Şimdi Ara

Yuksek binadan atlamak ve beden

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bedenden kastim yuzum. Yuzum dagilir mi? Ailemin o sekilde gormesini istemiyorumda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yüksek binanın ne kadar yüksek olduğuna ve nasıl düştüğüne bağlı sanırım. baya yüksekten düşünce iç organlar arkadan fışkırıyormuş diye duydum. ama okumadım ve görmedim, sadece duydum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Ağır konuşmak yada seni tetikleyici bir şey yapmak istemiyorum ama kaç gündür intiharla ilgili konular açıyorsun.Amacın ilgi çekmek sanırım çünkü intihar edecek adam foruma gelip konu açmaz.Ciddi olduğunu düşünürsek ,müslümansan dinen büyük bir günah ,eğer inanmıyorsan hiçliğe gömüleceksin.Hayat herşeye rağmen yaşamaya değer ,pes etmek ise tembellik ve eziklikten başka birşey değil.Konuşmak istersen pm atabilirsin.Bu aralar yoğun olsamda dertleşebiliriz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    I know ... I know ...
    I know, the past will catch you up as you run faster
    I know, the last in line is always called a bastard
    I know, the past will catch you up as you run faster
  • can tatlıdır, intihar etmeye yemez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Muco53

can tatlıdır, intihar etmeye yemez.

Aynen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

Bedenden kastim yuzum. Yuzum dagilir mi? Ailemin o sekilde gormesini istemiyorumda.

Yüzünüzden ziyade öldükten sonra neler yaşayacağınızla ilgili düşünüp planlarınızı ona göre yapmanız daha tutarlı ve mantıklı olur bence.
    Sonuçta yüzünüz dağılsa da dağılmasa da sizi alıp gömecekler, tıs tıs lı bir şekilde arkanızdan yanlış yaptı diyecekler ve kısa bir süre sonra hayat herkes için kaldığı yerden devam edecek.
    Yani insanlara takılacağınıza (ki böyle ciddi ve önemli bir konuda) olaylara kafa yormanızı öneririm.

Özet: İntihar çözüm değil. Aksine çözümsüz problemlerin(paradoksların) doğuşu

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.