Şimdi Ara

youtube rezil durumda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en azından türkiye için. keşke yasaklansa.

• Salih reis <3333

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prowind kullanıcısına yanıt
    benim gibi düşünen birini daha buldum hele şükür şu youtube kapatılırsa sevinicem ortalık şebek doldu .
  • Şu bikaç gün önce internette oluşan genel sorundan itibaren adam akıllı video izleyemiyorum zaten. Hala daha çok yavaş doluyor bazen google bile sorunlu çalışıyor. 2016'da çektiğimiz rezilliğe bak sanki 250kb internet hızı kullanıyor gibiyiz. Ödediğimiz para da cabası.
  • iamburak kullanıcısına yanıt
    sorun video izleyememek değil
  • peki youtubedaki binlerce yararlı kaynağı da yok edince eline ne geçecek? ben programlama öğrenirken youtube gayet yardımcı oldu. Sorun youtubeda değil SİZDE (genel manada). Aileleri bilinçlendirmek lazım, izin vermemeleri lazım o e**s b***r gibi kekoları izlemelerine.
    (
  • Düzgün videolar çekte seni izlesin millet.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YouTube Yasağı İyi Oldu :D
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • girin youtube trendlere bakın 2 dk. garanti videolar enesbatur, oha diyorum, yapyap bunun gibi saçma salak videolar kol geziyo. şimdi crazyturk diye mi barzo çıktı full cinsel içerikli şeyler çekiyor çoluk çocuk izliyor şikayet ederseniz iyi olur.
  • Nesi rezil

• Burak ve enes abilerime laf yok hıh

Şaka maka 10 yaşındaki çocukları aileleri bu küfürbaz bebeleri izlerken görse ne tepki verir bilmiyorum

• İzleme şebekleri olsun bitsin. Her yerde değişik tipler var izleme ben hiç oturup bakmıyorum bile bırak millet ne yaparsa yapsın.
  • Hadi YouTube u yasakladık diyelim. Bu seferde başka bir platformda aynı olay yaşanır. Böyle abuk sabuk insanlar internet ortamını bırakın dışarıda da var. Bence okullarda öğrenciler bu konularda bilinçlendirilmeli.

• son zamanlarda sürekli erotik yoga videoları, öpüşmeler, yok en büyük memeli kadınlar vb. popüler videolar cıkıyor ve yutubun reklam gelirleri de çok kötüymüş sitelerde yer alan haberlere göre giderlerini zar zor karşılıyorlarmış..
  • Kardesim youtube oturum aciyorsun,zevkine gore videolari izlemeye basliyorsun

Bir sure sonra o turk youtuberlarin sacmaliklari gelmemeye basliyor

Anasayfam metal muzik,teknoloji,Linux vs videolari ile dolu.

• girme o zaman?
  • Verilen paraları duyunca millet youtuber olmaya başladı. Hangi tarz çok izleniyorsa tabii herkes ona yönelmeye başladı. Ülkede gerçek manada bilgi öğrenmek için giren kitle çok az maalesef.

• Boş iş yapmayın. Youtube u kullanmayı bilmiyorsanız bu sizin sorununuz. Bizde sabah akşam youtube kullanıyoruz niye sikayetci değiliz? Bilincli kullanirsan hicbiri karsina cikmaz ortada bir sorunda kalmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkemizde abaza çok. Meme fotoğrafı koyun anında tıklanır. Benimde Youtube kanalım var her zaman kaliteli videolar paylaşıyorum. Bir ara düşündüm bu Youtube'u "çoğunlukla" abazalar ve çocuklar kullanıyor. (Yanlış anlamayın kaliteli videolar, bilim, belgesel, müzik, ders amacıyla kullanan insanlarda var..) Bende çizgi filmler hakkında bir video yaptım başta pek bir izlenme gelmedi. Şuanda 287 bin izlenme oldu. Yani demek istediğim kaliteli videolar izlenmiyor. Son zamanlarda Marina Joyce diye biri çıktı. Bende fırsat bu fırsat bir video yayınladım şuanda 46 bin izlenme oldu. Yani maksat para kazanmak. Ki çoğuda para kazanmak için meme koyuyor. Trendlere girdiğinizde ya cinsel içerikli videolar, yada çocuk kanalları. (Yap Yap, Bon Bon, Enes Batur, Burak Oyunda cart curt) Adam akıllı kanallar Arasında Barış Özcan ve WhyShy izliyorum sadece.
  • Biz boşuna çalışıyoruz zaten. en iyisi bizde evlerimizde oturup oyun oynayalım küfür edelim parayı götürelim. nasıl dünya bu ya bizim bir yılda kazandığımızı adamlar bir ayda oyun oynayarak küfür ederek kazanıyor
  • İphone 5s

Net 100mps
    Bu mesaja eklenen görseller:

youtube rezil durumda

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.