Şimdi Ara

YÜKSEK GÖRÜNTÜ KALİTESİNE sahip uydu alıcısı tavsiyesi? (156. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: bahtiyaraziz Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.031
Cevap
98
Favori
442.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sizin ve graphys in gibi high end tv lerde kaliteli cihazlar ile müthiş görüntü alınabilyor.
    mesela insanlar 7000 serisi bir samsung yada philips tv alıyorlar sonra da 300-400 euro para ödeyip harici uydu cihazı alıyorlar ama görüntüde dahili uydu alıcısı ile pek bir fark göremedik deniliyor, doğrudur. Bu farkı ancak 8000 bin yada 9000 bin serisi samsung yada philips tv ye cihazı bağladığınızda görebiliyorsunuz. yada sizlerinki gibi tv lere.

Yazdıklarım eğer almanyadan alabilecek yada aldırabileceğiniz cihazlardır.
    Kathrein UFS 926
    Technisat STC
  • sabitkale kullanıcısına yanıt
    Geri dönüşünüz için teşekkür ederim,önerdiğiniz markalara muadil, buradan alabileceğim cihaz var mıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiremco

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sabitkale kullanıcısına yanıt
    hocam 4k değil de yüksek görüntü kalitesine sahip 1080p bir receiver tavsiye edebilir misiniz?
  • digi_boy2006 D kullanıcısına yanıt
    Bir çoğu artık üretilmemekte maliyeti yüksek olunca talep de az olunca piyasa tel maşa cihazlarla doldu.

Kathrein UfS 913 916 924 925

Technisat Digit Isio, Digicorder ve Technicorder serileri

Humax iCord Evolotion

Panasonic DMR-BST serisi tüm blu-ray playerler

ve BCM 7424 ile 7429 işlemciye sahip cihazlar. (üstü işlemci olur altı olmaz)

Bu konuda aslında eline su dökemeyeceğim en yetkin ve bilgili kişiler başta kamaxx, serkangüzel ve albani dir.
    Ama onlar da gerek forumun kadir kıymet bilmez kullanıcıları ve gerekse maliyeti düşürmek için artık piyasada kaliteli heleki türkiyede kaliteli cihaz kalmaması nedeniyle artık forumda değiller.
  • Arkadaşlar merhaba 2013 yılında forumdaki öneriler üzerine Neta 6400 almıştım. Geçen gün içinden kıvılcımlar çıkartarak bozuldu ve ben de attım. Kanal geçişleri hızlı ve görüntü kalitesi en az neta kadar olan bir cihaz tavsiye edebilir misiniz? Sadece tv izlerim fazla özellik aramıyorum ama kayıt özelliği de olursa iyi olabilir.
  • zaladin kullanıcısına yanıt
    botech bs 6000 kullanıyom memnunum kanal geçiş hızlı gx6600s işlemcisi güzel görüntü kalite verdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: thundere

İkinci el önceliğim ve ekstradan modül girişi şart.O nedenle forumlara,sahibindene,letgoya ve ebay.de bakıyorum.
    Formuler F4, Gigablue Quad/Ultra, Dreambox 525, Vu ultimo/duo2 tespit ettiklerim.Bu modellerin çoğu tak-çıkar tunerli.Haliyle ortaya karışık yapılabiliyor.Fiyatlar da bir nebze uygun.

Paraya kıyılırsa Zgemma H7S ve DM920 var.

Gigablue Quad+

Gigablue Ultra

Vu Duo2

Vu Ultimo

DM 525

Formuler F4

Alıntıları Göster
    Thundere hocam merhabalar

Teledünya’yı çalıştıracak ve bunun yanında uydu dan gelen ucu çalıştırabilen, ıptv destekli

Kanal geçişleri kızlı ve görüntü kalitesi iyi f/p cihazı ne tavsiye edersiniz ?

Atlanta 4K gördüm kanal geçişleri zayıf

Octagon 8008 gördüm güzel ama 1600 tl diyor değer mi

Octagon 88x 600 tl civarında geçiş ve özelikleri iyi gibi(teledünyayı çalıştırıyor)

Bundan başka ne alınabilir tavsiye edersiniz ? Sanırım Enigma 2 lerin görüntü kalitesi daha iyi gibi geliyor bana android tabanlıların işlevi daha çok ama daha yavaş gibi gözlemledim.

Bayadır kurcalayıp duruyorum bulamadım bir türlü :(

• quote:

Orijinalden alıntı: westernblew

Thundere hocam merhabalar

Teledünya’yı çalıştıracak ve bunun yanında uydu dan gelen ucu çalıştırabilen, ıptv destekli

Kanal geçişleri kızlı ve görüntü kalitesi iyi f/p cihazı ne tavsiye edersiniz ?

Atlanta 4K gördüm kanal geçişleri zayıf

Octagon 8008 gördüm güzel ama 1600 tl diyor değer mi

Octagon 88x 600 tl civarında geçiş ve özelikleri iyi gibi(teledünyayı çalıştırıyor)

Bundan başka ne alınabilir tavsiye edersiniz ? Sanırım Enigma 2 lerin görüntü kalitesi daha iyi gibi geliyor bana android tabanlıların işlevi daha çok ama daha yavaş gibi gözlemledim.

