Şimdi Ara

YÜKSEK GÖRÜNTÜ KALİTESİNE sahip uydu alıcısı tavsiyesi? (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.050
Cevap
99
Favori
448.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

görüntü kalitesi iyi
    ayar menüsü kolay
    kurulumu basit

HD bir cihaz bakíyorum.
    Bütçe 200-300TL.

Neta 6400HD haricinde önerebileceğiniz marka/model var mı?
    Neta'yı yıllarca kullandım çok iyi fakat hassas tuneri sayesinde babamların sıkıntı çekmesini istemiyorum.

Herkese saygılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • maholin79 kullanıcısına yanıt
    Hepsidjital'de Vestel model eski model broadcom işlemcili 2 farklı cihaz mevcut. Fiyatları iyi olduğundan incelemek istedim. Ancak Vestel, bayilere özel bi ürün olduğunu söyledi. Bu cihaz hakkında internette başka hiçbir yerde bilgi bulunmamaktadır. Hatta 2 farklı cihaz resmi görünmektedir ve model numaraları da belirtilmemiştir.

Bende kendim için düzgn HD gösterebilecek ve kanal geçişleri hızlı bir cihaz bakıyorum. Bu cihazı incekeyeblirsem almayı düşünüyorum.

Bir Vestel bayiine bakıp inceleyebilirseniz sizin için Neta'ya alternatif olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istavrit59 -- 5 Mart 2016; 23:07:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: istavrit59

Hepsidjital'de Vestel model eski model broadcom işlemcili 2 farklı cihaz mevcut. Fiyatları iyi olduğundan incelemek istedim. Ancak Vestel, bayilere özel bi ürün olduğunu söyledi. Bu cihaz hakkında internette başka hiçbir yerde bilgi bulunmamaktadır. Hatta 2 farklı cihaz resmi görünmektedir ve model numaraları da belirtilmemiştir.

Bende kendim için düzgn HD gösterebilecek ve kanal geçişleri hızlı bir cihaz bakıyorum. Bu cihazı incekeyeblirsem almayı düşünüyorum.

Bir Vestel bayiine bakıp inceleyebilirseniz sizin için Neta'ya alternatif olabilir.

Teşekkürederim. Bakacağım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • maholin79 kullanıcısına yanıt
    Cihazın modeli şöyle geçmekte "Codebox HD 35212 FTI CI" gayet düzgn bi cihaza benziyor. Dün incelemeye gittim. Buradaki Vestel bayii kapanmış veya taşınmış.

Birde Grundig DSR 8200 modelinin gayet iyi olduğu yazıyor birçok yerde. Ama fiyat olarak Vestelin nerdeyse iki katı.

Vestel'i inceleme imkanınız olur ve izlenimlerinizi paylaşabilirseniz herkes için çok faydalı olur :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

quote:

Orijinalden alıntı: friendlyboy

cevabın için teşekkürler.

SES group videosunu ben de izledim. Sistem çok iyi.
    Bir decoder uydu yayınını IP üerinden tüm ağa yayınlıyor. Tabi burda aynı anda aynı trans. daki yayınların izlenebilmesi sıkıntısı var. Bunun içinde çoklu decoderler yapmışlar. 2'li 4'lü 8'li gibi.
    Astra kısıtlamasını ilk defa duydum. Uydu bazında kısıtlama mı var ki.

Bu linkte şu an onaylanmış serverlar var. Hem sadece server olarak çalışan hem decoder olarak çalışıp ağa yayın yapanlar var.
    Benim düşüncem senin de bahsettiğin gibi Humax yada Kat server olan bir cihaz alıp tüm eve onun üzerinden yayın yaptırmak.

Benim de acelem yok. Proje aşamasında şu an. UHD Humax beklerim eğer Server özelliği varsa. Bende de UHD panel yok zaten

hocam Astra uydusu lazım,çünkü sen yayını/içeriği mecburen zaten bir Uydudan alacaksın!! daha doğrusu ben Astra diye ya okudum yada bir şekilde duydum diyeyim+

daha olmadı bana Humi geldiğinde bir ara sana gönderirim,test etmen için,benim ağla mağla işim yok çünkü

Tamam.

Ben araştırmalara devam ediyorum zaten.
    Cihaz gelince gönderirsen bir test yapar arkadaşlarla da paylaşırız.

