|
haftanın 3 günü salona gitsem diğer 2 veya 3 günüde yüzmeye gitsem yüzme tamamen keyfine, arada salondan çıkıp da yüzmeye gidebilirim yüzme ile kardiyo yaparım salonda da kas çalışırım amacım estetik ve fit vücut ve kondisyon. vücut hedefine fitness ile daha kısa sürede ulaşırım salonda kardiyo da yapar kondisyon kazanırım vs. ancak kardiyo pek sevdiğim söylenemez ama eksik etmezdim antrenman sonuna. yüzmeyi de seviyorum yüzmede tüm kasları çalıştırıyor güzel bir kardiyo sporu, ciğeri falanda açar. salonda yapacağım kas kütlesini yüzmede kaybederim diye çekiniyorum biraz, birbirine ters sporlar çünkü. ama yüzmeyi tamamen keyfine düşünüyorum 40-45 dakikalık serbest yüzüş, dalış, nefes çalışması vs. öyle kocaman olayım derdim yok fit ve düzgün vücut olsun yeter yüzme sizce zaman kaybı mı olur vücudu gereksiz yere mi yorar haftanın 2-3 gününde yoksa güzel bir destekleme mi olur not: iki sporda da geçmişim var < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gavuroglan -- 29 Aralık 2023; 13:28:22 > |
| _____________________________ |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı