Şimdi Ara

1.85 boyu olan bir erkeğe yüksek topuk ayakkabı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.markafoni.com/elle-hakiki-deri-ayakkabi/urun/8605603/

Bu ürünü aldım ama acabalarla aldım. Bu yıl eva taban yüksek modeller modaydı. Bir kaç yıl sürer gibi. Boyumun 1.85 olması ve fotoğraflarda fazla belli olmasa da 4-5 cm maximum taban yüksekliği olan bu model çok mu gıcık durur sizce ? Kısa insanlar tercih ediyor genelde yüksek topuğu ama bence çok absürt duruyor onların ayağında. Boy kısa ayakkabı kocaman gibi.

• Tahta gibi duruyo..
  • çöp
  • bune la
  • amaç ne yani boyun 1.60 olsa anlarım da gerek yok deve gibi gezmeye ( 1.75 boyum )
  • Cidden çöp.
  • Çöp diyenlerin hoşuna giden modelleri de paylaşması birbirimizi anlamak adına daha kolay olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kızlar en az 187 cm boy istiyor
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • La ben de kadınların giydiği topuklu ayakkabı sandıydım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi vallahi yeter gına geldi boy konusundan foruma ayrı boy bölümü açılsın bari
  • ahah abi ne gerek var ona bayan mısın
    benimde boy 185 ben kısalmaya çalışıyorum sen daha da uzatmaya çalışıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dura-Ace

abi vallahi yeter gına geldi boy konusundan foruma ayrı boy bölümü açılsın bari

vallahi ben boydan değil de ayakkabıdan dolayı bilgi geçtim sadece. Kısa mısın ki ?

Ayrıca ayakkabı konusunda epey bir bilgi birikimim vardır. Bu model her ne kadar italyan çalıntısı olsa da üzerinde çalışılmış koleksiyon model. Buna yakın iç astarları tekstil olan bir ürünü halen Kemal Tanca 360 liraya satıyor ki bu içi meşin deri ve dışı nubuk. Ayakta çok zengin durur. Fiyatı da oldukça iyi. Modelin yüksek durduğuna bakmayın. Aslında kullanılan o renkli şerit uzun havası katmış. Tasvir açısından bir Adidas Samoa modelinin tabanından daha kısa bir taban.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheFarez -- 12 Eylül 2014; 22:39:57 >

• 1.50 boyundaki kızların giydiği son derece gıcık çift tabanlı Converselere benziyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #ŞARBAY# -- 12 Eylül 2014; 22:39:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.