|
Bildirim

|
oda yetmez multi premium plus abonesi olmalılar :D :D
|
|
hic reklam görmek istemiyorsanız premium plus abonesi olun.
|
|
Bi premium var bide premium lite var muhtemelen alan kişiler premium lite almışlar ondan dolayı reklam görüyorlar. Şu mevzu çok canımı sıkıyor ama adamlar sen satın almadan önce üzerine yazıyorlar zaten normal videodalarda reklam görmezsin ama müzik dinlerken göreceksin diye. Yt Müzik uygulaması ile ayrım yapmışlar işte burada. Ben lite kullanıyorum mesela şikayet de etmiyorum bundan durumun farkında olarak aldım çünkü
|
|
Bu tür servislere abone olmayın ve oldurmayın da
|
|
Ne asagilik bir capitalist bir sistem yaw eskiden korsan kullanimi daha yüksekti ama fiyatlar daha uygundu simdi korsan kullanim azaldi fiyatlar uctu demekki neymis korsan kullanmak gerekiyormus
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolferto -- 21 Şubat 2026; 18:54:0 > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
maybe then you will see me as I am, A fragile wreck on a storm of emotion |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
|
|
|
premium lite mı vardı haberim bile yok o halde bende premium un normali var, bilmiyordum |
|
Başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan 11 yaşındaki Mustafa Erçetin (9 Kasım 2022) ve 9 yaşındaki Muhammed Muaz (11 aralık 2024) kudurarak ölmesinler diye uyutuldular.Köpekler uyutulmasın diye çocuklar uyutuluyor! En deli sevdaları yaşarım uykusu geçerken, Mehmetçik, Zap Suyu şiiri. ![]() Hakan FİDAN Türkiye için: Nükleer silah! Kıbrıs, Müslüman Türk milletinin küfürden alınmış mülküdür tıpkı Anadolu gibi: Kapalı Maraş imar olsun! |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
Gaynor: Oh, yeah, that's a commercial message.
Mike Waters: Jesus Christ.
Amanda Waters: As in an advertisement?
Gaynor: It's something that we are trialing as a part of the evolution of our service. You must be in one of our test cells. Let me just check and see.
Amanda Waters: So, you're running ads through me? You're, like, giving me, like, commercial fucking Tourette's?
Gaynor: Okay, not all the customers appreciate the messages.
Amanda Waters: Ads! Those are ads!
Gaynor: Yes.
Amanda Waters: Not messages, ads!
Gaynor: They are designed to be contextually relevant to the situation that you're in. So, they will stand out less in a conversation. They'll be less intrusive.
Mike Waters: That makes them worse.
Amanda Waters: What's your next little trick? You gonna make my asshole whistle jingles?
Gaynor: No, that's not part of our development cycle.
Mike Waters: Can we opt out of this shit?
Gaynor: Of course you can. Yeah, all you need to do--
Amanda Waters: Is upgrade to Rivermind Plus.
Gaynor: That is right, Amanda. Upgrade.
Amanda Waters: We can't afford that. You people are sick.
#blackmirror #blackmirrorseason7 #blackmirror7 #advertising #advertisement #commonpeople
Black Mirror SEASON 7, Episode 1: Common People https://www.youtube.com/shorts/zUN-wimnrYo |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferrum650 -- 23 Şubat 2026; 13:23:24 > |
|
Olayın aslı: Nest Home'da bir bug var, çok küçük bir kısmı etkiliyor ve Google durumdan haberdar ve düzeltecektir. Ne YT Music ne de Nest Home kullananların yorumları: |
|