi öne çıkıyor!
    örneğin benim çok iyi bir tane 22lik HP monitörüm vardır PC den MP aracılığıyla aynı görüntüyü açıyorum,ama resim kalitesi kötü veya vasat gibi oluyor ama 42lik panele Techni ile bağladığım zaman
    aynı içerik çok daha kaliteli hale geliyor!

cihaz eski HD-Receiver ın veya yenileri olsun; "çakma "1080p" leri gibi filan değil,bunu kullanınca hemen anlıyorsunuz,bizim Kati-913 de veya 916 da "1080p" var ve diğer cihazlarda da var v.s
    ama hepsi osuruk!! 1080p farkını UHD Techni de görebiliyorum! ayrıca alet 2160p destekli olduğu için üst seçeneklerde var tabiki ama panellerim FHD olduğu için bu değerlere çıkamıyorum doğal olarak!
    çok da önemli değil şu anda benim için UHD panel olması

Bluray ler gibi HDMI colour-space seçenekleri>> 4:2:0 veya 4:2:2 ve 4:4:4 ve RGB modları da vardır

PIP&PAP mod vardır,ama denemedim tek uydu kullandığım için ancak bazı aynı transpoder larda iki resim geliyor tabiki

bana göre Techni lerde en önemli ayrıntı ise(eski serileri de böyleydi); Video Scaling/Zoom ayarları çok çok iyi ve herifler bunu çok güzel set etmişler örneğin

diğer hiç bir panel veya reciever da olmayan "Optimal 16;9" tercihi vardır>>bununla 4;3 format SD leri,diğer tüm cihazların sadece yanlara genişletip de resmi bozarken
    insanları da "şişmanlatırken" Techni bu işlemi farklı yaparak 4;3 ölçüyü>>16;9 ölçüsüne getirmek için resmi yukarı-aşağıya da genişletip,o "şişmanlama" durumunu kaybediyor
    ve yayının normal bir 16;9 gibi olmasını sağlıyor,tek sorun(benim için sorun olmuyor) resmi yukarı aşağıya doğrı genişletilirken,alt yazılar-banner tarzı yazıların yarısı kayboluyor!

tabi işin bu kısmı kullanıcı tercihidir ama benim için çok önemli halen! kısaca herifler resim ölçüsü işini süper halletmişler zira bunu izleyince diğer panellerdeki ve cihazlardaki
    şişman adam veya objeler durumu bunda olmıyor;diğer güzel tarafı ise bu ayar "akıllı" şayet resim normal 16;9 gelirse herhangi bir scale işlemi yapmıyor çünkü gerekmiyor ve
    müdahale de etmiyor!

bir de "Original" ölçüsü var ki ben ext.HDD taktığım zaman daima bunu seçiyorum,çünkü gelen içeriğin original ölçüsünü bozmayı kesinlikle istemiyorum hatta SD bile olsa 4;3
    olarak o zaman izliyorum!! çünkü her "scale işlemi" resim kalitesini bozar!!! normalde original halde bırakmanız gerekiyor! tabi bu da neticede bir kullanıcı tercihidir!

ve son olarak cihaz UHD 2160p olduğu için ama paneliniz de FHD olursa HDMI resolution;"NATIVE" seçerseniz "UHD" kanalları açamazsınız!!! çünkü cihazın UHD de Native
    ölçüsü 2160 dır!! FHD panel de ise bu 1080 ile sınırlıdır!

gibi çok özer ve hepsi de adam gibi çalışan resim ayarları vardır,bana Techni UHD alan bazı kişiler ulaştı,bunları aslında onlar için yazıyorum!! cihazı ya kuramıyorlar ya da yalnış
    set ediyorlar sonra "şikayet" ediyorlar,geerçi Techni ler zor cihazdır,ilk başta hatta aylarda çok zor gelebilir ama alışınca bırakamazsınız benim gibi! prof.adamlara bile bazen çok zor
    veya sıkıcı gelebiliyor Techni ler,artık ben orasına da karışamam tercih sizin sonunda herifler on-numara alet yapıyorlar

Not;D-Smart sorunu yoktur "TechniSat-UHD STC+" serisin de ancak bu serinin FHD olan STC de DS nin yine bazı frekanslar da sorun çıkardığınıda öğrenmiş bulunuyoruz!!