Bayadır kurcalayıp duruyorum bulamadım bir türlü :(

Alıntıları Göster
    zgemma H7C ya da H7S
    sgemma H9 combo

Hem kablo tv, hem uydu, hem iptv hatta hem de kodi

• thundere kullanıcısına yanıt
    AliExpress'te ne buldum, inanamazsın
    aliexpress.com
    US $121.03 11% OFF|2019 NEW 4K UHD ZGEMMA H9 COMBO Reveiver Linux OS 2*WiFi Internal 2*Ci Plus DVB S2X+T2/C Twin Tuners-in Satellite TV Receiver from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group
    https://www.aliexpress.com/item/32995788255.html?shortkey=V77BZ3uq&addresstype=600

Bu mudur hocam, aliaexpresten başka yerden alma imkanı var mı acaba

Combo olanmış

İndirim günü bu birkaç gün galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi westernblew -- 26 Ağustos 2019; 23:40:34 >

• quote:

AliExpress'te ne buldum, inanamazsın
    https://www.aliexpress.com/item/32995788255.html?shortkey=V77BZ3uq&addresstype=600

Bu mudur hocam, aliaexpresten başka yerden alma imkanı var mı acaba

Combo olanmış

İndirim günü bu birkaç gün galiba
    Bu cihazı alıp 28 TL ödeyen olduğu gibi 560 TL gümrük vergisi ödeyende var haberiniz olsun. Gümrük memurları kafasına göre geçiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulusalonur -- 26 Ağustos 2019; 23:53:29 >

• ulusalonur kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkür ederim

Peki çok fazla gümrük vergisi çıkarsa örneğin 500 tl

İade etme imkanı var mı sistem nasıl işliyor

Ona göre sipariş geçeceğim hocam?

• dm900 lerde smart card nasıl çalıştırıypruz ?

• quote:

Bilgilendirme için teşekkür ederim

Peki çok fazla gümrük vergisi çıkarsa örneğin 500 tl

İade etme imkanı var mı sistem nasıl işliyor

Ona göre sipariş geçeceğim hocam?
    http://www.turkey forum.com/satforum/showthread.php?t=788370

O konuda maalesef bilgim yok.Yukarıda verdiğim linkte herşey tartışılmış,alanlardan birine sorabilirsiniz.

NOt: Lİnkte boşluğu birleştirin,site normal linki yazınca sakıncalı görüp şifreliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulusalonur -- 27 Ağustos 2019; 9:48:31 >
  • Çok teşekkür ederim bilgiler için

Şimdi AliExpress i araştırıp sipariş vereceğim...

• selamlar;

100-150 tl bandında kanal geçişleri hızlı ve görüntüsü düzgün mini uydu alıcısı tavsiyesi alabiliri miyim ? Tkgs lı olur ise güzel olur.

(mini olup da LAN girişli piyasa da bulamıyorum iptv için belki wifi malum access ile bakışmaları lazım stream için)
  • Arkadaşlar Merhaba forumda yeniyim.
    2 yıl önce kadar samsung 49ku7350 UHD tv aldım kendinden uydu alıcılı. fakat uydu alıcısında sorun olduğundan bazı kanallar gelmiyor. 4k yayın artana kadar bende onun yerine işimi görecek bir FULL HD uydu alıcısı arıyorum. çok fazla tv izlemediğimden özellik olarak sadece görüntü kalitesi ve vasat bir geçiş hızı arıyorum. yardımcı olabilirseniz sevinirim. teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kütahyalı_ramazan

selamlar;

100-150 tl bandında kanal geçişleri hızlı ve görüntüsü düzgün mini uydu alıcısı tavsiyesi alabiliri miyim ? Tkgs lı olur ise güzel olur.

(mini olup da LAN girişli piyasa da bulamıyorum iptv için belki wifi malum access ile bakışmaları lazım stream için)
    O fiyat aralığında dediğiniz özeliklerde uydu alıcısı yok.

Hem hızlı hem iyi görüntü sadece broadcom işlemcili cihazlarda var.

Onlarında 2. elleri zaten 200 TL den başlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerem6161

Arkadaşlar Merhaba forumda yeniyim.
    2 yıl önce kadar samsung 49ku7350 UHD tv aldım kendinden uydu alıcılı. fakat uydu alıcısında sorun olduğundan bazı kanallar gelmiyor. 4k yayın artana kadar bende onun yerine işimi görecek bir FULL HD uydu alıcısı arıyorum. çok fazla tv izlemediğimden özellik olarak sadece görüntü kalitesi ve vasat bir geçiş hızı arıyorum. yardımcı olabilirseniz sevinirim. teşekkürler.
    Yukarıdaki arkadaşa söylediklerim sizin içinde geçerli, normal cihaz alacaksanızda mini uydu alıcısı almayınız, kasalı almaya bakınız.
    Mini cihazlar ısı sorunundan dolayı çok daha erken bozuluyorlar.
  • ulusalonur kullanıcısına yanıt
    teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.