Şimdi Ara

YÜKSEK GÖRÜNTÜ KALİTESİNE sahip uydu alıcısı tavsiyesi? (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.050
Cevap
99
Favori
449.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hepsidijital hiç güvenilir bir site değil arkadaşlar bannerda fiyat indirimli yazıyor ürünü almak istediğinde fiyat zamlanıyor hiç tavsiye etmem kazıklanmayın
  • Hepsidijital ile bir alakam yok, bir iki kez alışverişim oldu. Ancak şunu söylemem gerekiyor, güvenilirlik konusunda diğer firmalardan daha iyi bana göre. Ayrıca fiyat aynı çıkıyor bende, problem görünmüyor.
  • ben hepsidijitalden ürün iadesi yaptım adamlar bir yıldır paramı iade etmediler...
  • hepsidijitalden aly?veri? yaptym ürün iadesinde bulundum adamlar nerdeyse 1 yyl oldu hala paramy iade etmediler
  • ben alışverişlerimde herhangi bir sorun yaşamadım. fazla alışverişim de olmadı zaten. bir iki kez de yüz yüze sohbet etmiştik. sadece o kadar tanıyorum. ancak bulunduğu çevredeki esnaflara göre yaklaşımı daha iyiydi bu firmanın. ben o açıdan değerlendirdim. zaman zaman foruma mesaj yazıyorlar. sizin yaşadığınız problemle ilgili de cevap yazarlar herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seydibaba -- 29 Ocak 2016; 23:35:06 >
  • http://www.sanalpazar.com/dsmart-1601-1585-1583-1587-17/i-44488782

Arkadaşlar bu adresde d-smart modül senelik tam paket 213 tl. Oldukça hesaplı.

Ben 3 ay önce 300 tlden aldım. Sorunsuz kullanıyorum.

http://www.sanalpazar.com/dsmart-1601-1585-1583-1587-17/i-44488782

• Humax'ın Mart sonunda piyasaya sürmesi beklenen 4K receiver'ı "UHD 4tune+" modeli ile ilgili teknik verileri de içeren tanıtım broşürü yayınlandı. 12 Aylık HD+ aboneliği ile birlikte 300,00.-400,00.- Euro aralığında bir fiyat etiketi ile bekleniyor.

Bu mesaja eklenen görseller:

YÜKSEK GÖRÜNTÜ KALİTESİNE sahip uydu alıcısı tavsiyesi? YÜKSEK GÖRÜNTÜ KALİTESİNE sahip uydu alıcısı tavsiyesi?

• Stella34 S kullanıcısına yanıt
    paylaşım için teşekkürler ben technisat stc den sonra 4k receiver düşünüyorum ancak markaların ilk 4k receiver modellerinden sonra biraz daha tatmin edici modellerini bekliyorum duruma göre bunu da düşünebilirim
    @albani hocaya teşekkür ediyorum onun tanıtımıyla memnun kaldığım bir receiver kullanıyorum özellikle resim kalitesi ve netlik bakımından bu kadar beklemiyordum dsmart için düşünenler olursa diye hatırlatayım stc de 10970 ve + 11012 frekanslarında sorun var anlamadığım bir şekilde ses var ama görüntü takılıp kalıyor ben dsmart ı çok fazla kullanamıyorum kullandığımda da diğer kreiling cihazımı kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüseyni -- 17 Şubat 2016; 17:01:16 >
  • hüseyni kullanıcısına yanıt
    Humax, Technisat vb. bir kaç markanın üst düzey modelleri referans alınabilecek cihazlardır. Bu, Humax'ın ilk UHD modeli değil. Amerika ve Avrupa'da bazı digital platformlar için 2014'ten bu yana 4K cihaz üretiyor zaten. Bu modelinin diğerlerinden farklılığı kasasının tamamen değişmesi, küçük ve son derece hafif boyutlara adapte edilmesidir. Humax, diğer Alman rakipleri Kathrein ve Technisat'ın pazar politikalarını da gözönünde bulundurarak bu modelini rekabetçi bir fiyatla piyasaya sürmeye hazırlanıyor.
  • 2 senedir Humi "UHD" bekliyorum yaw o yüz den şimdilik yine de en iyisi olan Techni UHD yi alıp kullanıyorum halen,fiyatı aklıma yatarsa Humi yi alıyorum hemen!
    2000 den beri Humi ci olan birisi olarak daima ilk tercihim Humi dir ancak Techni ye de kötü alıştım,cihaza ilk çıkan SW üzerine 2 tane daha SW geldi ve resim kalitesi
    ciddi anlam da iyileşti işin garibi "SD" ler bile çok ama çok iyi! ve ben bu cihazı iki tane FHD panellerim de kullanıyorum,şimdilik aman aman UHD panel de almam gerekmiyor!

Techni&Humi&Kati kesinlikle en iyisi bu 3 Kore lidir

>Kati her serisin de BUG ları ile meşhurdur,artık yetti gari dedirtti bana,bu sebbeten 916 yı bile satışa koydum şimdi çektim!
    >Techni her zaman en stabil ve bu konuda kesinlikle sıfır sorun tek markadır
    >Humi de hiç bitmeyen yazılım sorunludur!

yazılım anlamında Techni rakipsizdir,Humi serisine göre saç-baş yoldurur! Kati de ayrı bir alemdir bu konuda,kısaca bu cihazlar herkese hitap etmez!
    bunu alan adam resim kalitesinden anlayan,sabırlı ve sadece resim kalitesi hatırına almalıdır,yoksa böyle değilseniz Kati ve Humi den uzak durun
    kafadan Techni gidin alın

Kati ye "sorun var dersiniz";size kafadan sorun filan yoktur derler;ülen gelip benim 916 yı görseler ne derler acep,kaldırı9p kafalarına geçirmek gerekiyoır aslında
    ama "resim kalitesi" süper,o derece iyi,dün son FW yükledim daha da iyi oldu resim! ama bazı BUG lar hala devam,herifler ısrarla sorun diyorlar yaw

Techni yi onun için bırakamıyorum,her şeyiyle parasını da hak eden tek cihaz diyebilirim!

