Şimdi Ara

YÜKSEK GÖRÜNTÜ KALİTESİNE sahip uydu alıcısı tavsiyesi? (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.050
Cevap
99
Favori
449.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: JookerTurk

Ben 5 yıl önce Dsmarttan NextStar Y20000 bir cihaz almıştım görüntü kalitesi gayet güzel bu zamana kadar hiç bir sıkıntım olmadı. Fiyatı 500-600 lira olması gerek. Şuan digiturk+Plus sagemcom cihazını kullanıyorum ama Dsmarttan aldığım kutu kadar kaliteli değil.

kullanım alanınız nedir fta dsmart modül ip tv sadece fta kullancaksanız 500-600 tl bile gerek yok sti chipset cihazlara bakın neta 6400 gm spark gm 1050 1060 araştırın yok kullanım alanım çok geniş derseniz gigablue cihazlara bakabilirisiniz...
  • Bende d-smart ın son cihazı technicolor, digitürk plus sagemcom 6101 ve goldmaster 1060 pvr+filbox var. Lg pw600g projeksiyonda ve panasonic 47et5e led tv de kullanıyorum. Şunu net bir şekilde ifade edeyim ki digitürk plus sagemcom 6101 cihaz ve dt hd kanal kalitesi bariz bir şekilde hemde 5 gömlek filan daha iyi görüntü kalitesine sahip. D smartın daha iyi olduğu görüşüne kesinlikle katılmıyorum. Sagemcom 6101 cihazın ayarlardan görüntü ayarlarında 1080i ya da 1080p seçili olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagatay_26 -- 19 Ocak 2016; 11:47:34 >
  • Arkadaşlar bu konuya çok fransızım. Lg webos 119 ekran led tv var. Kendi uydusunda sorun çıktı şu linkteki ürünü önerir misiniz? Kullanan varsa görüntüsü nasıldır acaba?
    urun.n11.com
    Yumatu Full Hd Mini Uydu Alıcısı Normal Alıcı Göz - n11.com
    http://urun.n11.com/uydu-alicisi/yumatu-full-hd-mini-uydu-alicisi-numaratorlu-alici-goz-P86891466

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• andrewgoudelock kullanıcısına yanıt
    ne tip bir sorun kolay kolay arızalanmaz dahililer bir fabrika ayarlarına dönüp turksat şebeke frakansından tekrar tarat..
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Merkezi sistem var binada. Sinyal kablosu yağmurda mı ne su almış tvye kadar gelmiş sinyali çıkarınca ucu falan ıslaktı yani servis böyle söyledi.

• frht1905 F kullanıcısına yanıt
    Aldınız mı acaba? Ve görüntü kalitesine 10 üstünden puan verebilir misiniz? Dijitürk bizde de vardı hd kanallar falan örnek verebilirsiniz yani

• benim technicorder stc bugün geldi baya kalıplı cihazmış kasayı beğendim resim kalitesi de kreiling i aratmasın doğal resim versin bana yeter yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ediyorum
  • Iki cihazi ayni anda taktim cihazın görüntüsü bariz derecede çok farklı dsmart 10970 frekansinda sinyal var ama görüntü gelemiyor pek uğraşma imkanım olmadı kanalı açtığımda görüntü gelir gibi oluyor sonra takılıyor kesik kesik anlasilmayan görüntü ve ses halinde takılıyor
    ben bu sorunu bilerek aldım merak eden arkadaşlar için yazıyorum
  • Arkadaşım hayırlı olsun..Güle güle kullan....
  • Hayırlı olsun cihazınız, ne renk aldınız? kasası benimde çok hoşuma gidiyor digicorderin ama almışken digicorderin 4k uhd si çıksın onu alayım diyorum ama...
    d smartın 10970 frekansını birde manuel tp taratıp dvb-s olan yeride dvb-s2 yaparak deneyebilirmisiniz?
    Tabi önce dsmartın o kanallarını silmenizi tavsiye ederim. Birde kanal listesinde o kanalların isimleri düzgün bir şekilde çıkıyormu? bendeki ve diğer technilerde kanal ismi olarak service1212, service1213 gibi kanal isimleri çıkıyor.
    Görüntü birkere geliyor ve gidiyorsa acaba sinyal azlığından da olabilir mi?
    O kanalın üzerindeyken sarı tuşa basarak sinyal seviye ve kalitesini görebilmeniz lazım, diğer kanallar ile seviye karşılaştırması da yaparmısınız?
  • akşam yazdıklarınızı deneyeceğim buradan yazarım kanal isimleri düzgün çıkıyor bir sorun yok suan dışarıdaki cihaz yanımda değil
    @bozsoy size de teşekkür ederim
  • Cihazın rengi gümüş yanlız ön kısımdaki cam panel kısmında ayrılık var tam yerine oturmuyor
  • Cihazı manuel taradim dvbs olarak taradim seçeneklerden tekrar bakar dvbs2 seçili tararim
  • sabitkale kullanıcısına yanıt
    manuel tarama denedim ayrıca moviesmart premium kanalına ait pid vs değerleriyle tarama yaptım durum aynı, seçeneklerde dvs2 yok özellikle seçemiyorsunuz bunu otomatik algılıyor sanırım
  • S.A.arkadaşlar özelliklede STC+ kullanan arkadaşlara bir şey sormak istiyorum USB bellekten cihaza filim kopyalayıp daha sonra izleyebiliyormuyuz? Cihazın bu yönde özelliği varmı varsa nasıl yapabiliriz yardımcı olurmusunuz lütfen?hiç araştırmadığım için soruyorum kusura bakmayın.
    @Albani hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ressam kardeş selam

Techni ler de böyle bir özellik var ama hiç kullanmıyorum! ancak bildiğim kadarıyla şöyle oluyor veya olabiliyor(ben aslında bunu resimlerim dosyası için bir ara denemiştim)
    cihaza USB yi takıp ilgili menüsün den girip ...şu dosyayı play-liste taşı... gibi bir seçenek çıkıyor,ben bunu yaptım ama USB yi çıkarınca bu özellik yine çalışıyormu onu
    denemedim veya çıkarınca playlist deki dosya sanırım o zaman çalışmıyor(açılmıyor) fazla kurcalamadım ama bu eski bir Techni özelliği dir STC+ da olan bir özellik değil
    diğer Techni cihazmım da böyleydi diye biliyorum,ancak "playlist" cihazın bu konuda ki hafıza desteği(büyüklüğü)ile ilgili olması gerekiyor,şimdi kalkıp da 20Gb lık
    veya 8Gb lik bir filmi de bir yerlere atamaz

• 100 170 tl arası uydu alıcısı acil tavsiye arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkancan1993

100 170 tl arası uydu alıcısı acil tavsiye arkadaşlar

+1
  • Guzel ci modullu bir uydu alicisi alayim dedim yok olanlar 600-700. Soyle 200 tl`ye bulursam alacagim tavsiyelerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi inceleyin isterseniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.