• technisatım inanılmaz sürede çabuk geldi.yurt içinde bile bukadar çabuk gelemezdi.190 tl ptt görevlisine verdim teslim aldım.deneyimlerimi yağrın paylaşırım.
  • Katherin ufs 916 ya enigma 2 yüklenebilir mi ...Türksattaki hd kanallardaki sıkıntıyı aşmak için soruyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: erk51

technisatım inanılmaz sürede çabuk geldi.yurt içinde bile bukadar çabuk gelemezdi.190 tl ptt görevlisine verdim teslim aldım.deneyimlerimi yağrın paylaşırım.

ne aldın kardeş ?
  • erk51 E kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hemşehrim. Ben de bir süre Technisat Digit Isio S1 kullanmıştım. Gerçekten hem görüntü kalitesi hem de stabilite anlamında üstün bir uydu alıcı. Geçenlerde de bir arkadaşım 4K olanını aldı ve cihazı çok beğendi. Ben paylaşım olayına da sonradan giriş yaptığım için Fortis grubu 4K cihaz çıkmasını bekliyorum şimdilik.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yusaeker

Sayın albani, 4K televizyonum var; ancak, dahili uydu alıcısı hâlihazırdaki TRT 4K yayınını desteklemiyor; bu nedenle bir uydu alıcı almak istiyorum. Sizi uzun zamandır takip ediyorum, uydu alıcılarının her çeşidine vâkıf olduğunuzu görüyorum. TECHNİSAT DIGIT ISIO STC 4K UHD adlı cihazı almayı düşünüyorum, (sanıyorum, bu cihazı siz de kullanıyorsunuz ve gayet memnunsunuz!) ancak, forumdan öğrendim ki, yakın zamanda HUMAX 4K receiver de satışta olacak. Sizce TECHNİSAT DIGIT ISIO STC 4K UHD'yi mi alayım, yoksa HUMAX 4K cihazın çıkışını bekleyip alma kararımı sonraya mı erteleyeyim?
    Bilgi paylaşımınız için şimdiden teşekkür ederim.

şimdilik "acele etme"

hele Humi yi de bir görelim sonra bakarız,ülen bana çok ulaşn oluyor bu aralar millet UHD-Receiver peşinemi düştü ne

gerçi bazıları haklı,zira adama HEVC-dec.desteği olamayan paneli satmışlar UHD-TV diye şimdi UHD kanalları haliyle izleyemiyor
    ne yapacak bu adam o zaman??? kaldırıp atacakmı panelini kızıp da cam dan aşağıya mecburen UHD-Receiver alacak masrafa girerek!

ben o zaman da 2013/14 başı gibi uyamıştım her gördüğünüz UHD panelin üstüne atlamayın diye! kimileri de sallıyordu artık UHD panel alınmalıdır
    diye millete ucuz yollu bu panelleri gazlıyorlardı

dışarıdan cihaz getirmek "risk" dir,yani macera dır beyler! kafası yatmayan hiç bulaşmasın sonra! beklesinler ve nasılsa Karaköy işi bazı cihazlar çıkacaktır
    UHD olarak böyle bir şey alırsınız,illa macera yaşarım diyen olursa ona da bir şey demem ama uyarırım her zaman için!

Hocam şimdi daha önce vu duo dream 800hd filn kullandım,
    Coluk cocuk olunca mecburen tv nin kendi tunerine dsmart cı+ modul takarak sade bir tv kullanmaya başladım.
    Uzun zamandır bu şekilde kullanıyorum halimdende memnunum .
    Fakat artık cocuk buyudu bazı seyleri kaydedip filan mkv filan izleyip kullanmak istiyorum tekrar
    Cift kablom da mevcut çift tunerli güzel bi cihaz düşünüyorum,
    Vu duo 2 düşündüm ama sanırım miadı doluyor
    Technisat larıda hiç şahsen kullanmadım
    Ama grafik konusunda başarılı olduğunu gördüm
    İşin özü ne dersiniz vt50 ile ıyumlu şekilde techni kati yada bi humax patlatsakmı ?
    Yoksa varmı bi yeni cıkacak cihaz hakkında bir bilgi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• amonRa kullanıcısına yanıt
    technisat scı+ 4 k aldım. computeruniverse.com dan albani ve sabitkale üstatların tavsiyesi ile aldım.
  • quote:

technisat scı+ 4 k aldım. computeruniverse.com dan albani ve sabitkale üstatların tavsiyesi ile aldım.