Humi UHD için de ciddi ümitliyim ama FW sorunları da beni düşündürüyor

Son olarak "fiyat"!!! € 600 gibi yabancı bir yerler de okudum ama bu fiyatı ben "yemem" bana uymaz bu rakam,Techni ile yola devam ederim kesinlikle
    ancak Humi nin rakamı € 400 ve altı olursa o zaman eyvallah alırım!(Alman VAT %19 düştükten sonra tabiki!) ama € 400 üstünü kabul etmem!

çıkınca hemen alırım diyorum ama alman forumlarından ilk "normal kullanıcı" yorumlarını da görmeden yine almam,az beklerim;bunlar iyi gelirse ve fiyatı da
    tatlı gelirse hemen alıyorum o zaman,daha sonra da Techni yi satarım,diğer Techni yi de sattım elde Techni kalmayacak yaw

€ 400 den çıkacağınıd a pek sanmıyoprum bu herifler böyle iddalı seriler de kapıyı € 500 den açıyorlar ve Avrupa da çok güzel satıyorlar tabiki!

++

Birisi TEST için göndersin bu cihazı bana veya Kamax hocaya!!! mesajı bir yerlere dir,anlayan anladı!

Bu arada aylardır şu habire gazlanan VU+ UHD yi de gönderin dedik ama tınlayan yok,nedne tınlamıyorlar onuda biliyoruz ama aptala yattık belki gönderirler diye

Saygılar
    CAN

• sanırım chip de bu>>

++

++

www.anandtech.com
    Broadcom Unveils 4Kp60-capable BCM7445 SoC for Home Gateways (STBs)
    http://www.anandtech.com/show/6566/broadcom-unveils-4kp60-capable-soc-for-home-gateways-stbs

++

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 19 Şubat 2016; 0:00:55 >

• albani kullanıcısına yanıt
    Üstad vantage uhd 4000 uhd receiver i çıkmış yakinda 229 euro ya satışa sunulacakmis haberin vardır belki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu BCM7445 nisan 2013 de duyurulmuştu 2014 de 4K cihazlarda kullanılacak diye, ama 4K yayınları yaygınlaşmadığından 2015 de istisnalar hariç pas geçildi. Ama durum şunu gösteriyorki 2016 da techniden sonra önce humax sonrada kati de 4K alıcı çıkartacak. Humi evolution kasasından sonra maliyeti düşürmek için 4K kasasını küçültmüş ve 4K alıcı için iddialı fiyat ile 299 eurodan önümüzdeki ay satışa sunulması bekleniyormuş. Katinin 4K sınında dahili hdd sinin olmayacağı kullanıcı tarafından isteğe bağlı takılabilecek şekilde olacağını tahmin ediyorum.
  • Vantage da olabilir tabiki veya Topfield ve diğer bazı "MARKA" Kore lı cihazlar da OK dir+

Techni STC+ UHD serisi Almanya bazlı olarak en yüksek not olan 1.0 sehr-gut almıştır veya 94,2 gibi
    Almanya not sistemin de 1.0 en iyi not satılıyor! 1,1 de ok dir veya 1,4 öyle sayılır,böyle not alan cihaz
    çok iyi demektir

Ancak bazı cihazlara not verirken herifler başka kriterlerine göre not veriyorlar örneğin VU+ ve DB ler için
    şimdi kalkıp da VU lar Kati gibi dir veya DB ler Techni gibi düşünülmesin!! çünkü resim kalitesi olarak hiç alakası
    yoktur,onların yüksek not alması bazı özel kriterlerine göre dir ki bu özellikler Humi/Kati ve Techni gibi markalar da
    olmaz veya yoktur!

Almanya test notlarına bakarken iyi okuyun!!

++

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 20 Şubat 2016; 22:24:42 >

• Arkadaşalar merhabalar. Konuya dahil olmak,bilgilenmek ve benim gibi sıkıntı yaşayan arkadaşlara bende yardımcı olmak istiyorum.

Bende bu içinde uydu alıcısı olan tv mağduruyum. Mini uydu alıcısı almak istiyorum.

Sizden şöyle yardım bekliyorum. Kanal geçişleri çok hızlı olan, 4k yayınlara ayak uyduracak,250 tl ye kadar çıkabilirim bütçe olarak.

Şimdiden bilgi sahibi olan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum

• kemal2238 kullanıcısına yanıt
    250 tl ve 4k istedği şaka gibi....:D 4k istiyorsan başına 1 koy o bile kurtarmayabilir :D
  • Hadi yaaa

Tamam o zaman 4k istemiyorum. Önemli olan hızlı kanal geçişi ve görüntü ses kalitesi çok iyi olsun.

• kemal2238 kullanıcısına yanıt
    sti işlemcili cihazlara bak gold master 1200 ama tavsiyem fta kullancaksan neta 6400...
  • Yerim olmadığı için tv arkasına takılan mini uydu alıcısı lazım ama. :(

• Mart sonunda piyasaya çıkması beklenen Humax UHD 4tune+ modelinin Avrupa fiyatı 299,00.-EURO olarak kesinleşti. Bazı siteler ön sipariş alarak satışa başladılar.

• 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.