< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
YTÜ İİBF YAZILIR MI

-
-
Marmara, istanbul falan bakmak daha iyi olabilir hocam iibf için
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yazılmaz. üstteki arkadaşın dediği gibi sözel bölümlerin daha ağırlıklı olduğu okulları yazmak daha karlı olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam yazılmaz derkenquote:
Orijinalden alıntı: Lapsekili_Big_Smoke
yazılmaz. üstteki arkadaşın dediği gibi sözel bölümlerin daha ağırlıklı olduğu okulları yazmak daha karlı olur.
İsim olarak mı kötü bir izlenim bırakır eziklenir miyim
Yoksa eğitimi mi kötüdür
Şu an bilgi unideyim ilk mesajda detayları yazdim, sizce bilgiyle kiyaslasak hangisi iyidir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam ytü çok mu kötü olur eziklenir miyimquote:
Orijinalden alıntı: -Shepard-
Marmara, istanbul falan bakmak daha iyi olabilir hocam iibf için
bir de bilgiye kıyasla ytü nasıldır
o dediğniz okulları bekleme şansım yok eğer ytü olumlu cevap verirse geçip geçmemeye karar vermem lazım, o riski alamam çünkü ytü kabul ederse 2 gün kayıt süresi var, ytü kabul edip brn kayıt olmazsam diğerlerine de giremezsem bilgide mecburen kalmış olurum
ytü çok mu kötüdür acaba
%30 ing olması kötü de hocaları eğitimi filan da mı kötüdür
kıyastan anlamam ama dediğim gibi sözel bölümlerde sözel ağırlıklı okullar her zaman daha iyidir. mezunları daha fazla olur, iibf sektöründe genelde insan ilişkileri önemli olduğu için o okullar daha karlı olur bence. eğitimini bilmiyorum, isim sorun çıkarmaz, sonuçta hakkaride iibf okumuyosun.
-
Niye eziklenesin hocam anlamadım?
Ytü kötü bir okul değil. İstersen geç çok fazla bir fark olmaz bence ama iibf olarak istanbul ve Marmara kadar köklü değil yani. Mühendislikle daha içli dışlı bir okul bilindiği üzere. Bilgi sözel ve ea alanında iyi deniyordu ama iki okulda da bulunmadığım için kıyaslamam doğru olmaz. Zaten maddi açıdan dolayı geçmek istiyorsunuz. Bu üç okulun mezunlarıyla konuşun derim. İstanbul iktisat mezunu birinin konusu vardı mesela. Yardımcı biriydi. Bende aklımdakileri sormuştum kendisine. Onunla konuşursan çok daha iyi olur aklında bir şeylerin belirmesi adına
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Eyvallah hocamquote:
Orijinalden alıntı: -Shepard-
Niye eziklenesin hocam anlamadım?
Ytü kötü bir okul değil. İstersen geç çok fazla bir fark olmaz bence ama iibf olarak istanbul ve Marmara kadar köklü değil yani. Mühendislikle daha içli dışlı bir okul bilindiği üzere. Bilgi sözel ve ea alanında iyi deniyordu ama iki okulda da bulunmadığım için kıyaslamam doğru olmaz. Zaten maddi açıdan dolayı geçmek istiyorsunuz. Bu üç okulun mezunlarıyla konuşun derim. İstanbul iktisat mezunu birinin konusu vardı mesela. Yardımcı biriydi. Bende aklımdakileri sormuştum kendisine. Onunla konuşursan çok daha iyi olur aklında bir şeylerin belirmesi adına
İstanbul'dan şüphem yok da bana direkt ytu polsir okuyan biri lazım onu da forumda bulamam
Teşekkürler yorumlarınız için
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Eyvallah hocamquote:
Orijinalden alıntı: Lapsekili_Big_Smokekıyastan anlamam ama dediğim gibi sözel bölümlerde sözel ağırlıklı okullar her zaman daha iyidir. mezunları daha fazla olur, iibf sektöründe genelde insan ilişkileri önemli olduğu için o okullar daha karlı olur bence. eğitimini bilmiyorum, isim sorun çıkarmaz, sonuçta hakkaride iibf okumuyosun.
Ytü telegram grubuna katılabilirsin. Çoğu bölümden öğrenci var diyorlardi
Adresi nedir hocamquote:
Orijinalden alıntı: Guest-523C67B3CYtü telegram grubuna katılabilirsin. Çoğu bölümden öğrenci var diyorlardi
Kaçıncı sınıfa geçtin hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben telegram grubunda yokum ancak linki direkt vermiyorlar diye biliyorum. Pusulamyildiz diye arat formu doldur alırlar seni gruba
İkiye geçtim hocamquote:
Orijinalden alıntı: dünyadünya
Kaçıncı sınıfa geçtin hocam
Dediğiniz gibi maddi açıdan sıkıntı çekiyorsanız ytü geçin bence, sosyal bilimlerde Bilgi iyi bir üniversite ama ytü ile arasında bir uçurum olduğunu düşünmüyorum. Hem kafanız daha rahat olur maddi açıdan.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X