İyi günlerde kullanın...Kargo ve gümrük dahil ne kadara mal oldu
  • sakar kardeş,sen de bir süre bekleme de kal!

Pany PDP lerin DVB resim kalitesi süper dir! daha doğru tüm paneller için de en iyi DVB kalitesi eskiden beri Pany PDP lerde dir 3D de yine en başarılı Pany ler dir v.s

CS işini de bıraktıysan ve adam gibi illa bir tane Receiver almam lazım diyorsan Techni ilk sıradadır,Humi nin şimdilik bir tek UHD sini bekliyoruz o da sırada dır,Kati olmaz
    (916 da sorun var! diğer serileri-kayıtlı olanlar hem eski hem de aşırı pahalı hala!)

Kayıt için Avrupada en başarılı iki cihaz vardır birisi her zaman Pany ler ki yine çok pahalı ama kayıt-kuyut işi bu heriflerden soruluyor
    Techni ise bildiğimiz ve TR de çok fazla kullanıcısı olan yine en iyi cihazdır bu anlam da

Ancak Pany ler de format sorunu vardır ve her bir şeyi açmaz(örneğin WMV ve FLV/MOV ve diğer yüksek profil leri zaten Pany ler kayıt için alınıyor veya bu iş en iyi
    Pany dedir ama MediaPlayer olarak çok iyi değildir)

Eski Techni CORDER ISIO bulsan kap derim!

yeni olarak zaten sadece CORDER ISIO STC var,bu da sıkı cihaz

sen bir de Sabitkale ile görüş,sanırım onda vardır diye biliyorum Corder serisi,satıyordu

++

UHD-Receiver olayı ise bunların dışındadır! sanırım seneye Techni STC-UHD nin devamı niteliğin de "Corder" olan bir seri çıkarabilir,herifler Corder işinde çok çok iyiler

Pany leri de araştır bu arada özellikle Bluray+Receiver+Recorder anlamında Pany en iyisidir,her ne kadar bu combo cihazları çok fazla tutmasam da,bu herifler çok
    uzun yıllardır sürekli bu serileri çıkarıyorlar ve belliki "tutulmuşlar" özellikle Almanya da,ancak Pany inanılmaz sayıda çok fazla serileri vardır,insanın aklı karışır seçmek için

845/835/950/800/820 gibi serileri çok yüksek puan almış cihazlardır

kod olarak şuna bakacaksın DMP-"BST"(bunlar combo dur>>BD+Receiver+KarasalTuner+bazılarında dahili HDD vardır gibi)

ama bizim bildiğimiz cihaz olarak senelerdir Techni Corder ISIO lar en çok kullanılandır TR de

++
    https://www.technisat.com/de_DE/TechniCorder-ISIO-STC/352-10904-10127/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 8 Mart 2016; 10:34:58 >

• kizilok K kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim.preium paketleme 4,2euro dahil nakliye dahil 350 Euro karttan çekildi. ptt görevliside 190 TL gümrük aldı.kredi kartı ekstresi gelince total belli olur.
  • quote:

teşekkür ederim.preium paketleme 4,2euro dahil nakliye dahil 350 Euro karttan çekildi. ptt görevliside 190 TL gümrük aldı.kredi kartı ekstresi gelince total belli olur.

İzlenimlerinizi bekliyoruz cihaz ile ilgili
  • quote:

sakar kardeş,sen de bir süre bekleme de kal!

Pany PDP lerin DVB resim kalitesi süper dir! daha doğru tüm paneller için de en iyi DVB kalitesi eskiden beri Pany PDP lerde dir 3D de yine en başarılı Pany ler dir v.s

CS işini de bıraktıysan ve adam gibi illa bir tane Receiver almam lazım diyorsan Techni ilk sıradadır,Humi nin şimdilik bir tek UHD sini bekliyoruz o da sırada dır,Kati olmaz
    (916 da sorun var! diğer serileri-kayıtlı olanlar hem eski hem de aşırı pahalı hala!)

Kayıt için Avrupada en başarılı iki cihaz vardır birisi her zaman Pany ler ki yine çok pahalı ama kayıt-kuyut işi bu heriflerden soruluyor
    Techni ise bildiğimiz ve TR de çok fazla kullanıcısı olan yine en iyi cihazdır bu anlam da

Ancak Pany ler de format sorunu vardır ve her bir şeyi açmaz(örneğin WMV ve FLV/MOV ve diğer yüksek profil leri zaten Pany ler kayıt için alınıyor veya bu iş en iyi
    Pany dedir ama MediaPlayer olarak çok iyi değildir)

Eski Techni CORDER ISIO bulsan kap derim!

yeni olarak zaten sadece CORDER ISIO STC var,bu da sıkı cihaz

sen bir de Sabitkale ile görüş,sanırım onda vardır diye biliyorum Corder serisi,satıyordu

++

UHD-Receiver olayı ise bunların dışındadır! sanırım seneye Techni STC-UHD nin devamı niteliğin de "Corder" olan bir seri çıkarabilir,herifler Corder işinde çok çok iyiler

Pany leri de araştır bu arada özellikle Bluray+Receiver+Recorder anlamında Pany en iyisidir,her ne kadar bu combo cihazları çok fazla tutmasam da,bu herifler çok
    uzun yıllardır sürekli bu serileri çıkarıyorlar ve belliki "tutulmuşlar" özellikle Almanya da,ancak Pany inanılmaz sayıda çok fazla serileri vardır,insanın aklı karışır seçmek için

845/835/950/800/820 gibi serileri çok yüksek puan almış cihazlardır

kod olarak şuna bakacaksın DMP-"BST"(bunlar combo dur>>BD+Receiver+KarasalTuner+bazılarında dahili HDD vardır gibi)

ama bizim bildiğimiz cihaz olarak senelerdir Techni Corder ISIO lar en çok kullanılandır TR de

++
    https://www.technisat.com/de_DE/TechniCorder-ISIO-STC/352-10904-10127/

Aynen öyle hocam, eskiden beri pany bu media player konusunda zayıf. Ve smart özellikler çok yavaş.

Dediğiniz gibi kendi tuner i oldukca hızlı ve görüntü kalitesindende çık memnunum.
    Bluray kullanmıyorum.

Ben yüksek kalitede bir cihaz ile time shift yapmak,
    Bir kanal izlerken ikinci bi kanalı kaydetmek
    Be media player özellikleri iyi olan bir cihaz düşündüğüm için stc mantıklı geldi
    Ücreti çok önemli değil
    Hani alınır diyosanız almayı planlıyorum acıkcası
    Biraz araştırdım hakkında yorumlar çok iyi

H\k giriş seviyesi avr ile ses sistemide var güzel olur bu stc diyorum :)

• erk51 E kullanıcısına yanıt
    Hd de 1600 tl civarına satılıyor zaten
    Neden yurtdılşından sipariş ettinizki ?
    Aynı para hemen hemen

• aynı para değil! 400 kağıt fark var,ancak dışarıdan almak her zaman "macera" dır,buradan bulup alırsanız en azından muhatap vardır! kafası yatmayan hiç dışarıdan getirmesin!!

++

"MediaPlayer" dediğin $ 50/100 kağıtlık oyuncaklar yaw,Andro lu ve her bir atraksiyonu da yapabiliyor ciddi ucuzladı bunlar ve başlıkğı vardır,Sadays/Papirus o işin Doktorları dır

bahsettiğimiz Receiver lar ise asli işlevi olan uydu işini en iyisi olarak yaparlar! diğer işler onlar için önemli değildir,ancak Techni nin MP desteği oldukça iyidir(DTS desteği olmaz ama)
    ancak STC-UHD de FLV ler açılmıyor artık,eski Techni ler açıyordu ama alet MP anlamında acaip hızlı ve performanslı ve 2x USB3.0 var 4 tana HDD takıyorum banamısın demiyor

Techni nin kullanımı oldukça zordur!! bunun için satan da oluyor,cihaz tamamen Almanya-Avrupa sistemine göredir!! kimilerine ters gelebilir veya sevmeyebilir ben 5 senedir
    kullandığım için artık alıştım

ileriye dönük alacaksanız artık FHD Receiver almanın pek bir mantığı yok sayılır! UHD alın,zaten aman aman bir fark da yok gibi,Humi bile € 300 den UHD cihaz çıkarmış yaw

• stc nin media player özelliğinde harici altyazı desteği yok ancak gömülü altyazılılarda sorun yok
  • sakarboy S kullanıcısına yanıt
    ben aldığımda ellerinde yoktu . gerçi yinede yok...
  • 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.