Şimdi Ara

Devlette beyin cerrahı maaşı ne kadardır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
253
Cevap
1
Favori
8.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu kadar yıl okuyorlar ve aşırı zor amelyatlara giriyorlar devlette çalışan beyin cerrahları diğer doktorlarla benzer mi alıyor yoksa yaptıkları amelyat için fazladan alıyorlar mı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hocam şimdi paraya kanalizeler diyorsunuz da 6 yıl doktorluk eğitimi 5 yıl tus eğitimi yapan adam bundan 1 yıl önceye kadar 10.000 TL alıyordu, normal miydi sizce bu? Yani 12 yıl ortaöğretim ardından 11 yıl doktorluk eğitimi ile hayatının 23 yılını eğitim alarak geçiren ve bunca malpraktisin ve " öldürülme yahut darp edilme tehditinin " içinde sizce de biraz acımasızca olmuyor mu bu " paraya kanalizeler " söylemi? Lütfen bırakın artık şu paraya tapıyorlar muhabbetini. Yazık yani gerçekten, bırakın herkes emeğinin hakkını alsın abi. Hemşirelerle hemen hemen aynı alıyordu doktorlar bundan 1 yıl öncesine kadar. Arada 2 3 bin oynuyordu. Küçümsediğimden veya başka bir şeyden değil ama gerçekten bu kadar kötü şartlara karşı bu kadar dirsek çürüten adamların hakkını alması ne zamandan beri paraya kanalize olmak oldu?

    Eşit ağırlıktan 80K yapıp da avukat olmak, 20K " SAYISAL " ile doktor olmaktan daha kolay. Kazanması daha kolay, okuması daha kolay. Çalışması daha kolay. Öğretmenin kazanması okuması daha kolay. Mühendisin ( Hepsi için geçerli değil!!! ) kazanması okuması daha kolay. Tüm meslek gruplarına saygım var. Ama doktorların yıprandığı kadar yıpranmıyor büyük kısmı. Malpraktis konusunda yanlış iş her meslekte var, doktorlar da insan. Sen doktora gelme kardeşim o zaman? Hata yapma payı bırakmama gibi bir lüksün mü var doktora? Yanlış alındığı düşünülüp üst mahkemeye taşınan ve sonrasında bozulan dava kararlrında yahut yıllarca boş yere hapis yatan insanların davalarına bakan hakimlere laf çıkmıyor ama? ( Absürt örnek ama eş olsun diye verdim. ) Gerçekten de doktorların aldıkları maaşı hak görmüyorsunuz ama çoğunuz ağzınızın suyu akarak ceng savunduğunuyorsunuz parası bol diye !? Güzel düşünce tabii. Ha ayrıca tekrardan söyleyeyim, bir tek onlar mı okuyorlar diyorsun ya. Gerçekten doktorların okuduğunu bir öğretmenin okuduğuyla karşılaştırıyorsan ( Kesinlikle küçümsemiyorum, no offense. ) gerçekten tartışmaya değmez seninle. Çok mühim değil ne düşündüğü insanların. Yakın zamanlarda yapılan doktor grevlerine karşı " Şu doktorlara az bile yapıyorlar, bak bir de greve gidiyorlarmış bunları öldürmek az gelir. " diyen tek hücreliler varken ülkede kimseye bir şey anlatamayız biz. Kal sağlıcakla.

    Hocam şahsen son düzenlemelerden sonra pratisyenlerin 30K alması, beyin cerrahları minimum 55-60K alması anlamına geliyor diye düşünüyorum. Puanı en düşük olmasının sebebi ise zahmetinin çok olması. Puanı yüksek branşlar nöbet derti cartı curtu olmayan rahat branşlar. Millet az aşım kaygısız başım diyerek dertsiz branşlara yöneliyorlar. Ama beyin cerrahisi gibi bir branşın az kazandığını söylemek aptallıktan başka bir şey değil bence.

