Atarımı Atarım Yatarımı Yatarım - Baba Özgür
1 hafta uzaklaştırıldık aslanlar gibi yatarımızı yattık çıktık elhamdulillah
konu dışında "nasıl kira ödemeden bedavaya milletin evinde kalırım sülük gibi" konusu açan bir eleman vardı
hakettiği muameleyi kendisine gösterdik
birilerinin zoruna gitmiş ki ceza yedik
aslanlar gibi girdik çıktık yine olsun yine yaparım
herkes ayağını denk alsın!!11
Suçlu muyum ACİL FİKİR
edit
Ev sahipliği konusunun nesiller boyu artmaması saçmalığı !!
evet cümle biraz düşük oldu ama dinleyin lütfen. nesiller geçtikçe bu ev alma, bir eve sahip olma konusunun hepimizin gündeminden çıkması gerekiyor. burada çok büyük bir mantıksızlık var. nedenini anlatacağım.
diyelim evlendiniz. 2 çocuğunuz bir de eviniz oldu. vefat ettiğinizde eviniz yarımşar hisseden çocuklarınıza miras kaldı. bir çocuğunuzu ele alarak soyağacında aşağı inelim. bu çocuğunuz da evlendi. yarım daire de onun eşinin ailesinden miras kalmış olsun. toplamda etti 1 daire. kendileri de bir ömür çalışarak 1 tane ev almış olsunlar, eder 2 daire. şimdi bu ailenin de 2 çocuğu olsa 1 er daire miras olarak bunlara kalır.
1 daireli çocuk evlenmiş olsun onun da eşine ailesinden 1 daire miras kalmış olsun eder 2 daire. ömürleri boyunca çalışarak kendileri de 1 daire almış olsunlar. eder 3 daire. 2 çocukları olursa her bir çocuğuna 1.5 ar daire miras kalacaktır. böyle böyle nesiller boyu artarak devam etmesi gerekiyor dairelerin.
ama çoğu kişi her seferinde sıfırdan ev alma stresi yaşıyor. adeta hiçlikten bir şeyler yapmaya çalışıyorlar. oysa nesiller boyu bu birikimin artması ve yeni nesillerin bir öncekine göre daha rahat yaşaması lazım. bu işte kalıtsal olarak süregelen bir saçmalık var.
Enpara mobil uygulamasında fırsatlar kısmında denk geldim. Mart-nisan-mayıs ayları boyunca www.tazeymis.com dan yapılan 100₺ alışverişe 30₺ iade kampanyası başlamış. Ayın enparalısı olma şartı yok.

Bağlantıda sık sık kopma
|
|
Seiko saat oneri lutfen
|
iphone 5 mi nexus 4 mü
|
BİM'e GİDİYORUM NE ALAYIM??? ( ALDIM !!! )
|
Cimbom Bloguna Yazar Kadrosu
|
Son Giriş: 5 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 331
İkinci El Bölümü Mesajları: 16
Konularının görüntülenme sayısı: 10.234 (Bu ay: 423)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 41 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar