Şimdi Ara

YOUTUBE DEN ARTIK VİDEO İNDİREMİYORUM:( 'REAL PLAYER İLE'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
15.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün farkına vardım bu gün sildim yükledim sonuç aynı real player ile her sitedeki istediğim videoyu hemen indirebiliyordum... nasıl düzeltebilirim acaba?

• youtubehddownloader kullan
  • @yuxeses

aynısını bende yaşıyorum daha önce miss gibi indiriyordum istediğim her videoyu fakat şimdi realplayer yamuk yapıyor
  • ant toolbar ı kullan. internet explorer da gezerken işlemde olan her video yu , adres çubuğunun altındaki download butonu ile indirebilirsin. çok pratik.

bknz : google > ant toolbar
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuxeses

dün farkına vardım bu gün sildim yükledim sonuç aynı real player ile her sitedeki istediğim videoyu hemen indirebiliyordum... nasıl düzeltebilirim acaba?

hiç gerek yok bence bu işin 1 numarası download manager...izlediğin her videoyu anında indirirsin..
  • aynen

İnternet Download Manager
  • İnternet Download Manager video indirmede sorunsuz çalışıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • IDM kullan sorunsuz indiriyor ancak videolar flv uzantılı; hem indirip, hem uygun bir formata çevirebilen bir program var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MooNLiGhT1925

IDM kullan sorunsuz indiriyor ancak videolar flv uzantılı; hem indirip, hem uygun bir formata çevirebilen bir program var mı?

videoları indirince hep FLV şeklinde iner. Format değiştiren program olarak : " Format Factory " öneririm. çok kullanışlı ve işe yarar.Ayrıca GOM PLAYER kullanarak format değişmeden de full kalite sorunsuz izleyebilirsin. Ayrıca GOM PLAYER çok hoş bir medya oynatıcıdır öneririm
  • internet download manager isimli programı kullanabilirsiniz hem kampanyada 1 yıllık lisans 40 yerine 30 tl

http://www.internetdownloadmanager.com.tr/?gclid=CPilq5H_3KICFYeY2AodyCTcYw
  • lisans ödemeye niyetin varsa al her yıl 30TL bayıl.

ANT TOOLBAR kullan . hem beleş hemde lisans falan yok. indir ve ebediyen kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkayaalp

lisans ödemeye niyetin varsa al her yıl 30TL bayıl.

bu ant toolbar ile izlediğimiz tüm .flv uzantılı videoları indirebiliyormuyuz yoksa sadece youtube'de mi işe yarıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lastmasked

quote:

bu ant toolbar ile izlediğimiz tüm .flv uzantılı videoları indirebiliyormuyuz yoksa sadece youtube'de mi işe yarıyor?

VİDEO olarak ne izlersen İNDİREBİLİRSİN.
  • İnternet Download Manager
  • quote:

bende bu nu kullanıyorum iş görüyor
  • İnternet Download Manager ile indiremiceğin video yok hem de daha hızlı indiren bir proğramda görmedim.FLV konusuna gelince Media Player Classic yani K-Lite 6'yı yüklersen her türlü video formatını açabiliyor diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaptan69

quote:

bu program messenger konusmalarınızı kaydedip postaliyor ona göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: taken21

quote:

Orijinalden alıntı: kaptan69

quote:

bu program messenger konusmalarınızı kaydedip postaliyor ona göre

Nasıl yani ciddi misin?

• ad-aware programı uyarı verdi kurarken messenger.log iceriyor dedi ve kurdurmadı. sonra arastirdim messenger.log u pek iyi bisey degilmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 31 Ağustos 2010; 15:09:30 >
  • idm ile yükleyip flv player le açacaksın bu kadar basit ya . k lite codecleri her zaman flv açmaz .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.