  • YETER LAN YETER

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • puanı en düşük uzmanlıklardan biri. demek ki az kazanıyor.

  • Hocam mantıksız birsey bu kadar zorluga az para kim yazarki o zaman

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne alaka aw bölüm zor ve riskli diye seçmiyorlardır.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Olm bu ne lan bunlarda iyi kazanmıyorsa iyi kazanan kim ve 1 kişi bile secmez o zaman

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cerrahların maaşını bilmiyorum ancak verilen eğitim süreci çok ağır. Bir asistan hiç uyumadan 60-70 saat ameliyathanede olduğunu bunu bir meziyetmiş gibi anlatıyordu.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kararsızadam123 K kullanıcısına yanıt

    Bu kadar eziyete 70k filan alcak mı bari ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AsKhariğ Üğcret
    + öğle yemeği tavuk döner

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YaralıPanda kullanıcısına yanıt
    Sigara parası dahil mi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Doktor adam sigara içer mi?

    Çok ayb


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam şahsen son düzenlemelerden sonra pratisyenlerin 30K alması, beyin cerrahları minimum 55-60K alması anlamına geliyor diye düşünüyorum. Puanı en düşük olmasının sebebi ise zahmetinin çok olması. Puanı yüksek branşlar nöbet derti cartı curtu olmayan rahat branşlar. Millet az aşım kaygısız başım diyerek dertsiz branşlara yöneliyorlar. Ama beyin cerrahisi gibi bir branşın az kazandığını söylemek aptallıktan başka bir şey değil bence.

  • 80bin alıyorlarmış. artık yatan maaşları da paylaşmayı bıraktıklarına göre bu söylenti doğru .

    1 doktorlar

    2 eczacılar


    acayip iyi örgütlenmişler ve direkt paraya kanalizeler tebrik etmek lazım .

  • crow in cornfield C kullanıcısına yanıt

    Hocam şimdi paraya kanalizeler diyorsunuz da 6 yıl doktorluk eğitimi 5 yıl tus eğitimi yapan adam bundan 1 yıl önceye kadar 10.000 TL alıyordu, normal miydi sizce bu? Yani 12 yıl ortaöğretim ardından 11 yıl doktorluk eğitimi ile hayatının 23 yılını eğitim alarak geçiren ve bunca malpraktisin ve " öldürülme yahut darp edilme tehditinin " içinde sizce de biraz acımasızca olmuyor mu bu " paraya kanalizeler " söylemi? Lütfen bırakın artık şu paraya tapıyorlar muhabbetini. Yazık yani gerçekten, bırakın herkes emeğinin hakkını alsın abi. Hemşirelerle hemen hemen aynı alıyordu doktorlar bundan 1 yıl öncesine kadar. Arada 2 3 bin oynuyordu. Küçümsediğimden veya başka bir şeyden değil ama gerçekten bu kadar kötü şartlara karşı bu kadar dirsek çürüten adamların hakkını alması ne zamandan beri paraya kanalize olmak oldu?

  • Xetherian kullanıcısına yanıt

    tek onlar mı okuyor ? mühendisi avukatı öğretmeni yok mu bu ülkenin ? malpraktis muhabbeti de ayrı bi soytarılık . yanlış iş yapmışsın adamın kolu kesilmiş ,gözünü kaybetmiş. bana ne deyip geçemezsin . zaten cümle alem biliyor ki malpraktisi kaybeden doktorlar o kadar hatalı ki artık meslektaşları bile onları ; lan bu kadar da olurmu diplomayı kasaptan mı aldın deyip savunmuyorlar .hakimlerde çakıyor cezayı . evet paraya kanalizeler 1-doktorlar 2-eczacılar

  • Hemsire maasindan dusuk diye gordum twitterda


    Asgari+akbildi galiba


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyin cerrahı 55-60k ise cok değil ama genede iyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam yeto

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yok mu şöyle 60-70k alabilen cerrah devlette

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.