Techni ler kısaca DS de risktir!! Kati ler de ise hiç bir zaman DS sorunu olmadı!

++

"UHD Receiver" alacaklar bence acele etmesinler!

öncelikle şu anda TOP-3 den(Humi/Kati/Techni) sadece Techni çıktı(Ekim/Kasım 2015 de),Humi de o kadar nazlı ki hala çıkayım mı-çıkmıyayım mı diye düşünüp bizim gibi Humi cileri ciddi
    hasta etti gari Kati den ise şimdilik UHD olarak tık yok,ama mutlaka çıkaracaklardır hatta hazır bile olabilir bu cihaz,zira Haziran da Kupa başlıyor buna yetiştirmeleri gerekiyor
    veya yetişmezse Berlin Eylül IFA/2016 kesin çıkacak diye düşünüyorum! kaldı ki Kati leri KORE de,Marusys fabrikası üretiyor ve bu fabrika örneğin "VU+" ları da bunlar üretiyor! ve başka
    cihazları da sanır Xtrend de buradan çıkıyor v.s dolayısıyla cihazı Marusys üretiyorsa ve VU+UHD ler de Ekim/2015 de çıktığına göre,nedne Kati ye de çıkmadı! kısaca fabrika kısmında sorun yok
    demeki her an çıkabilir,ama şahsen benim beklediğim bir tek Humi diğerleri işin teferruatı yaw,Techni yi de zaten gördük ve süper çıktı,Humi de umarım böyle olacaktır+

• albani kullanıcısına yanıt
    albani hocam elinize sağlık
    ben computeruniverse den kargo konusunda hassas olduğum için premium paketleme ile +4-5 euro ödeyerek satın aldım buna rağmen cihazın modül kapağının köşesinde çok ufak bir kırık var 1 cm bile değil ayrıca ön cam kısımda ayrıklık var bastırınca yerine geliyor ama cam kısmı çekince hafif çıkıntı oluyor bu durum hepsinde mi böyle yoksa darbeden dolayı mı oldu bilmiyorum
    ben amazondan çok fazla alışverişim oldu satandart paketlemede bile tüp şeklinde hava korumalar koyuyorlar bu computeruniverse sadece biraz kalın bir kutu içine koymuşlar biraz da sözde koruma için kağıt ekleyip öylece göndermişler Allah'tan premium pektleme aldık dedim sonra site ile iletişime geçtim kesinlikle dönmediler cevap vermediler müşteri hizmetleri sizi sorunla karşılaştığınızda muhatap bile almıyor ben paypal ile sorun bildirip kargo ücretini zoraki aldım bu siteyi şahsen tavsiye etmem ayrıca merak edenler için cihazda filbox sorunsuz çalışıyor, dmsart sorunlu, epg de türkçe karakter sorunu var resim kalitesi şubatta çıkan son yazılımla daha da iyi oldu ayrıca cihazın kumandasının görüş açısı tek kelimeyle mükemmel heryeden görüyor nasıl iş anlamadım hatta bizim 18 aylık oğlum da maalsef çok beğendi evde diğer kumandaların yüzüne bakmıyor bunu çocuğun ağlayınca eline veriyoruz
    cihazdan çok memnunum izlemesi keyifli yanlız kayan altyazılarda cihaz sapıtıyor bunun bir ölçüt olmadığını albani hocanın geçmiş yazılarında okudum sorun değil ancak aynı cihaza sahip olanlar veya stc+ sahiplerinde durum nedir diye bakarsa sevinirim özellikle kanald anahaber başlamaya 3-5 dk kala geçen altyazılarda ciddi sorun oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüseyni -- 2 Mart 2016; 16:50:06 >

• Altyazı derken kayan o serit te sorun oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • demek ki adamların paketleme de bir standardı adam gibi olmuyor! kafalarına göre hareket ediyorlar+

ancak sorun dediğin kayan şerit ne yaw veya bunun cihazla alakası ne acaba?
    açıkçası tam anlamadım

EPG ile işim yok ve bilmiyorum ama daha önce de yazmıştım bu cihazlar "Almanya-Avrupa" standadına(belirli bir Avrupa bölgesi ayrıca!! örneğin Rusya ve Letonya yine bu standardın içinde değildir)
    göre üretiliyor ve destek konusunda Türkiye/Türkçe yoktur veya kısıtlıdır!!!

sendeki "STC" modeli şu anda en yüksek puanı alan tek cihazdır Avrupa da STC-UHD bile 1 puan daha az almış

kumanda çok şık her zaman ki gibi ama STC de acaip hassas olmuş elin dokunsa ya kapanıyor yada başka bir işlem yapıyor v.s,eski Techni ler bu kadar değildi,hesap da tuşlu
    ama touch-pad gibi kumanda yapmışlar

• albani kullanıcısına yanıt
    eyvallah üstad
    özellikle haber kanallarında geçen altyazıları diyorum
    bu durum cihazla alakalı çünkü benim diğer kreiling de olmuyor gayet sorunsuz ancak stc de resmen dağılıyor yazıların etrafında çapaklanma oluyor tüm çözünürlüklerde denedim fark yok
    isterseniz yarın akşam foto çeker eklerim bu akşam mesaim var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüseyni -- 2 Mart 2016; 17:42:12 >
  • bende öyle bir sorun yok o zaman,gün boyu böyle bir sürü yazı izliyoruz zaten kayan biçimde ama senin bahsettiğin durumda bir falso görmedim,ilginç geldi bana
    olsa idi mutlaka dikkatimi çekerdi,gerçi bazı yazılar titrer veya dağılır v.s ama bu da panelle ilgilidir! Receiver kaynaklı olabileceğini hiç bilmiyorum+

resim/video yollarsan belki daha iyi anlaşılır,ayrıca bu sorun ilk günde varmıydı yoksa sonramı çıktı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 3 Mart 2016; 0:58:00 >
  • Benim de tesadüfen dikkatimi çekti tüm altyazılarda olmuyor hızlı ve büyük şeritli altyazılarda oluyor en bariz şekilde KanalD haber başlamaya 5 dk kalasiya geçen yazılarda ortaya çıkıyor
    Ilk gün var mıydı bilmiyorum aksama foto ve video eklerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • albani üstad altyazı sorunu ile ilgili video göndereceğim mail alabilir miyim? tv den kayıt yaptım onu göndereceğim size asıl sorun çok belirgin bir şekilde sorun kanald haber altyazılarında oluyor onu da akşam kaydeder gönderirim
  • cevapladım+

ancak merak ettim doğrusu! sen böyle yazdıktan sonra dün akşam saat 18:30 dan itibaren KanalD yi açtım ve 19:05 e kadar izledim "text akışlarında" sorun görmedim!

belki de senin cihaza has bir durum olabilir,ancak cevaplamıştım bunu ve bazılarında o bahsettiğin durum olsa bile bunlar sorun filan değildir!

TEXT işlemeleri ve akışkanlığı v.s daha çok panelle alakalı olup bazı paneller bu konuda daha iyidir bazıları kötü v.s örneğin marka adı vermiyeyim de millet şasırmasın
    veya moralini bozmasın ama örnek şudur(bu konuyu bilmeyener ise bunu bir kriter olarak alıp panel hıuzlı veya değildir cinsinden değerlendirirler ki bu külliyen yalnıştır HIZ faktörü olarak!)

x marka panel de Latency değeri(gecikme)yüksektir ve ortalama standard/normal mode lar da min.100ms lag vardır ama TEXT leri iyi okur gibi.... ama 100ms lik bir panel zaten HIZLI değildir!

bu meretler monitör olmadığı için test faktörleri de farklıdır ve resim işleme hızına bakılırlar!

y marka panel de Latency değeri ise 60ms dir veya 80ms dir(günümüz için bu değer çok iyi demektir ama zaten böyle hızlı panel de yok sayılır kısmen Sony ler hariç)ancak TEXT işlemede
    x marka panelden daha kötüdür!!! gibi basit ama tam anlaşlır bir örnek verdim

++

daha olmadı paneli 1 günlüğüne bana gönder daha iyi anlarım! kargo parası da bana aittir,senin elinde zaten panel var+

bence sen STC+ alacaktın acele ettin yaw,DS sorunuda var o meret de! daha olmadı satar bu sefer Humi UHD alırsın 2/3 ay sonra

yada bana değil de Kamax Hocaya gönder o daha da iyi anlar özellikle hem cihazı test eder hem de bahsettiğin şeyleri kontrol eder v.s bana gelmesine gerek yok o zaman!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 3 Mart 2016; 20:56:35 >

• 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.